تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 99 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    من يه لپ تاپ fw290nbb خريدم مخوام دي وي دي ريكاوري تهيه كنم ولي وقتي اولين دي وي دي را رايت ميكنه ريجكت نمي كنه تا دي وي دي بعدي را قبول كنه و ادامه ساخت ريكاوري در نتيجه خطا ميده و ساخت دي وي دي ريكاوري كنسل ميشه تا حالا 4 تا دي وي دي در همون مرحله اول سوخته ، به نظر شما چيكار كنم
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_jacobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ویندوزش که نصی میشه اما من ندیدم اجازه پارتیشن بندی رو بده
    سلام
    یعنی موقعی که می خوایی ویندوز رو عوض کنی باید دی وی دی رو بذاری تو درایور و بعد بیاد بالا و بعدشم مثل ویندوز عادی خودش اتوماتیک ست آپ می کنه ؟؟؟
    گفتم بپرسم گند نزنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    من يه لپ تاپ fw290nbb خريدم مخوام دي وي دي ريكاوري تهيه كنم ولي وقتي اولين دي وي دي را رايت ميكنه ريجكت نمي كنه تا دي وي دي بعدي را قبول كنه و ادامه ساخت ريكاوري در نتيجه خطا ميده و ساخت دي وي دي ريكاوري كنسل ميشه تا حالا 4 تا دي وي دي در همون مرحله اول سوخته ، به نظر شما چيكار كنم
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    ممکنه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری حادی داشته باشه

به نظر من موقع بوت سیستم دکمه F10 رو بزن و از کنسول ریکاوری ، یک بار عملیات C:\ restoration رو انجام بده و بعد نصب مجدد ویندوز و برنامه ها ، دوباره سعی کن

مشکل بی سابقه ای هست ... چون برای اولین بار نباید اینطوری بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    یعنی موقعی که می خوایی ویندوز رو عوض کنی باید دی وی دی رو بذاری تو درایور و بعد بیاد بالا و بعدشم مثل ویندوز عادی خودش اتوماتیک ست آپ می کنه ؟؟؟
    گفتم بپرسم گند نزنم
    بله دقیقا ... ازتون سوال میکنه که میخوای چیکار کنی ... اونوقت باید طبق دستور العمل ها باهاش رفتار کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان اگه كسي دي وي دي ريكاوري fw290nbb را داره به من قرض بده تا كارم راه بيفته چون ديدم دي وي دي نمي سازه ناچار پارتيشن بندي كردم حالا با يه پيغام روبرو شدم كه وارد ويندوز نمي شم
    چون دوستم گفت من ريكاوريشو دارم من پارتيشن بندي كردم بعد ديدم ريكاوريش براي مدل fw290nah هست كه موقع ريكاوري ميگه ريكاوري براي اين مدل نيست و ارور ميده و خارج ميشه
    لطفا مساعدت فرمائيد
    ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله دقیقا ... ازتون سوال میکنه که میخوای چیکار کنی ... اونوقت باید طبق دستور العمل ها باهاش رفتار کنی
    سلام عموی گل
    هنوز وقت نکردی آموزش تصویری گام به گام ایجاد پارتیشن جدید با Paragon رو بذاری؟؟؟؟
    واقعاً اگه اینکارو بکنی بزرگترین لطف رو در حق ما کردی
    من فقط می خوام غیراز پارتیشن C، یک پارتیشن دیگه باز کنم واسه اینکه فایل های اساسیم رو بریزم توش و راحت ویندوز رو restore کنم بدون اینکه فایل هام پاک بشه!!! 2 تا بیشترهم درایو نمی خوام C,D
    --------------------------
    در ضمن عمو این ورژن جدید پاراگون خوبه Paragon Hard Disk Manager 2009 Pro *Retail*
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by morteza_jacobi; 23-12-2008 at 11:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت استادان محترم.
    من کل این تا÷یک رو گشتم و هیچ اطلاعاتی در مورد نرم افزار پاراگون ندیدم و الان به یه مشکل اساسی برخورد کردم.
    راستش من با پاراگون از درایو ریکاوری بک آپ گرفتم که نزدیک 3 گیگ شد یعنی یک DVD ، بعد کل هارد رو Fdisk کردم و پارتیشن بندی کردم.حالا الان من میخوام این بک آپ رو برگردونم نمیدونم چطوری میتونم اینکارو بکنم.
    یه بار کل اطلاعاتدرایو ریکاوری رو که در کنار بک آپ جداگانه رو ی یه DVD دیگه رایت کرده بودم رو توی یه پارتیشن کپی کردم و وقتی سیستم بوت شد با زدن F10 به صفحه ریکاوری وارد نشد الان من چکار باید بکنم.
    راستی لپ تاپ من Dell Inspiron 1520 هست.
    ممنون میشم راهنمائیم کنید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام عموی گل
    هنوز وقت نکردی آموزش تصویری گام به گام ایجاد پارتیشن جدید با Paragon رو بذاری؟؟؟؟
    من فقط می خوام غیراز پارتیشن C، یک پارتیشن دیگه باز کنم واسه اینکه فایل های اساسیم رو بریزم توش و راحت ویندوز رو restore کنم بدون اینکه فایل هام پاک بشه!!! 2 تا بیشترهم درایو نمی خوام C,D
    خیر

در ضمن مشکل اینجاست که باید بک لپ تاپ نو و فابریکی گیر بیارم و روش تست کنم و علاوه برآموزش ، باید تصویری هم باشه چون عادت ندارم متن آموزشی بنویسم

من کل این تا÷یک رو گشتم و هیچ اطلاعاتی در مورد نرم افزار پاراگون ندیدم و الان به یه مشکل اساسی برخورد کردم.
    راستش من با پاراگون از درایو ریکاوری بک آپ گرفتم که نزدیک 3 گیگ شد یعنی یک DVD ، بعد کل هارد رو Fdisk کردم و پارتیشن بندی کردم.حالا الان من میخوام این بک آپ رو برگردونم نمیدونم چطوری میتونم اینکارو بکنم.
    یه بار کل اطلاعاتدرایو ریکاوری رو که در کنار بک آپ جداگانه رو ی یه DVD دیگه رایت کرده بودم رو توی یه پارتیشن کپی کردم و وقتی سیستم بوت شد با زدن F10 به صفحه ریکاوری وارد نشد الان من چکار باید بکنم.
    1- با پاراگون اگر بک آپ گرفتی باید نسخه بوتش رو گیر بیاری و بک آپ رو باز و محتویاتش رو به یک درایوت با partition explorer انتقال بدی

2- اگر کل سیستم رو FDISK کردید کنسول ریکاوری از روی هارد دیگر باز نمیشود . برای ریکاوری باید دیسک ویندوز ویستا (اگر سری N ایرلندی نیست و دی وی دی ویستا داشته باشد) رو قرار بدید و یندوز ویستا را نصب کنید و از روی دیسک های آبی و سیاه درایورها و application ها را نصب کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام عموی گل
    خیر

در ضمن مشکل اینجاست که باید بک لپ تاپ نو و فابریکی گیر بیارم و روش تست کنم و علاوه برآموزش ، باید تصویری هم باشه چون عادت ندارم متن آموزشی بنویسم

1- با پاراگون اگر بک آپ گرفتی باید نسخه بوتش رو گیر بیاری و بک آپ رو باز و محتویاتش رو به یک درایوت با partition explorer انتقال بدی

2- اگر کل سیستم رو FDISK کردید کنسول ریکاوری از روی هارد دیگر باز نمیشود . برای ریکاوری باید دیسک ویندوز ویستا (اگر سری N ایرلندی نیست و دی وی دی ویستا داشته باشد) رو قرار بدید و یندوز ویستا را نصب کنید و از روی دیسک های آبی و سیاه درایورها و application ها را نصب کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا به نظرت من اگه از خود ویستا Shirink کنم !!! مشکلی به وجود نمیاد ؟؟؟ من فقط می خوام غیر از C یک درایو دیگه باز کنم که مجبور نشم فایل هامو ازش تو جایی بک بگیرم
    دوست من سونی داره داده خود شرکت امرتات براش یک درایو D باز کرده(البته اینجوری که من فهمیدم با Partion Magic) براش باز کرده ، و هر چند یکبار راحت میزنه درایو C شو Restore می کنه
    در هر صورت اگه یک راه آسون برام سراغ داری ممنون میشم ، اگه کاره منو ازتوی ویستا جواب میده من همون از توی ویستا یک درایو دیگه باز کنم ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •