میلک شیپ فقط یه مشت خطه. ولی 3d max اصلا این جوری نیست. من شنیده بودم میلک شیپ واسه ساختن اسکلته نه مدل. خوب حالالینکی چیزی داری بزار. ای بوک هم اگه داشتی بزار واسه دانلود.![]()
میلک شیپ فقط یه مشت خطه. ولی 3d max اصلا این جوری نیست. من شنیده بودم میلک شیپ واسه ساختن اسکلته نه مدل. خوب حالالینکی چیزی داری بزار. ای بوک هم اگه داشتی بزار واسه دانلود.![]()
سلام
الان من میخام یه ادمی درست کنم که دور خودش بچرخه باید چه کدی رو بنویسم
این مدل تا ابد میچرخهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
اینجا جای این حرف نیست ادامه ندید یا فقط با پی ام !
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
برای تعریف منو باید دکمه تعریف کنی که اون هم جزء پنل هاست
panel my_pan
{
button = x, y, bmapOn, bmapOff, bmapOver, functionOn, functionOff, functionOver;
}
x, مختصات
y, مختصات
bmapOn تصویر زمان کلیک
bmapOff حالت عادی
bmapOver حالت ی که موس رو دکمه است
functionOn تابع زمان کلیک
functionOff تا بع زمان عادی
functionOver تابع مانی که که موس رو دکمه است
برای توضیح بیشتر help برنامه
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
شما پروژت رو رر کن لینک بده فقط کد هاش رو
Last edited by hossein_dig; 31-03-2010 at 14:43.
ببخشید یک مثال برای منو میزنید؟؟
خیلی ممنون
راستی من آخر فرق ورژنa6 با a7 رو نفهمیدم !!
یه نفر اگر لطف کنه یه کد از a6 ویه کد از a7 رو مقاسیه کنید.
خیلی خیلی ممنون
چییییییی؟
بی خیال![]()
پس توقع داری من چه جوری کمکت کنم میخوای کل پروژت رو برات بنویسم تقدیم کنم ؟!!؟![]()
برادر من یه دور بار امتحان کن ضرر نداره جای اونای که گفتم تابع و عکس بزار سخته !؟
این برای پتل عددی
بغیه پنل ها هم هست که مثل window میشه باهاش یه چیزی شبه راهنمای نقشه که اکثر بازهای دارن ساختکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم دردسر داره
پنل hslider وvslider که میشه باهاشون چیزی شبیه یه نوار ساخت(افق و امودی ) که به نصب متغییرشون کم و زیاد میشن
توی هلپ برنامه بزن hslider توضیحات داره برو تمرین کن ایشالا که یاد بگیری
فرق ورژنa6 با a7
سر زبون لایت سی که در جدیده اضافه شده و ارواحه عمش مثلا به سی نزدیک شده که اگه بخوای به این زبون بنویسی باید با پس وند سی ذخیره کنی تازه باید زبان سی بلد باشی
توی شیدر و امکانات دیگه هم فرق کرده که الان همه جزئیاتش یادم نیست
برای اینکه فرق کدهاش رو به بینی میتونی زبان لایت سی رو که در A7 اضافه شده از aum68 به بعد به بینی
اینم از aum68
در کل اگه زیان سی فول هستی و تسلط کامل به گیم استودیو داری به لایت سی خوش اومدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب من 3 پیج قبل رو با بیکاری تمام خوندم تا شما نگید حسین ما رو سرکار گذاشت جوابمون رو نداد!!
و از اونجای که من پروژه سمپل شما رو سیو کرده بودم کاملترش کردم ایشالا مشکل شما هم حل بشه که البت بعید میدونم (دی)
میدونی چرا فکر میکنی بازیکن حرکت نمیکنه چون من دوربین رو به بازیکن وصل نکردم و یه دوربین ثابت تو لول ادیتور گذاشتم
ویادم رفت بهت بگم
مهم نیست !
خوب شما حالا اکشن player و model _act رو با این جابجا کن
مزایای کد جدید عدم عبور مدل شما از درو دیوارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرخش دوربین با موس البته با کیبرد هم میشه که من کدشو غیر فعال کردم شما میتونی فعالش کنی
Last edited by hossein_dig; 31-03-2010 at 19:45. دليل: اصلاح
ببخشید ولی این همه آموزش که تو سایتها هست ، مالa6 هست .
من چه طوری و از کجا a7 رو یاد بگیرم؟؟
عزیز دل از aum68 به بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)