این و چطوری میشه دان کرد ؟
این و چطوری میشه دان کرد ؟
تورنتش اومده دیگه دوستمون پستهای قبلی گذاشتن احتمالا از فردا، پس فردا میاد تو بازار کرک اینا هم انگار چیزی نمیخواد، بازی هم یه dvd9 هست . البته اینم فکر کنم مثل GTA از این بازیهای ممنوعه باشه.
سلام
کرک نميخواد،فقط ظاهراً بايد فايل ISO رو DAEMon باشه،و يا سی دی تو دستگاه باشه،من دارم بازی را دانلود ميکنم،اگر اجرا شد و مشکلی پيش نيومد،حتماً ميگم که بازی چه جوريه،سعی ميکنم که چند تا شات هم بزارم.
ممنوعه بودن كه رو شاخشه . البته من هم كامل دليلش رو نمي دونم كسي چيزي مي دونه؟تورنتش اومده دیگه دوستمون پستهای قبلی گذاشتن احتمالا از فردا، پس فردا میاد تو بازار کرک اینا هم انگار چیزی نمیخواد، بازی هم یه dvd9 هست . البته اینم فکر کنم مثل gta از این بازیهای ممنوعه باشه.
احتمالا تا شنبه ديگه همه جا دارند. پرنس جديد رو عشقه !!! خدا كنه فقط مثل gta مشكل دار نباشه و كركش هم كامل باشه .
منظورتون از ممنوع چیه یعنی به خاطر مصلحت نظام تو ایران ممنوعه یا موضوع کرک قفلو این جور بحثاس
اسلام در خطر است دوست من بپرهيزيد از انجام بازي هاي نا مشروع !!!مگه طرح جديدو نخوندي توي قسمت خبرهاي كوتاه؟؟؟
درود:
امروز رفتم یکی از نمایندگی وست گیم که بازی رو بگیرم وقتی گفت ممنوع شده بی اراده یه 5 دقیقه ای می خندیدم
وای وای بازی ممنوع شده ما که اصلا نمی تونیم بازی کنیم.
چقدر اینها احمق و بی شعور هستن.![]()
دیگه چیارو ممنوع کردن؟؟یا بهتر بگم چیو ممنوع نکردن؟؟
ديگه فكر كنم همه بازيا ممنوع شه!!! يا به دليل رعايت نكردن حجاب اسلامي يا خشونت زيادي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)