تشکر بابت دسته بندی که کردید
تشکر///
تشکر بابت دسته بندی که کردید
تشکر///
خواهش می کنم
آواتار نو مبارک
فقط باید یکی پیدا بشه که بهترش کنه و بذارش صفحه اول
گفتیم فردا امتحانمون تمام میشه یه تغییراتی بدیم
-----
نیما فکر کنم بتونه
-----
آخر من سره این کد آپلود گیر دارم و داشتم
یه کد آپلود میخوام که فایل رو که تو Browser انتخاب کردیم رو آپلود کنه
تشکر//![]()
چرا نتونستی؟
این
رو اجرا کردی و باز مشکل داری؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلت چیه؟
دستت درد نکنه بابت ایندکسینگ!
فرض کنیم یه دیتابیسفروشگاه داریم که محصولات خریداری شده به همراه نام خریدار و آدرس و غیره توشه از اونجایی که ما نمیدونیم هر خریدار چند تا خرید انجام داده و تعداد ستون هایه هر خرید نا مشخصه نمیشه یه تیبل با تیتر از پیش تایین شده مثل کد زیر ساخت
و مجبورم کد هایی بنویسم که وقتی خروجی به ما میده داده هامون تیتر ندارند (نام . آدرس و ....)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل کد زیر :
به نظر شما برایه حل این مشکل راهی هست ؟ کلا اگه میخوای محتویات یه دیتابیس رو که تعداد ستون ها و نام فیلد هاش مشخص نیست رو چاپ کنی به طوری که مثلا محتویات ستون کالای1 در زیر ستونی با همین نام و محتویات کالایه 2 در زیر ستون دیگه باشه چی میشه کرد ؟امیدوارم منظورو رسونده باشم کد نمیخواد همینطوری هم بگی متوجه میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MAXXX; 13-06-2008 at 21:22.
من منظورت رو نفهمیدم
ولی همینجوری یه کد نوشتم ببین منظورت همینه:
راستی تو NotePad نوشتمش، احتمالاً مشکل دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dogtag; 13-06-2008 at 22:14.
دیگه حالش رو نداشتم
اونش کاری نداره خودت بکن
سلام
درسته کار کرد دستت درد نکنه
حالا اگر بخوام محدودیت حجم یا پسوند بزارم باید چه کدی اضافه کنم؟!
تشکر///
به خدا قبلاً بحث شده
اگر پیدا نکردی، بگو تا بگم
میدونم گفتید دنبالش بودم ( یادم هم بود دیده هم بودم که گفتید ) ولی پیداش نکردم که کجا بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)