خوب من امروز زنگ زدم پیام نور و از نوبت بعدی پرسیدم گفتند فردا بیا مرکز
درباره تکمیل ظرفیت پرسیدم گفت باید اسم بنویسی و منتظر باشی البته بازم فردا میرم بپرسم خبرش رو اینجا میزارم
خوب من امروز زنگ زدم پیام نور و از نوبت بعدی پرسیدم گفتند فردا بیا مرکز
درباره تکمیل ظرفیت پرسیدم گفت باید اسم بنویسی و منتظر باشی البته بازم فردا میرم بپرسم خبرش رو اینجا میزارم
براي ثبت نام لازم نيست روز 13 ام مداركي چيزي همراه ببريم.راستي دانشگاهي كه تو يكي از شهرستانهاست سال اوليه كه فراگير دانشجو مي گيره ؛ شما باشي به اون دانشگاه مي رفتي وا سه ثبت نام . من همه كد ها رو قبول شدم يعني مي تونم به همه اينا برم ثبت نام بكنم ؟ و اينكه مي شه برم تو يكي ثبت نام كنم بعدا انتقالي بگيرم به يكي ديگه؟
من كارداني كامپيوتر هستم از دانشگاه آزاد كسي دقيقا شرايط و تعداد تطبيق رو مي دونه اين برام خيلي مهمه كه چند ساله مي تونم تموم كنم..........؟ يكي از دوستام مي گفت كه 30 تا بعد از چند ترم ..
من امروز پرسیدم تازه گندش در اومد که نمیتونم برم!
هم دو تا دانشگاه رو نمیشه با هم خوند!
هم سربازیم مثله چی در کمینه
خیلی دپرس هستم از صبح تا به حالا!
خوش باشید در هر صورت!![]()
کدوم دوتا دانشگاه داریوش جان ؟! اگه منظورت آزاد و پیام نور هست ، میشه
تو دفترچه ثبت نام فراگیر توشته مانعی نداره میشه یه رشته رو یه دانشگاه دیگه باشی و رشته رو هم تو پیام نور بخونی.
حالا نمیدونم شما از کجا اینو پرسیدی.
کاملا درسته..شما طبق بند 8 میتونی تو پیام نور شرکت کنی یعنی با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل از آزاد به پیام نور
مگه اینکه اخراجی باشی، یا درست تموم شده باشه
سلام دوستان کارنامه کارشناسی فراگیر کی میاد؟
نامردا تو شهر ما هیچ کی سخت افزار کامپیوتر نزده و من تنها کسی بودم که سخت افزار زدم. براحتی هم قبول میشدم ولی دیدن ارزش نداره واسه یک نفر رشته سخت افزار رو بزارن زدن مردود!
كسي در مورد تطبيق واحد چيزي نمي دونه ! آخه ما گيريم يه راهنمايي!
به هر حال ممنون از کمک همتون.من فردا می رم نظام وظیفه واسه تعیین وضعیتم.
خودم فکر می کنم با یاری خدا مشکلی نباشه.
تا فردا
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)