ظاهرا با اين روشها حل نشد
بهتره هارد ريستش كني
ظاهرا با اين روشها حل نشد
بهتره هارد ريستش كني
سلام.
اگر همون کاری رو که گفتم به دقت انجام بدی مشکلت حل میشه و نیازی به هارد ریست نداری.![]()
ممنون میشم یکباره دیگه توضیح بدی
تا اگه نشد یه هارد ریست بکنم
چرا دقت نميكني؟
خب برگرد صفحات قبلي و پيداش كن
فكر نكنم هنوز جوهر نوشته هاي اريان خشك شده باشه !!!
سلام.
شما از منوی استارت Programs رو انتخاب کن توی قسمت برنامه ها File Explorer رو انتخلب کن بعد توی قسمت بعدی (وقتی اون بالا ی صفحه روی My Device هست)فولدرWindows رو انتخاب کن .وقتی باز شد برو و فولدر Start Menu رو باز کن.توی اونجا روی صفحه با قلم Tap کن و نگه دار تو صفحه ای که باز میشه منوی New Folder رو انتخاب کن سپس اسم اون New Folder رو به Settings تغییر بده.صفحات رو ببند و برو تو صفح اصلی حالا زمانی که منوی Start رو بزنی منوی Settings رو دوباره خواهی داشت.
راستی در مورد ADSL هم سوال داشتی تو یک تاپیک دیگه من اینجا جواب میدم.شما تو مرکز سلمان فارسی میتونید از شرکت افروز نت ADSL بگیرید.البته قیمتشون خیلی بالاست.
Last edited by AryanLand; 06-11-2009 at 00:59.
چرا دقت نميكني؟
خب برگرد صفحات قبلي و پيداش كن
فكر نكنم هنوز جوهر نوشته هاي اريان خشك شده باشه !!!سلام دوستان عزیزسلام.
شما از منوی استارت Programs رو انتخاب کن توی قسمت برنامه ها File Explorer رو انتخلب کن بعد توی قسمت بعدی (وقتی اون بالا ی صفحه روی My Device هست)فولدرWindows رو انتخاب کن .وقتی باز شد برو و فولدر Start Menu رو باز کن.توی اونجا روی صفحه با قلم Tap کن و نگه دار تو صفحه ای که باز میشه منوی New Folder رو انتخاب کن سپس اسم اون New Folder رو به Settings تغییر بده.صفحات رو ببند و برو تو صفح اصلی حالا زمانی که منوی Start رو بزنی منوی Settings رو دوباره خواهی داشت.
مرسی بابت توضیحاتت جنابAryanLand
من اولین کاری که به ذهنم رسید همین بود و انجامش دادم و منوی setting که ایجاد شد فقط یه شورتکات بود که هیچ محتوایی نبود
باز هم بابت زحمتی که کشیدید ممنون
مرسی بابت راهنماییتون و ادامه بحث رو تو همان تاپیک میدیمراستی در مورد ADSL هم سوال داشتی تو یک تاپیک دیگه من اینجا جواب میدم.شما تو مرکز سلمان فارسی میتونید از شرکت افروز نت ADSL بگیرید.البته قیمتشون خیلی بالاست
سلام
احتمالا اگه کسی برنامه Handy Menu رو داره زحمت بکشه لینکشو بذارو. خیلی لازمش دارم. فقط خواهشا مطمئن بشید که لینک سالمه ، چون از یکی دوجا گرفتم ولی دانلود نمیشد.
ممنون
سلام دوستان ، این دو فایل رو بنصبید و سرعت بازی ها رو مقایسه کنید با تشکر
کد:
http://rapidshare.com/files/303060276/SmartDeviceCab1.CAB.html
کد:
http://rapidshare.com/files/303060236/SmartDeviceCab2.CAB.html
سلام.
خواهش میکنم ,نمیدونم مشکل چیه اما من همین دیشب اول کلی گشتم تا ببینم گوشی شما چیه که رو گوشیتون جواب نمیده بعد که فهمیدم X1 هست X1خودم رو گذاشتم شارژ شده(چون ازش استفاده نمیکردم)بعد رو اون تست کردم دیدم جواب میده بعد دوباره توضیحات رو نوشتم.اما در کل اون ستینگ هم که تو استارت منو هست یک شورت کاته و وقتی کلیک میکنی شمارو به صفحه ستینگ میبره نمیدونم مشکل چیه که رو گوشی شما جواب نمیده.
در هر حال اگر کمکی از دستم بربیاد میتونید بصورت پیغام خصوصی بگید قرار میزاریم ومشکل رو حل میکنیم.چون با توجه به اینکه شما اینترنت از سلمان فارسی میخوای یه جورایی نام کاربریت مصداق پیدا میکنه و احتمالا" بچه محل هستیم.![]()
Last edited by AryanLand; 06-11-2009 at 11:40.
مایه داری هم دردسری ها....
من گوشی رو نمیدم کسی نکنه خراب نشه
بهتون پیغام دادم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)