اقا دیشب صدفیلم (افسانه 1900 ) رو دیدین.خیلی قشنگ بود![]()
اقا دیشب صدفیلم (افسانه 1900 ) رو دیدین.خیلی قشنگ بود![]()
آره خیلی فیلم جالبی بود...........
امروز دوباره تکرارشو داد.حیف شد نقد فیلم اسکندر رو ندیدم.
توی این 30 دقیقه ای که فیلم رو خلاصه کردن 5 بار لفظ بربر وحشی به ایرانی ها و سپاه داریوش نسبت داده شد.منم شنیده بودم که فیلم اسکندر فیلم ضد ایرانییه ، اما من که توش چیزی ندیدم. حداقل بربری ندیدم !!!
هزینه ی فیلم :155 میلیون دلارکلا فیلم پرفروشی نبوده ، با اینکه بازیگرایی مثل آنجلینا جولی و کارین فارل توش بازی میکردن.
فروش فیلم : 161 میلیون دلار
خداییش خیلی قشنگ بود.این صدفیلم رو دست کم گرفته بودیم.اقا دیشب صدفیلم (افسانه 1900 ) رو دیدین.خیلی قشنگ بود
سینما و ماوراء این هفتهخلاصه :
بوسه ی زندگی "Kiss Of Life "
کارگردان
Emily Young
بابازی
Ingeborga Dapkunaite ،Peter Mullan،David Warner
محصول 2003 "انگلیس و فرانسه "
مدت زمان :100 دقیقه
"بوسه زندگی" درباره زنی به نام هلن است که همراه پدر و دو فرزندش در لندن زندگی می کند. همسر این زن امدادگر است و در یکی از کشورهای اروپای شرقی حضور دارد. فاصله میان دو کشور و مشکلات ارتباطی باعث می شود هلن ماهها از همسرش بی خبر باشد تا اینکه بر اثر یک سانحه رانندگی به شدت مجروح می شود. هلن بر اثر این تصادف جان خود را از دست می دهد.
ضمنا به اینکه کلمه ی Kiss توی گوگل فیلتره نتونستم پوسترفیلم رو پیدا کنم.اگر عکسی ازش پیدا کردین لینکشو برام بفرستین تا توی همین پست قرار بدم.ممنون
موفق باشید
اول از همه یه عذر خواهی اساسی از بروبچس بکنم واسه اون فیلم نفس دوباره که به جاش خاکسترهای زمان پخش شد. البته میدونین که تقصیر من نبود ، تقصیر رژیم *****مونِ که اینجوری میشه.
واسه پوستر این فیلم سینما و ماورا هم بگم که پوستر ضایعی داره ، حالا من پوسترش رو میزارم اگر با مخالفت بزرگان تایپیک مواجه شد برمیدارم :
فیلم افسانه 1900 رو من هم دیدم و باید بگم که تا بحال هیچ فیلمی به اندازه این فیلم برام ارزش بیدار موندن تا ساعت 1:30 شب رو نداشت. واقعا فیلم پر معنایی بود. بازیگر نقش 1900 رو هم بدجوری عالی انتخاب کرده بودن ، فکر میکنم هر کس دیگه ای بود نمیتونست نقش یه همچین آدمی رو به این زیبایی ایفا کنه .
بچه ها یادتون پاییز پارسال صد فیلم یه فیلم به اسم توازن گذاشت(عجب فیلم مردی بود)
کسی اسم خارجیش یا کارگردانش نمیدونه؟
Equilibrium (2002)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با بازي Christian Bale
فيلم قشنگي بود ... موافقم
هر جا رو میخونی یه چیز درباره فیلم سینما1 این هفته نوشته !!! این هفته یا شمشیرزن نابینا که چندوقت پیش خودم توضیحاتش رو نوشته بودم ولی چون نشونش نداد پاک کردم رو نشون میده ( دیگه توضیح نمیدم ) یا فیلم مرد بدون گذشته که احتمال پخش این یکی بیشتره :
مرد بدون گذشته
كارگردان، نويسنده و تهيه كننده: آكي كوريسماكي
بازيگران: ماركو پلتولا، كتي اوتنين، جواني فيملا، كايجا پاكارنين، ساكاري كوزمانن
زمان: 97 دقيقه
محصول : فنلاند، آلمان، فرانسه ٢٠٠٢
درباره فیلم :
مرد ميانسالى وارد شهر هلسينكى مى شود و در همان بدو ورود اموالش مورد سرقت قرار مى گيرد. در اين سرقت شخصيت اصلى فيلم از هوش مى رود. وقتى در بيمارستان او به هوش مى آيد؛ گذشته اش را فراموش كرده و نمى داند كيست. يك آدم بدون گذشته نه مى تواند شغلى به دست بياورد و نه آپارتمانى براى سكونت اجاره كند. مرد بدون گذشته زندگى زاغه نشينى را از آن خود مى كند و در اينجا با زنى خيرخواه آشنا مى شود. زنى تلاش مى كند تا به او كمك كند كه گذشته اش را به ياد بياورد.
كانى اوتينن، يوهان نيملا، كابى پاكارنين، ساكارى كوسمانن و آنكى تاهتى نقش هاى اصلى فيلم مرد بدون گذشته را ايفا مى كنند. هركدام از اين هنرپيشگان بازى هاى درخشانى را ارائه مى دهند. با اين اوصاف اگر طبق برنامه سينما يك اين فيلم امشب پخش شود، مى توان گفت سينما يك يكى از بهترين هاى سينماى اروپا در ۲۰۰۲ را به تماشاگرانش هديه داده است.
آكى كوريسماكى فنلاندى اين هفته قرار است با فيلم سينمايى مرد بدون گذشته به سينما يك بيايد.
آكى كوريسماكى با فيلم ويم وندرسى آريل (۱۹۸۹) و فيلم برسونى دخترك كارخانه كبريت سازى (۱۹۸۹) توجه جهانى را به سمت خود جلب كرد. كوريسماكى با فيلم هاى كابوهاى لنينگراد به آمريكا مى روند (۱۹۹۰) من يك آدمكش اجير كردم (۱۹۹۰) و زندگى لولى وار به يكى از مهم ترين كارگردان هاى دهه ۱۹۹۰ اروپا بدل شد. كوريسماكى در اغلب فيلم هايش با ريشخندى بى رحمانه و سرد به هجو ارزش هاى طبقه هاى متوسط مى پردازد.
مرد بدون گذشته محصول سال ۲۰۰۲ است كه يكى از جوايز اصلى جشنواره بين المللى فيلم كن را به خود اختصاص داد. كمدى درام مرد بدون گذشته حال و هواى ديگر آثار كوريسماكى را دارد كه واقعيت هاى جامعه فنلاندى را با زبانى طنزآميز به تصوير مى كشد.
آخه یکی نیست بگه این مملکت فیلم میخواد چه کار؟؟؟ وقتی رسانه عمومیمون بلبلی میزنه و نمیتونه به مردم اطلاع رسانی کنه دیگه فیلم میخوایم چی کار؟؟؟
آقا این هفته سینما1 شمشیرزن نابینا رو نشون میده ، پس چی شد؟؟؟ شمشیرزن نابینا![]()
![]()
![]()
پست قبلیم رو هم ویرایش نمیکنم ، هفته دیگه یا هفته های بعد مرد بدون گذشته رو نشون میده دیگه !!!
راستی فیلم افسانه 1900 کارگردانش جوزپه تورناتوره بود همونی که یکی از شاهکارهای سینما رو درست کرد : سینما پارادیزو .
دلم نمیاد معرفی نکنم :
Zatôichi
کارگردان : Takeshi Kitano
بازیگران :
Takeshi Kitano
Tadanobu Asano
Michiyo Ookusu
مدت زمان : 116 دقیقه
محصول : 2003 ژاپن
ژانر : اکشن ، درام ، کمدی
دیگه چیزی نمیمونه ، فقط یه چیزی، اگه فیلم رو ندیدین حتما ببینین که از دستتون نره . حالا من گفته باشم. راستی نقش زاتویچی رو خود کیتانو بازی میکنه .
دوستان فیلم افسانه 1900 تکرارش رو کی نشون میده.
اصلاً تکرار داره؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)