تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 35 اولاول ... 2329303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 348

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch Diamond

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام عزيز بزرگوار.من داموندم اومدم HardSPL كنم يهو خاموش شد ديگه روشن نمي شه.خدا خيرت بده مارو راه بنداز.ميشه با نرم افزاري دوباره بوتش كرد يا رامش عوض كرد ؟ هميشه پايدار باشيد و سبز سبز.

سلام.

شما یک هارد ریست کن 99% گوشی دوباره بالا میاد و نیازی به هیچ چیزی نیست فقط باید بگم که کل اطلاعات رو گوشی پاک میشه.(به استثناء اون چیزی که رو مموری 4 گیگ هست.)

برای هارد ریست سخت افزاری هم که حتما" میدونید به چه صورت عمل کنید:

قلم رو در بیارید سپس کلید کم کردن صدا رو با کلید اینتر (دایره وسط) رو با هم میگیرید سپس با قلم ریست میکنید .قلم رو از دکمه ریست بر میدارید اما دو کلید دیگه رو نگه میدارید تا صفحه زیر بیاد:

سپس 2 کلید رو رها میکنید و کلید طیاد کردن صدا رو میزنید گوشی ریست میشه.(هارد ریست)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.

شما یک هارد ریست کن 99% گوشی دوباره بالا میاد و نیازی به هیچ چیزی نیست فقط باید بگم که کل اطلاعات رو گوشی پاک میشه.(به استثناء اون چیزی که رو مموری 4 گیگ هست.)

برای هارد ریست سخت افزاری هم که حتما" میدونید به چه صورت عمل کنید:

قلم رو در بیارید سپس کلید کم کردن صدا رو با کلید اینتر (دایره وسط) رو با هم میگیرید سپس با قلم ریست میکنید .قلم رو از دکمه ریست بر میدارید اما دو کلید دیگه رو نگه میدارید تا صفحه زیر بیاد:

سپس 2 کلید رو رها میکنید و کلید طیاد کردن صدا رو میزنید گوشی ریست میشه.(هارد ریست)
    سلام مجدد عزيز.من اينكارو كردم ولي هيچ عكس العملي نشون نميده.تايم خاصي بايد نگه دارم يا نه؟ آيا رام يا هارد اس پي ال خاصي اين كار هست كه گوشي رو بوت كنه ؟ آخه يه چند وقت پيش همچين چيزي رو براي تاچ پي3450 پيدا كردم كه الان يادم نمي ياد از كدوم سايت بود گرفتم و روشن شد. ممنون از كمكت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام مجدد عزيز.من اينكارو كردم ولي هيچ عكس العملي نشون نميده.تايم خاصي بايد نگه دارم يا نه؟ آيا رام يا هارد اس پي ال خاصي اين كار هست كه گوشي رو بوت كنه ؟ آخه يه چند وقت پيش همچين چيزي رو براي تاچ پي3450 پيدا كردم كه الان يادم نمي ياد از كدوم سايت بود گرفتم و روشن شد. ممنون از كمكت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من برنامه نویس هستم امیدوارم با ارائه نیازمندی ها در این انجمن بتونم نرم افزار های این گوشی رو فراهم کنم

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام دوستان خوب و مهربووون
    من امروز یه دایموند خریدم
    منو راهنمایی کنید بیام تو باغ !
    این رام چیه؟
    رام کوک شده چیه؟
    این نامرد فروشنده یه 20 تومن ازم گرفت مثلا برنامه بریزره روش!
    ظاهرش خیلی با اون چیزی که دیده بودم فرق کرده ! منظورم اینه که اصلا شبیه عکساش نیست !
    همه ی منو و اینهاش با اون عکسای تو کاتالوگش فرق کرده !!!
    یه نقشه گارمینم ریخته روش ! فارسی هم ریخته !
    منو راهنمایی کنید !
    به عنوان یه تازه وارد چی کار ها باید بکنم؟
    ممنون!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

ای بابا ! مثل اینکه هیچکی اینجا نیست مارو کمک کنه!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

والا یه چند ثانیه ای باید نگه داری تا گوشی رو شن بشه اما بعد از روشن شدن 2 کلید دیگه رو باید نگه داری تا صفحه مورد نظر بیاد.در مورد قسمت دوم سوالتون اطلاعی ندارم چون گوشی دایموند 1 رو ندارم.اگر راه دیگه ای پیدا کردم براش خدمتتون عرض میکنم.(پیگیری میکنم ببینم نتیجه میگیرم یا نه)
    من برنامه نویس هستم امیدوارم با ارائه نیازمندی ها در این انجمن بتونم نرم افزار های این گوشی رو فراهم کنم
    سلام.

نیاز بالا رو بر طرف بفرمایید.(با نوشتن یه برنامه هارد اس پی ال یا یه همچین چیزی)

سلام دوستان خوب و مهربووون
    من امروز یه دایموند خریدم
    منو راهنمایی کنید بیام تو باغ !
    این رام چیه؟
    رام کوک شده چیه؟
    این نامرد فروشنده یه 20 تومن ازم گرفت مثلا برنامه بریزره روش!
    ظاهرش خیلی با اون چیزی که دیده بودم فرق کرده ! منظورم اینه که اصلا شبیه عکساش نیست !
    همه ی منو و اینهاش با اون عکسای تو کاتالوگش فرق کرده !!!
    یه نقشه گارمینم ریخته روش ! فارسی هم ریخته !
    منو راهنمایی کنید !
    به عنوان یه تازه وارد چی کار ها باید بکنم؟
    ممنون!
    سلام.

مبارک باشه.بفرمایید تو باغ دم در بده.
    رام همون ویندوزه که رو گوشیتون نصبه.
    رام کوک شده رامی هست که توسط یک سری کاربران برنامه نویس موبایل توشون تغییراتی ایجاد شده و با کم و زیاد کردن برنامه ها و...نیازهای یکسری کاربرهارو مرتفع میکنن.
    در مورد برنامه هایی که رو گوشیتون ریخته یا نریخته من نظری ندارم چون گوشیتون رو ندیدم.اما گارمین و فارسی ساز رو قطعا" اضافه کرده چون فابریکش نداره.
    دیگه راهنمایی در چه موردی میخواهید بفرمایید اگر در توان و در حد اطلاعات من و دوستان باشه در خدمتتون هستیم.
    اولین پیشنهادم اینه که یک محافظ صفحه برای گوشی بگیرید و رو ال سی دی نصب کنید.

ای بابا ! مثل اینکه هیچکی اینجا نیست مارو کمک کنه!
    گاهی اوقات کسی هست گاهی اوقات هم کسی نیست مخصوصا" با این وضع خوب اینترنتمون.(منکه دیشب هر کاری کردم نتونستم بیام توسایت تازه خیر سرم ADSL هم دارم مثلا")

8. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

مبارک باشه.بفرمایید تو باغ دم در بده.
    رام همون ویندوزه که رو گوشیتون نصبه.
    رام کوک شده رامی هست که توسط یک سری کاربران برنامه نویس موبایل توشون تغییراتی ایجاد شده و با کم و زیاد کردن برنامه ها و...نیازهای یکسری کاربرهارو مرتفع میکنن.
    در مورد برنامه هایی که رو گوشیتون ریخته یا نریخته من نظری ندارم چون گوشیتون رو ندیدم.اما گارمین و فارسی ساز رو قطعا" اضافه کرده چون فابریکش نداره.
    دیگه راهنمایی در چه موردی میخواهید بفرمایید اگر در توان و در حد اطلاعات من و دوستان باشه در خدمتتون هستیم.
    اولین پیشنهادم اینه که یک محافظ صفحه برای گوشی بگیرید و رو ال سی دی نصب کنید.
    ممنون دوست مهربووون !
    سلامت باشد
    خدمت شما عرض کنم که این جور که متوجه شدم توی سری جدید دایموندا اونایی که جعبشون هرمی نیست و مکعبه (یعنی مال من ) خود شرکت اچ تی سی یه محافظ گذاشته ! همچنین قاب پشتش دیگه براق نیست ! باطریشم به قول خود مغازه دارا دوآل شده ! (یک مقداری کلفت تر از اون چیزیه که من تو عکسا دیده بودم )
    محافظو انداختم
    یه چند تا سوال دیگه هم داشتم :
    چی حوری می تونم حساسیت صفحرو بالا ببرم ؟ من هر چی گشتم نبود ! اصلا می شه ؟

بعد اینکه وقتی گوشیو وصل می کنیم به کامپیوتر با این برنامه ی اکتیو سینک وقتی من می رم توی مای کامپیوتر توی اون عکس موبایله کجا باید برم که بشه مموری داخلی گوشی؟(همون 4 گیگه)
    اخه من یه فایل خیلی کوچیکو گذاشتم توی internal storage با این که می دونم بیشتر از 3 گیگ خالی داشت ولی گفت جا نداری!
    چرا؟
    اصلا من نمی فهمم ! وقتی می ریم توی مموری چرا دوتا قسمت داره؟
    main , storage card! مگه این گوشی حافظه هم می خوره!
    بازم ممنون دوست مهربووون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون دوست مهربووون !
    سلامت باشد
    خدمت شما عرض کنم که این جور که متوجه شدم توی سری جدید دایموندا اونایی که جعبشون هرمی نیست و مکعبه (یعنی مال من ) خود شرکت اچ تی سی یه محافظ گذاشته ! همچنین قاب پشتش دیگه براق نیست ! باطریشم به قول خود مغازه دارا دوآل شده ! (یک مقداری کلفت تر از اون چیزیه که من تو عکسا دیده بودم )
    محافظو انداختم
    یه چند تا سوال دیگه هم داشتم :
    چی حوری می تونم حساسیت صفحرو بالا ببرم ؟ من هر چی گشتم نبود ! اصلا می شه ؟

بعد اینکه وقتی گوشیو وصل می کنیم به کامپیوتر با این برنامه ی اکتیو سینک وقتی من می رم توی مای کامپیوتر توی اون عکس موبایله کجا باید برم که بشه مموری داخلی گوشی؟(همون 4 گیگه)
    اخه من یه فایل خیلی کوچیکو گذاشتم توی internal storage با این که می دونم بیشتر از 3 گیگ خالی داشت ولی گفت جا نداری!
    چرا؟
    اصلا من نمی فهمم ! وقتی می ریم توی مموری چرا دوتا قسمت داره؟
    main , storage card! مگه این گوشی حافظه هم می خوره!
    بازم ممنون دوست مهربووون
    سلام.

والا اون قسمتهای اولی رو که در مورد ظاهر و بسته بندی گوشی بود اطلاعی ندارم.اما شما برای اینکه بری توی مموری 4 گیگ گوشی باید برید تویStorage گوشی .درسته که گوشی مموری کارت نمیخوره اما اون حافظه 4 گیگ رو حافظه خارجی حساب میکنه و اینکه بشما گفته گوشی مموری داخلیش جا نداره درست گفته چون اون 4گیگ جزو اینترنال مموری به حساب نمیاد.برای رفتن به قسمت استورج هم که وقتی با اکتیو سینک وصل شدید روی آیکون اول از سمت چپ بالا(نمیدونم تو دایموند نامش چیه اما به احتمال زیاد My Windows Mobile-Based Device هست ) کلیک میکنید سپس توی صفح بعد استورج رو انتخاب میکنید.(تو گوشیهای مموری خور اسمش Storage Card هست تو اینم فکر کنم همین باشه.)

پ ن:
    راستی در مورد افزایش حساسیت تاچ هم بله میتونید اینکار رو انجام بدید منتها از طریق اعمال تغییر در رجیستری گوشی. یک مدتی باهاش کار کنید براتون نحوه انجامش رو میزارم.
    Last edited by AryanLand; 15-01-2010 at 00:15.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم!
    خدمت شما عرض کنم که من چی جوری می تونم این t9 چیه !؟ شما چی بهش می گین؟
    prediction box !! رو بر دارم ! من هر چی تیک توی قسمت ستینگ اینپود درباره این بود برداشتم ولی بازم تا می رم توی اس ام اس زرت می یاد اون بالا !

سوال دوم هم این که من یه فایل وردی که توی استوریجم بود و ضمنا توی استوریج هم کلی جا داشتم در حدود 3 گیگ ادیت کردم ولی موقع سیو کردن گفت جا نداری!
    چرا!
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •