سلام پراید من یه مشکل پیدا کرده دور موتور بصورت غیر طبیعی افزایش پیدا کرده و همیشه روی 2000 میمونه از یکی پرسیدم گفت استوپ موتورش خراب شده باید بری عوضش کنی حالا این قطعه دقیقا کجاست و میتونم خودم عوضش کنم یا نه قیمتش چنده ؟
سلام پراید من یه مشکل پیدا کرده دور موتور بصورت غیر طبیعی افزایش پیدا کرده و همیشه روی 2000 میمونه از یکی پرسیدم گفت استوپ موتورش خراب شده باید بری عوضش کنی حالا این قطعه دقیقا کجاست و میتونم خودم عوضش کنم یا نه قیمتش چنده ؟
درست گفتن استپر موتور هست احتمالا استپر روی دریچه گاز هست دریچه گازم همونی هست که لوله فیلتر هوا بهش میرسه یک سوکت داره درش میاری یک آچار ستاره ای دوتا پیچش رو باز میکنی جدید رو سوار میکنی حتما هم مارک قبلی باشه اگه زیمنس هست زیمنس و... حتما اصل بخر
سلام
من يه سمند 84 دارم كه تازگي LPG كردمش. ولي وقتي رو گازه يه وقتا كه دارم باهاش 60 - 70 تا ميرم وقتي كلاچ مي گيرم ماشين خاموش ميشه.ولي بعد كه دوباره استارت مي زنم يا ميذارم دنده روشن ميشه. البته بعضي وقتا استارتم كه مي زنم روشن ميشه دوباره خاموش ميشه ولي دنده كه مي ذارم روشن مي مونه.
پري شبم اصلا كلاچ نگرفتم. همين كه پامو از رو گاز برداشتم خاموش كرد. ولي چون هنوز تو دنده بود زودي روشن شد خودش. چيكارش كنم؟ رو بنزين مشكلي نداره.
خب معلومه مشكل از گازه ديگه....
ببر به يكي ازين تعمير كارا نشون بده!!!
ما نديديم ماشان رو گازي كنن و به مشكل نخوره
مگه بنزين چش بود كه اينكارو كردي؟؟؟
خوب این مشکل و ما هم داشتیم هر جا رفتیم نتونست برطرفش کنه شما که کرج و تهرانی راحت برو یک جای خوب تا برات درستش کنه ببخشید lpg کدوم کپسول استفاده میکنید ؟؟از این مثلا استاندارد ها یا .......
خب گل به سر نشون دادم نفهميدن ديگهاين كه مشكل از گازه رو هم كه خودم گفتم.
بنزين گوش بود.ولي نميرسيد روزي يه بار باهاش بيام تهران و برگردم كرج.
قبلا پرايد داشتم سي ان جي كرده بودم اصلا مشكل نداشت. اينم خيلي خوبه. بجز اين يه مورد از همه چيزش راضيم. نه پت پت مي كنه، نه شتاب و قدرتش كم شده. نه داغ ميشه. هيچ مشكلي نداره. خيلي خوبه ولي اين يه مشكل نمي دونم واسه چي پيش مياد. شايد بلد نيستن تنظيمش كنن.
چند جا نشون دادم ولي نفهميدن. پيش خود نصابشم بردم ولي چيزي نفهميد. به باتري سازم نشون دادم گفتم شايد برقشو موقع نصب گاز خراب كرده. اونم گفت چيزيش نيست.درمونده شدم.
كپسولي كه پشتش بستم؟ از اين مثلا استاندارداس. توشم پرسي يا بوتان مي ريزم. جايگاه كه نداره.
گفتم که مال ما هم نفهمیدن البته یک چیزی که عجیب بود زیر پای بابام خواموش نمیشد![]()
بله اون کپسول کار خیلی خطر ناکی میکنی حواست باشه خدایی نکرده .......![]()
سلام
ببخشیدازپست مجدد
آیاکسی بااین مشکل ما برخوردنکرده تاحالا؟راه حلی چیزی بنظرتون نمیرسه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هه. مشكل منم شبيه مشكل شماست. ولي يكم پيشرفته تر. اگه تونستي حلش كني لطفا به منم خبر بده.
سلام.
این سیستم کیلومتر شمار ( از سنسور یا چیز دیگش) مطمنی الان مشکلی نداره؟
چون خیلی از ماشینای انژکتوری اگه کیلومتر شمارشون رو قطع کنن همین مشکل براشون پیش میاد. (حالا شاید در دنده های مختلف. یا توقف کامل.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)