تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 120 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1192

نام تاپيک: آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه locked account's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در اين كه شكي نيست
    Last edited by locked account; 02-10-2005 at 19:43.

داره خودمونی میشه albator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت همه برو بچ
    من فقط از مكافي استفاده ميكنم به چند دليل:
    از نورتون استفاده نميكنم چون حجم زيادتري از فضاي هاردو اشغال ميكنه و هم به نصبت مكافي 14 دقيقه اسكن سيستم منو بيشتر طول ميده و يه دليل مهمتر من هر روز به اينترنت سر ميزنم و دوست دارم تمام نرمافزارهاي سيتم من به روز باشه مخصوصا انتي ويروس وقتي كه نورتون نصب بود هر روز اونو آپديت ميكردم كه بشتر وقتها ميزد فايلي براي دانلود موجود نيست و انتي ويروس شما به روز هست (در ضمن تا يادم نرفته بگم بعد از بار خروج از اينترنت سيستمو اسكن ميكنم ) ولي وقتي انتي اسپاي مكافي از همين انجمن دانلود و نصب كردم و سيستمو با اون اسكن كردم فقط سه تا بك دور يا در پشتي رو اون پيدا كرد كه نه نورتون و نه زون آلارم تونسته بودن اونو پيدا كنن.
    هر كسي از يه انتي ويروس استفاده ميكنه و براي اون دلايلي داره دليل نميشه چون من از فلان انتي ويروس استفاده ميكنم پس خوبه وديگران هم حتما بايد از اون استفاده كنن .
    من حرف kleopatra رو در مورد كپي رايت قبول دارم ولي در مورد دانلود از مايكروسافت بايد بگم مايكروسافت با آي پي كار نداره و شماره سريال ويندوزو چك ميكنه و اجازه دانلود ميده .
    در ضمن kleopatra جان من چطوري ميتونم با Hide IP platinium ----- رو رد كنم در حاليكه اين برنامه آپديت هم هست .
    بازم از همه تشكر .

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سلام
    دوستان اپدیت های mcfee در کدوم قسمت قرار داره? میخوام ازش یه کپی بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

sina88 عزيز توي اولين پست همين تاپيک من همه لينکهاي مورد نياز براي آپديت رو نوشتم اما با اينحال تو ميتوني به سايت زير مراجعه کني:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من در مورد مكافي نظر locked account و Albator رو قبول دارم مكافي علاوه بر اين كه قويه و سرعت سيستم رو و به خصوص سرعت بالا اومدن ويندوز رو كم نمي كنه خيلي اساسي تره و فايروالش هم از زونآلارم قوي تره. به هر حال هر كس دلايلي براي استفاده از نرم افزاري داره.
    آلباتور عزيز در مورد رد كردن ----- هم بايد بگم وقتي Hide IP Platinium رو وقتي نصب و آپديت كردي آيكونش رو كليك كن تا در Tray ويندوز ظاهر بشه بعد روي آيكونش در قسمت تري راست كليك كن و گزينه ي آپشن رو انتخاب كن و عبارت left click change proxy رو فعال كن. وقتي به اينترنت متصل شدي بايد نرم افزار هم در tray فعال باشه بعد صبر كن تا شكلش مثل كره زمين بشه بعد روش كليك كن كره زمين شروع به چرخش مي كنه و صبر كن تا يه ------ برات پيدا كنه مثلا مالزي بعد با اون امتحان كن ببين ----- رو رد مي كنه يا نه اگه رد كرد كه هيچ وگرنه دوباره روي آيكون برنامه در tray كليك كن تا ------ ديگري رو پيدا كنه و به همين ترتيب بالخره ------ مناسب رو پيدا مي كني. معمولا بهترين ------ مال united state هست.
    همگي موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

Wonderboy جان اینگار شما منظورم رو متوجه نشدین من میخوام بعد از اینکه انتی رو اپدیت کردم یه بک اپ ازش بگیرم ات اگه خواستم انتی ویروس رو انیستال نکم اپدیت هارو از دست ندهم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

sina88 جان اگه آپديت ها رو از سايت من دانلود کردي که اين آپديت ها به تعداد نامحدودي قابل استفاده هستن.
    اما اگه نرم افزارت خودش اتوماتيک آپديت ميشه ميتوني فايلهاي آپديت ضدويروس رو از پوشه
    \Program Files\McAfee.com\VSO\Dat\... برداري.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

مرسی Wonderboy جان اینProgram Files\McAfee.com\VSO\Dat\ همونی هستش که میخواستم

داره خودمونی میشه albator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    wonderboy عزيز اين گزينه create rescue disk تو مكافي به چه دردي ميخوره ؟

داره خودمونی میشه mohsenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوست عزيز
    چه جوري اژديت ميشه در صورتي كه به اينترنت وصل نيست و نميتونه ويروس هاي جديد را بشناسه

من برنامه McAfee Security Center نب كردم كه چندتا از كاراش نصب نيست راهي هست كه همه برنامه هاش فعال بشه

ممنون از راهنمايتان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •