خوب پس بازم مجبورم سؤال بپرسم :d
1- الان كسي ازش راضي نيست. يعني ممكنه بعد خوب بشه؟
2- اگه الان اشتراك و مودم را از شاتل بگيرم و بعد كه ندا خوب شد بيام ندا همين مودم ميشه؟ يعني مودما نبايد عوض كنم و فقط بايد يه هزينهي راه اندازي بدم؟
3- هزينه راه اندزاي شاتل چنده؟
4- فكر كنم اين مشكل ندا هم قطع شدن نميدونم چي چيشونه. اگه ندا بازم خوب بشه در كل ندا بهتره يا شاتل؟
ممنون:d
1-این شرکت داره روز به روز بدتر میشه.خود مشا میتونی بری توی تاپیک مربوطه ببینی که همه یک جورایی ناراضی هستند.(البته صبح تاپیک این شرکت قفل شد الان هم نیستش.معلوم نیست کی باز بشه)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-شما از هر مودمی میتونید برای هر شرکتی استفاده کنید.
3-هزینه راه اندازی شاتل برای تهران 25 و برای شهرستان ها 15 تومن که با حساب کارت تخفیف میشود 15 و5
4-بچه ها بیشتر از افت سرعت ها ناراضی هستند(البته نه توی این چند روز بلکه چند ماه)و قطعی های زیاد و پشتیبانی بی سواد.
خیلی از بچه های صبانتی(نداگستر) اومدند شاتل
در کل فعلا شاتل بهتر از صبا نت هست.حداقل خیالت راحته که اندازه قرار داد بهت سرویس می دهند و افت سرعت و قطعی زیاد نداری.
حداقل اگه با مشکلی برخورد کردی پشتیبانی شاتل به دادت میرسه نه مثل ندا برای هر مشکلی بگه مودم را خاموش روشن کن..gif)
و...................
در ضمن قیمت های شاتل هم خوب هست.من سرویس اکو 512 دارم ماهی 18900
این هم نمونه تست سرعت من از شاتل
اصفهان-مرکز مخابراتی ولیعصر-سرویس ECO512

سرعت دانلود هم چه روز چه شب بین 63تا67 هست.معمولا از 63 پایین نمیاد.بین ساعات رایگان (1تا7 صبح) هم هر شب حدود 1300-1380 مگ دانلود دارم.