من نمیدونم از چه آنتی ویروسی استفاده کنم.Nod32 یا Kaspersky یا Avast یا AVG یا....
میشه منو راهنمایی کنید؟
من نمیدونم از چه آنتی ویروسی استفاده کنم.Nod32 یا Kaspersky یا Avast یا AVG یا....
میشه منو راهنمایی کنید؟
دوست من
من فکر می کردم شما از نود32 استفاده می کنید و از آن راضی هستیداگر نود32 با سیستمتان سازگار است و با
آن مشکلی ندارید از همان استفاده کنید .ظاهرا با کاسپرسکی مشکل دارید .به جز اینها محصولات 2007 نورتون , پاندا و
بیتدفندر هم آنتی ویروسهای خوبی هستند .اگر دنبال یک آنتی ویروس بدون دردسر با کارکرد مناسب هم می گردی می توانی
مجموعه محصولات AVG را هم امتحان کنی.
سلام
به نظر من اولين آنتي ويروس فقط كسپر اسكاي هستش بعد از اون هم نوبت به ناد 32 مي رسه و بعدش هم بيت دفندر
بقيه ديگه همه كشكن البته اختلاف كسپر با ناد خيلي خيلي زياده و هيچي كسپر نمي شه اينو از روي تجربه 10ساله مي گم
vtn54 عزیز
بله من از نود32 استفاده می کنم.ولی من به یک فایروا هم نیاز دارم.برای همین من ESET Smart Security رو نصب کردم ولی با فایروال این مجموعه مشکل بزرگی دارم.آخرین ورژن کسپرسکی که نصب کردم 6.0 بوده که زیاد خوب عمل نکرد.واسه همین نود32 نصب کردم ولی الان نسخه اصلی کسپرسکی 7.0 بالاخره Release شده.
می خواستم بدونم این نسخه جدید 7.0 رو بریزم یا نه؟
سلام
من zonealarm security نصب کردم ازش خیلی راضی هستم فقط سرعت سیستم می یاره پایین تقریبا تمام اینترنت سکیوریتی ها رو امتحان کردم جز پاندا
بنظر شما panda internet security می تونه امنیت کامل تضمین کنه تو اپدیت که مشکلی نداره و از همه مهمتر سبک یا سرعت سیستم پایین می یاره
ممنون
پاندا خوبه ولی برای آپدیتش شاید با مشکل مواجه بشی.
تا آنجا که من یادم هست شما از ویستا استفاده می کنید .من نمی دانم شما چه مشکلی با نسخه 6 کاسپرسکی
داشتید ولی در حال حاضر بهترین اینترنت سکوریتی موجود برای ویستا به اعتقاد خیلی ها ( به ویژه از نظر امنیتی ) همین
کاسپرسکی است .نسخه 7 این محصول تکنولوژیهای جدیدی را در خود دارد ازجمله هوریستیک جدید , تکنولوژی آنتی
روت کیت جدید و ... و بسیاری از تکنولوژیهای قبلی نیز نسبت به نسخه 6 بهبود یافته و ایرادات آنها برطرف شده است
منجمله خاصیت Self Protection و PDM و ... .فایروال کاسپرسکی از نظر خیلی از کارشناسان در حال حاظر
بهترین فایروال موجود برای ویستا است .اگر از کاسپرسکی خوشت نمی آید در ویستا می توانی نورتون یا
پی سی سیلین را هم امتحان کنی مخصوصا پی سی سیلین که فایروالش قویتر از نورتون است .
سلام
نه من از XP استفاده می کنم.تا به حال ویستا نصب نکردم!
من دیروز کسپرسکی 7.0 رو نصب کردم.خوب کار می کنه ولی Beta هست.
مشکل من با نسخه 6.0 شبکه بود که مثل ESET SS نمیزاشت از شبکه استفاده کنم.ولی در نسخه جدید این مشکل حل شده.
آیا کسپر 7.0 رو نگه دارم؟
Kaspersky Internet Security 6&7
فواید...
دارای آنتی ویروسی با بهترین تشخیص در بین آنتی ویروسهای موجود
دارای قدرت پاک سازی ویروسها و فایل های آلوده فعال در سیستم.
دارای فایروالی بسیار قوی که از نظر من فایروال کسپر از ZoneAlarm و Comodo هم قویتره.
کم مصرف کردن رم .
و غیره ...
. اما عیب ها....
پایین آوردن سرعت لود شدن صفحات وب.
بیش از حد مصرف کردن CPU در زمان دانلود فایل های سنگین تر از 100 مگ.گاهی وقتها حتی 80 درصد CPU
رو اشغال میکنه. این در زمانی اتفاق میوفته که حداقل 10 تا فایل 100 مگی رو همزمان دانلود کنی.
یک عیب جزئی هم وجود داره که حداقل برای من خیلی مهمه و اون اینکه در فایروال کسپر در قسمت Application
اونا رو به ترتیب حروف ثبت نمیکنه بلکه بر اساس زمان اونا رو در این قسمت ثبت میکنه.
این 3 تا عیب برای من خیلی مهم بودند. چون من هم برنامه های زیادی در سیستمم نصب کردم و هم دانلود های
خیلی سنگینی رو روزانه انجام میدم. اما برای کسی که دانلود سنگین نداشته باشه و آمار برنامه هاش هم از 20 تا
به بالا نره مشکلی پیش نمیاره.
سلام دوست من
ظاهرا نسخه 7 نسبت به نسخه 6 از این لحاظ بسیار بهتر شده است و سرعت داونلود را مانند نسخه 6 کم نمی کند
بعضی ها سرعت داونلود این دو نسخه را با هم مقایسه کرده اند : نسخه 6 سرعت داونلود را به نصف کاهش
می دهد ( البته در سرعتهای بالاتر از یک مگ ) ولی نسخه 7 تقریبا هیچ تاثیری روی سرعت داونلود ندارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)