تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 79 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

دوستان سلام
    می خواهم ویژوال رو به پایگاه داده اکسس وصل کنم و خطای c:\ db.mdb, could not find file دوستان خواهشمندم راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز.
    خطات میگه فایل در مسیر مورد نطر یعنی C:\db.mdb موجود نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام.
    من دقیقا نمیدونم این لینک ها برای چه تاریخی هست اما من متاسفانه میرنم فایلی رو پیدا نمی کنه و موفق نشدم از پروژه ها استفاده کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام! ببخشید یه سوال در مورد Microsoft Visual Studio 2010 داشتم!
    من وقتی برنامه رو نصب کردم، اولش ازم پرسید تو چه محیط و با چه زبونی میخوای کار کنی، منم زدم ++C، ولی حالا پشیمون شدم و میخوام برم Visual Basic!
    چجوری این کارو بکنم؟
    ممنون!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام، من با ویژوال استودیو کار می کنم. موقعی که می خوام پروژه ای که روش کار کردم رو اجرا کنم این ارور رو میده. لطفا راهنمایی کنید.ممنون. اسم پروژه Test 01 هست!
    Error While Trying to run project: could not load file or assembly 'Test 01' or
    one of its dependencies. the module was expected to contain an assembly manifest

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    سلام! ببخشید یه سوال در مورد Microsoft Visual Studio 2010 داشتم!
    من وقتی برنامه رو نصب کردم، اولش ازم پرسید تو چه محیط و با چه زبونی میخوای کار کنی، منم زدم ++C، ولی حالا پشیمون شدم و میخوام برم Visual Basic!
    چجوری این کارو بکنم؟
    ممنون!
    ۱- پس از اجرای Visual Studio از منوی Tools، گزینه Import and Export Settings را انتخاب کنید.
    ۲- در دیالوگی که باز خواهد شد، از بین سه گزینه موجود، گزینه Reset all settings را انتخاب کنید و دکمه Next را کلیک کنید.
    ۳- در صفحه بعد، گزینه Yes, save my current settings را انتخاب کنید و دکمه Next را کلیک کنید.
    ۴- در صفحه بعد، زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید و دکمه Finish را کلیک کنید.
    از این لحظه اگر بخواهید پروژه جدیدی ایجاد کنید، ابتدا الگوهای زبان انتخاب شده نمایش داده می شود.

سلام، من با ویژوال استودیو کار می کنم. موقعی که می خوام پروژه ای که روش کار کردم رو اجرا کنم این ارور رو میده. لطفا راهنمایی کنید.ممنون. اسم پروژه Test 01 هست!
    فایل build شده غیر قابل اجراست.
    ببینید میتونید در bin\debug فایل exe رو اجرا کنید.
    اگه نشد احتمال اینکه سیستمتون ویروسی شده باشه هست.چون بعد از build کردن فایل exe تغییر میکنه و قابل اجرا نیست.
    این طور که این خطا میگه که نمیتونه فایلتون رو اجرا کنه حالا dll یا exe.
    من دقیقا نمیدونم این لینک ها برای چه تاریخی هست اما من متاسفانه میرنم فایلی رو پیدا نمی کنه و موفق نشدم از پروژه ها استفاده کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    lمال خیلی وقته پیشه.الان توی گوگل هم بخواین یه سرچ کنید پر پروژه هست.
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببخشید ولی من مشکلم هنوز حل نشده! از اون روشی که گفتین هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد.یکی دو بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی درست نشد. من دی وی دی کپی شده این نرم افزار رو دارم. احتمالش هست که نرم افزار کامل نباشه!؟ چون بعید می دونم ویروسی شده باشه. لطفا هر ایده ای که به ذهنتون می رسه بگین! با سپاس فراوان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض سوال در مورد ارتباط بین بانک اطلاعاتی در سی شارپ

با سلام .
    می خوام بدونم چطوری باید بین بانک اطلاعاتی اکسس و چک باکس در معماری سه لایه در سی شارپ ، می تونم یک ارتباط دو طرفه ایجاد کنم . بطوری که وقتی اطلاعاتی چک باکس اعم از (فعال و یا غیر فعال بودن) را برای بانک فرستادم ، در هنگام نمایش و یا ویرایش این اطلاعات بصورتی باشد که کاربر در هنگام عملیات درج آنها را انتخاب کرده بود .
    مثلا اگر کاربر در هنگام درج حالت فعال را برای چک باکس انتخاب کرده باشد ، در هگام نمایش هم به همین حالت باشد و بر عکس .

منتظر پاسختان هستم . ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

salam mamnun az hamishe bahar ke javabe dustan ro midan,ama kash in page be ruz bud va javabe soalat be moghe dade mishod...
    ba arezuye movafaghiat

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.

ببخشید ولی من مشکلم هنوز حل نشده! از اون روشی که گفتین هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد.یکی دو بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی درست نشد. من دی وی دی کپی شده این نرم افزار رو دارم. احتمالش هست که نرم افزار کامل نباشه!؟ چون بعید می دونم ویروسی شده باشه. لطفا هر ایده ای که به ذهنتون می رسه بگین! با سپاس فراوان.
    منم وقتی این ویروس رو گرفتم فکر نمیکردم ویروسی شده باشم.
    یبار آنتی ویروس نصب کنید ترجیحاً Eset برای Clean و بازسازی فایل ها.

با سلام .
    می خوام بدونم چطوری باید بین بانک اطلاعاتی اکسس و چک باکس در معماری سه لایه در سی شارپ ، می تونم یک ارتباط دو طرفه ایجاد کنم . بطوری که وقتی اطلاعاتی چک باکس اعم از (فعال و یا غیر فعال بودن) را برای بانک فرستادم ، در هنگام نمایش و یا ویرایش این اطلاعات بصورتی باشد که کاربر در هنگام عملیات درج آنها را انتخاب کرده بود .
    مثلا اگر کاربر در هنگام درج حالت فعال را برای چک باکس انتخاب کرده باشد ، در هگام نمایش هم به همین حالت باشد و بر عکس .

منتظر پاسختان هستم . ممنون
    از دیتا گراد ویو (DataGridView) و DataSet استفاده کنید.
    اگه با wpf برنامه مینویسید این کار به آسانی قابل انجامه و میتونید اطلاعاتتون رو Bind کنید.
    salam mamnun az hamishe bahar ke javabe dustan ro midan,ama kash in page be ruz bud va javabe soalat be moghe dade mishod...
    ممنونم ولی من بیشتر اوقات نیستم.

موفق و سربلند باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

سلام
    دوستان من دارم یه برنامه می نویسم که یه جایی احتیاج عددی وارد بشه اگر عدد 0 باشه قبول نکنه و اگر عددی را وارد نکرد 1 در نظر بگیرد

من یه متغییر consolekeyinfo تعریف کردم مقدار بدست امده رو مقایسه می کنه اگر 1 باشه break می کنه و مقدار میده ولی اگر چیز دیگه ای وارد کنه فقط توی modifires مقدار decimal اون کارکتر سیو می شه

اول می خواستم نظرتون رو در مورد الگوریتم بدونم

بعد اینکه آیا conver خاصی وجود داره که مقدار decimal یک کارکتر رو به یک مقدار انتیجر تبدیل کنه من کلاس convert رو برسی کردم چیزی پیدا نکردم
    این هم کد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •