این فایل رو ببینید.البته چون تبدیل به word شده احتمالاً کمی متن به هم ریخته باشه
ولی با کمی ادیت شاید کارتون رو راه بندازه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو ببینید.البته چون تبدیل به word شده احتمالاً کمی متن به هم ریخته باشه
ولی با کمی ادیت شاید کارتون رو راه بندازه!!!
من یه فایل pdf مربوط به کتب درسی آموزش و پرورش دارم
حالا میخام با برنامه Adobe Acrobat 9 Pro Extended آن را تبدیل به عکس کنم ولی اجازه نمیده
لطفا بگید برای حذف رمزنگاری روی فایل pdf چکار باید کرد؟
اگر منظورتون اینه که فایل pdf شما رمز داره از برنامه PDF Password Remover که لینکش پایین گذاشتم استفاده کنید آموزش کار این برنامه هم داخل لینک دوم بصورت شکل هست
حالا که بحثش شد این از کدوم روش پسورد رو در میاره
همون که حدث و خطا میره ؟
این به درد نمیخوره یه کم پسورد طولانی و پرکارکتر خاص باشه n میلیارد سال طول میکشه تا رمزش پیدا بشه
سلام دوستان....من یه فایل پی دی اف دارم میخواستم به یه فایل متنی قبل ویرایش تبدیل کنم...
چن بار با چند تا نرم افزار مختلف امتحان کردم ...بهم خروجی word
میدن اما قابل ویرایش نیست...
این لینکشه:
ممنون میشم کمکم کنید ...ضروریه![]()
سلام
با acrobat x ocrمیتوانید انجام دهید
photography and photographs. Digital pictures have become malleable throwaways that we relentlessly save. My mother kept an old shoe box holding pictures from long ago. It was full of faded, sepia-toned, quite formal poses of lernn-faced people in stiff collars and long dresses. I don't know who the people
were, and by the time ifound the shoe box, sadly, there was no longer any way to find out. There were no
captions - no tags or metadata, as we would say. Yet in some way, those curled and faded pieces of
Last edited by sabtgharb2; 11-05-2012 at 19:11.
اگه pdf از عکس درست شده باشه(یعنی یه سری عکس اسکن شده و ... رو سر هم کرده باشن ) قابل ویرایش نیست.
مگر اینکه اول به عکس تبدیل کنید بعد مثلا با paint ویرایشش کنید!
اما اگه متنی باشه شاید بشه با تبدیل به ورد ویرایشش کرد ولی باید دنبال نرم افزاری باشید که وقتی تبدیل کرد متن فارسی -شکل ها و ... زیاد فرمش به هم نخوره
خیلــــــــــی خیلی ممنون از شما
....
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
با چند تا نرم اافزار امتحان کردم خروجی ورد میداد بهم اما قابلیت ویرایش نداشت اما با این نرم فزار که دوستمون معرفی کردن امتحان کردم فایلمو تبدیل به تکست کرد .الان کاملن میتونم ویرایش و کپی کنم از متنم...
از شما هم ممنونم![]()
Last edited by Last Night; 12-05-2012 at 10:58.
با سلام . می خواستم یک فایل pdf که شامل نوشته های انگلیسی است را تبدیل به فارسی کنم حالا بایستی چه کاری را انجام دهم کمک کنید
تو لینک زیر مثل اینکه میشه.
تو بابیلون قسمت text translate هم مثل اینکه میشه.
یه چیزی این که گاهی فایل های pdf وقتی کپی کن فارسی هم باشه تو ورد عین خودش پیست میشه چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)