خوب اگه بلدي و جزو اسرار نيست، آموزش فارسي كردن نرو را بگذار تا ما انجام بديم (البته براي نسخه جديد).
خوب اگه بلدي و جزو اسرار نيست، آموزش فارسي كردن نرو را بگذار تا ما انجام بديم (البته براي نسخه جديد).
با برنامه هایی مثل ریسورس هکر ، ریسورس تونر و ... به راحتی میشه بیشتر برنامه ها رو فارسی کرد ...
کافیست که فایل اجرایی یا یکی از فایل های کتابخانه ای ( برای هر برنامه فرق میکنه و شما باید تک تک فایل های برنامه رو چک کنید ) را با برنامه های ذکر شده باز کنید و سپس از قسمت منو یا دایالوگ یا ... بگردید دنبال جمله های انگلیسی و به جاش فارسی بنویسید و در آخر هم سیو کنید .
من اولا عشق فارسی کردن برنامه ها رو داشتم ( و انصافا هر چی برنامه ریزه پیزه بود رو ور میداشتم فارسی می کردم ) و بزرگترین انگیزم فارسی کردن تن آپ بود که البتهتا یه جاهاییش رو فارسی کردم ( حتی برای فارسی کردن کل برنامه هم تو همین فروم یه تیم تشکیل دادیم ) ولی به دلیل عدم اطلاعات کافی از آنپک و ... با شکست مواجه شدیم !!
اینم لینک تاپیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من دو تا مشکل دارم
1) وقتی چند تا آلبوم موسیقیMP3 روی CD رایت میکنم و ته اون رو باز میزارم
دفعه بعدی با وجود این که میتونم در ادامه رایت کنم و تو کامپیوتر بقیه آلبوم ها رو میبینم اما تو VCD خونه آلبوم های جدید اضافه شده رو نمیتون ببینم
2) چطور 120 تا کلیپ شو داخل یه DVD ضبط کنم
منظورم رایت Dat داخل DVD هست ؟
سلام
من جند تا فیلم با فرمت avi دارم و میخوام اونا رو روی dvd رایت کنم آیا با video dvd نرو میشه رایت کرد
و یه سوال دیگه اگه این فبلمها رو بصورت دیتا رایت کنم با dvd پلیرهای خانگی میشه نگاه کرد.
لطفا راهنمایی کنید
سلام
چند روز پیش یه تعداد دى وى دى Datawrite گرفتم که تست کنم ببینم چطوره ... یه چیز جالب که نظرم رو جلب کرد وقتى که nero میخواد DVD رو رایت کنه بعد از گزینه ...Born process یه گزینه دیگه ظاهر میشه به این عنوان Book Type automatically set to: DVD-ROM و بعد شروع به رایت میکنه .
خب این چى میگه؟ خوبه یا بده؟
در ضمن جنس دى وى دى R+ هستش
ممنون![]()
فكر كنم داره به زبان خودش اينجوري ميگه:
ديگه لازم نيست به من بگيد كه ديسك شما CD هست يا DVD. خودم حاليم ميشه.
سلام جواد جان این مقاله ببین به دردت می خوره البته با یاهو مسنجر توضیح داده شده ولی روش کلی یکی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکل داشتی حتما PM بده کامل توضیح بدم.
سلام دوست عريز من نتونستم توي serials.com سريال برنامه هاي allok رو پيدا كنم اگه ممكنه لينك دقيق تري بده يا سريال هارو توي يك فايل برامون بزار.
خيلي ممنون.![]()
سلام
من نمي فهمم چطوري توي Nero سي دي mp3 درست كنم طوري كه قابل پخش روي دستگاه vcd player باشه. قبلاً يه گزينه به نام Create mp3 CD توي نرو داشتم، اما الآن هر چي توي نروي 7 و 8 مي گردم نمي بينم. تازه، وقتي از اون گزينه عمل مي كردم، فقط مي تونستم فايل هاي Mp3 رو داخل سي دي بريزم، اما پوشه ها رو نمي تونستم بريزم، چطوري ميشه فايل ها و پوشه هاي mp3 رو داخل سي دي ريخت طوري كه قابل پخش روي VCD Player باشه؟
متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)