سلام دوست عزیز.
خطات میگه فایل در مسیر مورد نطر یعنی C:\db.mdb موجود نیست.
سلام دوست عزیز.
خطات میگه فایل در مسیر مورد نطر یعنی C:\db.mdb موجود نیست.
با سلام.
من دقیقا نمیدونم این لینک ها برای چه تاریخی هست اما من متاسفانه میرنم فایلی رو پیدا نمی کنه و موفق نشدم از پروژه ها استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام! ببخشید یه سوال در مورد Microsoft Visual Studio 2010 داشتم!
من وقتی برنامه رو نصب کردم، اولش ازم پرسید تو چه محیط و با چه زبونی میخوای کار کنی، منم زدم ++C، ولی حالا پشیمون شدم و میخوام برم Visual Basic!
چجوری این کارو بکنم؟
ممنون!
سلام، من با ویژوال استودیو کار می کنم. موقعی که می خوام پروژه ای که روش کار کردم رو اجرا کنم این ارور رو میده. لطفا راهنمایی کنید.ممنون. اسم پروژه Test 01 هست!
Error While Trying to run project: could not load file or assembly 'Test 01' or
one of its dependencies. the module was expected to contain an assembly manifest
سلام.
۱- پس از اجرای Visual Studio از منوی Tools، گزینه Import and Export Settings را انتخاب کنید.سلام! ببخشید یه سوال در مورد Microsoft Visual Studio 2010 داشتم!
من وقتی برنامه رو نصب کردم، اولش ازم پرسید تو چه محیط و با چه زبونی میخوای کار کنی، منم زدم ++C، ولی حالا پشیمون شدم و میخوام برم Visual Basic!
چجوری این کارو بکنم؟
ممنون!
۲- در دیالوگی که باز خواهد شد، از بین سه گزینه موجود، گزینه Reset all settings را انتخاب کنید و دکمه Next را کلیک کنید.
۳- در صفحه بعد، گزینه Yes, save my current settings را انتخاب کنید و دکمه Next را کلیک کنید.
۴- در صفحه بعد، زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید و دکمه Finish را کلیک کنید.
از این لحظه اگر بخواهید پروژه جدیدی ایجاد کنید، ابتدا الگوهای زبان انتخاب شده نمایش داده می شود.
فایل build شده غیر قابل اجراست.سلام، من با ویژوال استودیو کار می کنم. موقعی که می خوام پروژه ای که روش کار کردم رو اجرا کنم این ارور رو میده. لطفا راهنمایی کنید.ممنون. اسم پروژه Test 01 هست!
ببینید میتونید در bin\debug فایل exe رو اجرا کنید.
اگه نشد احتمال اینکه سیستمتون ویروسی شده باشه هست.چون بعد از build کردن فایل exe تغییر میکنه و قابل اجرا نیست.
این طور که این خطا میگه که نمیتونه فایلتون رو اجرا کنه حالا dll یا exe.
lمال خیلی وقته پیشه.الان توی گوگل هم بخواین یه سرچ کنید پر پروژه هستمن دقیقا نمیدونم این لینک ها برای چه تاریخی هست اما من متاسفانه میرنم فایلی رو پیدا نمی کنه و موفق نشدم از پروژه ها استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید..
موفق باشید.
ببخشید ولی من مشکلم هنوز حل نشده! از اون روشی که گفتین هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد.یکی دو بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی درست نشد. من دی وی دی کپی شده این نرم افزار رو دارم. احتمالش هست که نرم افزار کامل نباشه!؟ چون بعید می دونم ویروسی شده باشه. لطفا هر ایده ای که به ذهنتون می رسه بگین! با سپاس فراوان.
با سلام .
می خوام بدونم چطوری باید بین بانک اطلاعاتی اکسس و چک باکس در معماری سه لایه در سی شارپ ، می تونم یک ارتباط دو طرفه ایجاد کنم . بطوری که وقتی اطلاعاتی چک باکس اعم از (فعال و یا غیر فعال بودن) را برای بانک فرستادم ، در هنگام نمایش و یا ویرایش این اطلاعات بصورتی باشد که کاربر در هنگام عملیات درج آنها را انتخاب کرده بود .
مثلا اگر کاربر در هنگام درج حالت فعال را برای چک باکس انتخاب کرده باشد ، در هگام نمایش هم به همین حالت باشد و بر عکس .
منتظر پاسختان هستم . ممنون
salam mamnun az hamishe bahar ke javabe dustan ro midan,ama kash in page be ruz bud va javabe soalat be moghe dade mishod...
ba arezuye movafaghiat
سلام.
منم وقتی این ویروس رو گرفتم فکر نمیکردم ویروسی شده باشم.ببخشید ولی من مشکلم هنوز حل نشده! از اون روشی که گفتین هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد.یکی دو بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی درست نشد. من دی وی دی کپی شده این نرم افزار رو دارم. احتمالش هست که نرم افزار کامل نباشه!؟ چون بعید می دونم ویروسی شده باشه. لطفا هر ایده ای که به ذهنتون می رسه بگین! با سپاس فراوان.
یبار آنتی ویروس نصب کنید ترجیحاً Eset برای Clean و بازسازی فایل ها.
از دیتا گراد ویو (DataGridView) و DataSet استفاده کنید.با سلام .
می خوام بدونم چطوری باید بین بانک اطلاعاتی اکسس و چک باکس در معماری سه لایه در سی شارپ ، می تونم یک ارتباط دو طرفه ایجاد کنم . بطوری که وقتی اطلاعاتی چک باکس اعم از (فعال و یا غیر فعال بودن) را برای بانک فرستادم ، در هنگام نمایش و یا ویرایش این اطلاعات بصورتی باشد که کاربر در هنگام عملیات درج آنها را انتخاب کرده بود .
مثلا اگر کاربر در هنگام درج حالت فعال را برای چک باکس انتخاب کرده باشد ، در هگام نمایش هم به همین حالت باشد و بر عکس .
منتظر پاسختان هستم . ممنون
اگه با wpf برنامه مینویسید این کار به آسانی قابل انجامه و میتونید اطلاعاتتون رو Bind کنید.
ممنونم ولی من بیشتر اوقات نیستم.salam mamnun az hamishe bahar ke javabe dustan ro midan,ama kash in page be ruz bud va javabe soalat be moghe dade mishod...
موفق و سربلند باشید.
سلام
دوستان من دارم یه برنامه می نویسم که یه جایی احتیاج عددی وارد بشه اگر عدد 0 باشه قبول نکنه و اگر عددی را وارد نکرد 1 در نظر بگیرد
من یه متغییر consolekeyinfo تعریف کردم مقدار بدست امده رو مقایسه می کنه اگر 1 باشه break می کنه و مقدار میده ولی اگر چیز دیگه ای وارد کنه فقط توی modifires مقدار decimal اون کارکتر سیو می شه
اول می خواستم نظرتون رو در مورد الگوریتم بدونم
بعد اینکه آیا conver خاصی وجود داره که مقدار decimal یک کارکتر رو به یک مقدار انتیجر تبدیل کنه من کلاس convert رو برسی کردم چیزی پیدا نکردم
این هم کد
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)