نخیر تنظیماتش جادویی بید به هیشکیم نمیگه ،مگه نه مهیار؟![]()
نخیر تنظیماتش جادویی بید به هیشکیم نمیگه ،مگه نه مهیار؟![]()
چه مکنن این f480 و g810
ترکوندنd:.................
نه اقا بهراد . به عکسی که از صفحه گوشیم گرفتم نگاه کن . سامسونگ جی 810 و آی 8510 یه حالت کمرا دارن و یه حالتی که توی عکس معلومه (scene) که وقتی اونو انتخاب کنی . حالتهای از پیش تعیین شده داره : مثلا غروب آفتاب . عکس برداری لب ساحل یا عکس برداری توی برف . حالت ورزشی و ............
Last edited by mahyarSAMSUNG; 18-09-2008 at 00:59.
مهیار بابا فهمیدیم g810 داری ..حالا داری کلاس میزاری..............دی
راستی اسن سانتیاگو چیه؟؟؟یعنی دارنده این یوزر اسمش چیه؟؟؟
بابا جی 810 هم دیگه کلاس گذاشتن داره ؟ من از جی 810م راضی هستم ولی ناراحتم از اینکه 15 روز دیر تر میخریدمش 60 تومن میرفت توی جیبم تا اینکه بره توی جیب یارو .
![]()
مهیار همچین میگی انگار فقط جی810 دارهنه اقا بهراد . به عکسی که از صفحه گوشیم گرفتم نگاه کن . سامسونگ جی 810 و آی 8510 یه حالت کمرا دارن و یه حالتی که توی عکس معلومه (scene) که وقتی اونو انتخاب کنی . حالتهای از پیش تعیین شده داره : مثلا غروب آفتاب . عکس برداری لب ساحل یا عکس برداری توی برف . حالت ورزشی و ............(اهان حواسم نبود که تو سامسونگ فقط جی810 و آی8510 دارن)
اینو که ک800 هم داره !! تازه شرتکاتش هم داره که راحت با اون دوتا دکمه بالا قابل تنظیمن ! تا جایی که یادمه دبلیو 810 ام هم داشت ! همینطور ن73 که دیدم و ن82 هم که الان دارم اینا رو داره !
یعنی واقعآ سامسونگ اینا رو تازه گذاشته ؟؟؟
حالا شما با کدومش گرفتی ؟؟؟
چه باحال !! روی صورتهای توی مانیتور که عکس هستند فوکوس کرده![]()
جلل الخالق !!
Last edited by R@R#M@N; 18-09-2008 at 13:37.
سلام..............
گوشی های قدیمی تر سامسونگ هم دارن scene
u600__u700
5 مگاپیکسلی های سامسونگ فوق العادن امیر جون خیلی ممنون بابت عکس ها همین طور مهیار خان و @santi@go عزیز
Last edited by corey; 18-09-2008 at 17:38.
یعنی 3 مگاپیکسلی ها تعطیلن؟
ای من تورو گیر بیارم![]()
نمیدونستم که اون گوشی علکی ها هم این سیستم رو دارن .ولی فکر نکنم به خوبی این عمل کنن . خوب من از حالت لنداسکیپ برای اون 3 تا عکس استفاده کردم استفاده کردم
که اینم حالت غروب آفتاب یا همون desk
دوتا عکس با فلاش ( اولی بدون ماکرو دومی خفن ماکرو)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)