وقتي بعضي از تم ها رو نصب مي كني ازت مي پرسه audio فعال بشه يا نه كه با زدن ok به مطلوب خواهيم رسيد.
افكت ها منحصر مي شه در چر خش صفحه هنگام باز وبسته كردن دوربين ديدن image و video ,وهنگام باز كردن منو صفحه كمي مي لرزه و..
وقتي بعضي از تم ها رو نصب مي كني ازت مي پرسه audio فعال بشه يا نه كه با زدن ok به مطلوب خواهيم رسيد.
افكت ها منحصر مي شه در چر خش صفحه هنگام باز وبسته كردن دوربين ديدن image و video ,وهنگام باز كردن منو صفحه كمي مي لرزه و..
قبول دارم شايد استقراي من ناقص بوده باشه ولي حداقل در مورد من ورفيقام صدق مي كنه.
اينم فريمور 6220 براي خاورميانه :
"http://rapidshare.com/files/193750723/rm328_CareDP_4.0_EMEA_6220c.exe"
فريمور 4.13 زبان فارسي و ساپورت ميكنه...
Last edited by salamaqmehdi; 20-02-2009 at 12:16.
1.این فریمور هک هم میشه؟؟؟طریقه هکشو اگه میشه یه توضیحی بدین لطفا!!!
2.کدوم فریمورها زبان فارسیو ساپورت میکنه؟؟؟مگه خودش روش فابریک زبان فارسی نداره؟؟؟
با سلام،با توجه به اینکه خروجی هندزفری گوشی 6220 از نوع 2.5 میلیمتری هستش آیا هندزفری خوب و با کیفیتی می شناسید که فیش 2.5 میلیمتری باشه یا تنها راهش اینه که باید یک تبدیل 2.5 به 3.5 میلیمتری بگیرم؟ممنون
دوستانی که گوشی چینی دارن(لیبل مجار نیست) ،میشه product code گوشی که زیر باتری رو برد گوشی هست رو بگن؟!
من هنوز نمیتونم فارسی تایپ کنم تو این گوشی... با Farsi SMS هم نشد حتی... کسی راهی سراغ داره؟
دوست عزیز .... یک مدل هدفون کریتیو هست که جکش 2.5 میلیمتریه ....با سلام،با توجه به اینکه خروجی هندزفری گوشی 6220 از نوع 2.5 میلیمتری هستش آیا هندزفری خوب و با کیفیتی می شناسید که فیش 2.5 میلیمتری باشه یا تنها راهش اینه که باید یک تبدیل 2.5 به 3.5 میلیمتری بگیرم؟ممنون
مدلشو نمیدونم ... ولی همه ی نمایندگی های کریتیو دارن .... ( حتما" از نمایندگی بخرید )
فكر كنم مشكل هك آپديت هاي جديد حل شده باشه با روش يونس جان ولي ميتونيد تو بخش هك سوالتونو مطزح كنيد وما رو بي خبر نذاريد.
فريمور من 3.23 هست و فارسي ساپورت نمي كنه ولي 3.4 و4.0 فارسي ساپورت مي كنند.
همونطوري كه دوست خوبم گفتند فقط كريتيو .من 15 تومن خريدم. عاليه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)