مشکل سخت افزاری داره و خطا در رم بوجود میاد .. bleScreen هم که ماشالله همیشه فعاله
یک سی دی دیگر ویندوز SP2 یا SP1 رو تست کنید برای دانگرید کردن![]()
مشکل سخت افزاری داره و خطا در رم بوجود میاد .. bleScreen هم که ماشالله همیشه فعاله
یک سی دی دیگر ویندوز SP2 یا SP1 رو تست کنید برای دانگرید کردن![]()
پس مشخصه آموزش را درست اجرا نکرده اید ... همه جواب گرفتند و نباید مشکلی باشه
برای درایورهای کنترلر هارد بهتره برید سایت خود دل و برای XP درایورهای intel matrix mass storage رو دانلود و استفاده کنید
دوست عزیز در صفحات قبل چندین بار قرار داده شده ... به عقب برگردید![]()
n-Lite من با n-Lite تو فرق میکنه !!!! مگه ورژن n-Lite تو چیه؟! ورژن n-Lite من 1.4.9 هستش. جدیدترین n-Lite که موجود بوده
ببخشید . منظور از 32بیتی یا 64بیتی چیه؟!!!!
![]()
برای لپ تاپ های Dell 1310 یا Dell 1510 تنها کافیه که در قسمت ست آپش (setup) در قسمت Advanced ، باید SATA AHCI Controller Mode رو به ATA تغییر بدید. همین کافیه ، کار میکنه.
n-Lite من با n-Lite تو فرق میکنه !!!! مگه ورژن n-Lite تو چیه؟! ورژن n-Lite من 1.4.9 هستش. جدیدترین n-Lite که موجود بوده
ورژن Nlite هیچ ربطی به آموزش نداره ... حالا چه با قدیمی اش انجام بدید چه با جدیدش
منظور از 32بیتی یا 64بیتی چیه؟!!!!
نسخه 64 بیتی برای استفاده بر روی CPU های 64 بیتی و اجرای نرم افزارهای 64 بیتی طراحی شده ، همونطور که مشخصه سیستم پردازش 64 بیتی در هر واحد مشخص زمانی میتونه حجم اطلاعات بیشتری رو پردازش کنه
با سلام
من برای نصب ویندوز روی hp-dv4-1050ee مشکل دارم و راهنمایی میخواهم
سلام
من برای نصب ویندوز روی hp-dv4-1050ee شدیدا" با مشکل مواجه شدم
ببخشید که دو پست پشت سر هم زدم
با nLite-1.4.9.1 ویندوز را درست کردم. وقتی که ویندوز فایلها را روی هارد کپی میکنه و لپ تاپ ری-استارت میشه پیغام میده که نمیتونه هیچ سیستم عاملی را پیدا گنه
این بار با سی دی XP که ساخته بودم هارد را فرمت کردم . حالا روی همون صفحه اول که مربوط به BIOS است و میگه ESC را بزن تا وارد SETUP بشی میمیونه و اگر هر کلیدی را روی کیبورد بزنی فقط بوق میزنه و حتی با CD هم بوت نمیشه
cd بک-آپی را هم که از ویندوز گرفتم سیستم را بوت نمیکنه و همین وضعیت را داره.
شدیدا" به راهنمایی نیاز دارم
منم خودم همین لبتاب رو دارم.اگر میخوای xp نصب کنی بهت توصیه میکنم طرفش نری چون نمیتونی درایو صدا و 4 یا 5 تا درایور دیگرو نصب کنی.اگر هم راهنمایی بیشتر خواستی بگو که شمارم رو برات pm کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)