یکی برام چوب بفرسته!!!تو سرور فارسیشم!!!یه 350 تا باشه بسه!!!فقط لطف کنید سریعتر چون میخوام با این همسایه های جزیرم جنگ کنم!!!!
یکی برام چوب بفرسته!!!تو سرور فارسیشم!!!یه 350 تا باشه بسه!!!فقط لطف کنید سریعتر چون میخوام با این همسایه های جزیرم جنگ کنم!!!!
Last edited by millad1388; 31-08-2009 at 00:15.
آقا ما هر کار میکنیم نمیتونیم رو شهر های دیگه کلیک کنیم. یعنی کلیک میکنیما ولی هیچی نمیشه آقا! تو رو خدا کمکمون کنین آقا! تازه نقشه جهان رو هم که میزنیم هیچی نمیاد! با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردیم هنوز درست نشده چیکار کنیم؟
من جو گیر شدم و 4 تا کشتی باربری خریدم!!!حالا با این همه کشتی چی کار کنم!!!!نمیشه کشتی رو پس داد!!!و طلا رو گرفت؟؟؟
نام کاربریت؟؟ یا مختصات؟؟یکی برام چوب بفرسته!!!تو سرور فارسیشم!!!یه 350 تا باشه بسه!!!فقط لطف کنید سریعتر چون میخوام با این همسایه های جزیرم جنگ کنم!!!!
از اپرا استفاده کنید یا کوکی های مرورگرتون رو پاک کنیدآقا ما هر کار میکنیم نمیتونیم رو شهر های دیگه کلیک کنیم. یعنی کلیک میکنیما ولی هیچی نمیشه آقا! تو رو خدا کمکمون کنین آقا! تازه نقشه جهان رو هم که میزنیم هیچی نمیاد! با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردیم هنوز درست نشده چیکار کنیم؟
کشتی برای حمل و نقل کالا هست بعد از گذراندن یک تحقیق میتوانید از آن برای حمل و نفل بین جزیره ها استفاده کنید.من جو گیر شدم و 4 تا کشتی باربری خریدم!!!حالا با این همه کشتی چی کار کنم!!!!نمیشه کشتی رو پس داد!!!و طلا رو گرفت؟؟؟
این سنگ و شیشه و .. معدن نداره؟؟!!یا من نمیتونم ییداش کنم؟!!
داره .
شما باید یکی از این کار ها رو بکنی.
1- خرید
2- مبادله با دیگر بازیکنان
3- ساخت شهر های بعدی
4 ساخت ارتس و حمله دیگر شهره ها که نیازمند گوگرد هست.
من یه شهر دیگه رو تو جزیره بغلی دایر کردم!!!!ولی نمیتونم از منابع اون جزیره استفاده کنم!!!!یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
خوب اول باید توی شهر جدید فرمانداری بسازی
بعد کارگر بزار توی معدنش
آقا من تازه واردم چیز زیادی نمیدونم
اسم یوزرم
mahdi-potter
توی ورلد لمبابا
یا نمیدونم هر چیزی که هست
لطفا هوای منم داشته باشید
من که رسما دارم بازی های دیگه رو به خاطر این بازی بسیار قشنگ ول میکنم!!
!فکر کنم دارم معتاد این بازی میشم!!!یه سوال
آیا کسی میتونه شهر های من رو تصرف کنه؟؟؟؟اگه میتونه چطور؟؟؟منظورم غارت نیست!!!!
در ضمن به چه روشهایی جمعیت رو بالا نگه دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by millad1388; 04-09-2009 at 19:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)