این گوشی جایی برای ریختن فایل Jar نداره؟ یعنی تا میریزی نصبش می کنه؟ پوشه ای مثل Other سونی اریکسون نداره که فایل Jar رو توش بریزیم و از اونجا ارسال کنیم؟
لطفا سریعا جواب بدبد!
این گوشی جایی برای ریختن فایل Jar نداره؟ یعنی تا میریزی نصبش می کنه؟ پوشه ای مثل Other سونی اریکسون نداره که فایل Jar رو توش بریزیم و از اونجا ارسال کنیم؟
لطفا سریعا جواب بدبد!
مگه میشه؟
باید یه جایی باشه که از تو کامپیوتر (با PC Suit یا بدون اون) فایل Jar خام (نصب نشده) رو توش بریزی !
وقتی فایل Jar رو توی یه فولدر کپی می کنی کامپیوتر خودش نصبش می کنه و فایل Jar هم توی همون فولدر توی گوشی باقی میمونه. ولی اگه از توی گوشی نگاه کنی نمیبینیش چون هیدنه.
کلاً عملکردش با سونی اریکسون فرق داره، فایلهای Jar توی خود گوشی به صورت آشکار نیستن و به شکلین که گفتم...
راستی با نرم افزار های اکسپلورر مثل Xplor نمی شه ؟ لطفا امتحان کنید و بهم خبر بدید خیلی برام مهمه!!!
خیلی حیف شد چون می خواستم 5610 بگیرم اگه با نرم افزار هم نشه ، باید بی خیال 5610 بشم!!!
این گوشی جاواست و Xpore روش نصب نمیشه
jar هم نمیشه فرستاد
اونو که می دونم (این قدر هم غیر حرفه ای نیستم) اکسپلورر جاوا هست!
اکسپلوررهای جاوا قابلیت سند کردن ندارن
منظور شما اینکه نصب نرم افزار رو نگه دارید این کار فقط یک راه داره اینه که با بلوتوس از pc به موبایل ارسال کنید و وقتی ارسال شد اجازه نصب رو از شما میخواد و وقتی NO بزنید نصبش در حافظه باقش میمنونه ولی من اینطور که تست کردم هر نرم افزاری نمیشه نصبش رو نگه داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)