صد درصد ساین کردن بهتره تازه کاری هم نداره به نظر من از هک هم اسونترهگوشی من 5800 هست کدوم روش بهتر هست هک گوشی یا هک برنامه ؟
حال و حوصله بهم ریختن گوشی رو ندارم و اینکه اشکالات عجیب غریب توش پیدا بشه فقط برا نصب برنامه جی پی اس میخوام
صد درصد ساین کردن بهتره تازه کاری هم نداره به نظر من از هک هم اسونترهگوشی من 5800 هست کدوم روش بهتر هست هک گوشی یا هک برنامه ؟
حال و حوصله بهم ریختن گوشی رو ندارم و اینکه اشکالات عجیب غریب توش پیدا بشه فقط برا نصب برنامه جی پی اس میخوام
قضیه ی هک 5800 تا لود کردن پچ که واضح واضحه!ولی قضیه ی فایل های سرتیفیکیت چیه؟فایلشم من دان کردم پس داره.اگه توضیح بدی ممنون میشم خیلی.آخه 5800 مال خودم نیست نمیخوام جلو صابش کم بیارم.
براي 5800 بعد از هك و apply كردن پچ اول، خيلي از برنامه ها بدون ساين نصب ميشند. مثل smartcomgps
ولي بعضيا هم ممكنه نصب نشند كه اونا را بايد ساين كنيد.
سلام علیک جمیعا ...
این اولین پیغامیه که من تو این سایت میذارم ، و تازه واردم .
من برنامه های ساین کردن برنامه های نوکیا رو دانلود کردم ، ایشالاه که همشون جواب بدن چه هکا ، چه برنامه ها ..
نتیجشو خبر میدم.
آقا این فایل CER و KEY که من از opda گرفتم فقط به درد همین نرم افزار gps میخوره یا بازم اگه نرم افزاری به تورم خورد که احتیاج به ساین داشته باشه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟
شما با فایل cerی که دارید ، میتونید هر برنامه ای رو که نیاز به ساین داشته باشه ، ساین کرده و روی گوشیتون نصب کنید ......
برای هر نرم افزاری که بخای میتونی استفاده کنیآقا این فایل cer و key که من از opda گرفتم فقط به درد همین نرم افزار gps میخوره یا بازم اگه نرم افزاری به تورم خورد که احتیاج به ساین داشته باشه میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟
من یه مشکل جالب خوردم با 5800!بعد از اینکه SignSIS رو ریختم و با cer ساین کردم،برنامه رو که میخوام نصب کنم دقیقا 26/2 میگه هنوز شروع نشده 27/2 میگه Expire شده!چه بلایی سرش بیارم؟
نفهمیدم مشکلتون را.
یعنی نصب نمی کنه؟
آقا من از بینکی که گذاشتین نمی تونم دانلود کنم...fp2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)