یه مسئله دیگه: تو یکی ریویو ها عکس لپتاپ 2775 رو عین لپ تاپ شما رجیستر خان گذاشته بود... می خواستم ببینم که قهوه ای هست یا سیاه-سفید؟
یه مسئله دیگه: تو یکی ریویو ها عکس لپتاپ 2775 رو عین لپ تاپ شما رجیستر خان گذاشته بود... می خواستم ببینم که قهوه ای هست یا سیاه-سفید؟
رجیس جان سوال آخرمو جواب می دی؟راستی درهم چند می گیری؟
چقدر عجله داری؟! این جا که چت روم نیست!رجیس جان سوال آخرمو جواب می دی؟راستی درهم چند می گیری؟
مشکی رنگه ... اون عمس special edition هست گذاشته برای تبلیغ عکس se گذاشتندیه مسئله دیگه: تو یکی ریویو ها عکس لپتاپ 2775 رو عین لپ تاپ شما رجیستر خان گذاشته بود... می خواستم ببینم که قهوه ای هست یا سیاه-سفید؟
میتونی مشابه طرح و مدلهاش رو اینجا ببینی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحدود 255 .... بستگی داره باید ببینی چقدر خریدو وفروش میشهرجیس جان سوال آخرمو جواب می دی؟ راستی درهم چند می گیری؟
حرف بجایی بود جدا ...چقدر عجله داری؟! این جا که چت روم نیست!
مگه چيه؟؟؟؟؟؟
AMD باشه مگه مشکلیه؟برای 17 اینچی من اچ پی ارزان قیمت دیدم اما AMD هست ...
17 اینچی من AR 770NA sony یا dell vostro 1700 رو پیشنهاد میدم
HP حدود 2.000.000 دیدم 17 اینچی
The Dell Vostro 1700
حدود 1.500.000کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-4MB core2 dou - 2.4 GHZ -FSB800 2G 160 DVD RW 17" WXGA 1024 Geforce8600M GT Vista-H 3.3 ireland
AR 770NA sony
حدود 1.720.000 با کانفیگ زیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-3MB core2 dou - 2.1 GHZ -FSB800 2G 160 DVD RW 17" WXGA 1024 Geforce8400M GT Vista-B 3.4 USA
بابا سو ء تفاهم شده !فکر کردم سوالمو ندیدی به خدا ، آخه نزدیک قبلی بود. حالا دوباره اشاره می کنم هر وقت خواستی جواب بده که منم شرمنده نشم : 1 -راهی به نظرت می رسه که با هواپیما بیاریم(موقع رفتن نباشه و از اونجا به صورت کاملا تابلو !
بخریم) ولی وقت برگشت گیر ندن؟ 2 -معیار مقدار عوارض چیه که گفتی فوقش 60 تومن ؟ 3 -notebook عوارض خودشو داره یا قضیه به میزان بار همراه هم مربوطه؟
هفته دیگه دارم میرم امارات به نظر شما اونجا بخرم بهتره یا از همین پایتخت بگیرم؟
البته با توجه به گارانتی و گمرکی و این حرفا
احتمالا یا اچ پی 6750 میگیرم یا 1520 2.2
دقیقا نمی دونم ... من خودم تا حالا با هواپیما دبی نرفتم یه بار رفتم اونم با لنج بهمراه دوستان1 -راهی به نظرت می رسه که با هواپیما بیاریم(موقع رفتن نباشه و از اونجا به صورت کاملا تابلو ! بخریم) ولی وقت برگشت گیر ندن؟ 2 -معیار مقدار عوارض چیه که گفتی فوقش 60 تومن ؟ 3 -notebook عوارض خودشو داره یا قضیه به میزان بار همراه هم مربوطه؟
اینو باید از جاهای دیگه بپرسی البته دوستانم می اوردند حتی دو تا بدون مشکل همراه خودشون ... شانسته دیگه
اگر هم میخوای سوال اینطوری بپرسی لطف کن توی این بخش نباشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)