درود بر شما و تشکر از پاسخ شما
چون به خاطر پایین بودن کانفیگ سخت افزاری سیستمم و کند کردن سرعت توسط آنتی ویروس و به خاطر اینکه Deep Freeze دارم آنتی ویروس رو حذف میکنم .
با سپاس
درود بر شما و تشکر از پاسخ شما
چون به خاطر پایین بودن کانفیگ سخت افزاری سیستمم و کند کردن سرعت توسط آنتی ویروس و به خاطر اینکه Deep Freeze دارم آنتی ویروس رو حذف میکنم .
با سپاس
عجب....بیشتر از ده بار سوال شده بود که چطور میشه بدون پسورد این برنامه ی کوفتی رو از سیستم حذف کرد؟؟؟؟؟(من 33 تا صفحه را خوندم...نگید که سرچ کن)
کی ادعا داره و این تاپیک را راه انداخته بیاد مثله مرد جواب بده....
ورژن 7.50.220 رو میخوام بدون پسور پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.برای من به هیچ طریقی پاک نمیشه.اصلا آیکونش هم در taskbar نیست که با گرفتن شیفت و .... برنامه را اجرا کنم.لطفا کمک کنید.ممنون
Last edited by roohoravan; 19-01-2013 at 13:47.
با سلام
من هم رو ویندوز xp نصب کردم بعد که ویندوز ریستار شد .دیگه ویندوز بالا نیومد و رو لود گیر می کنه.
از safe مود رو هم استفاده کردم دقیقا بعد از جرای فایل deepfrz.sys گیر می کرد.
راهی هست بشه قبل از ورود به ویندوز غیر فعالش کرد؟
با سلام
من هم رو ویندوز xp نصب کردم بعد که ویندوز ریستار شد .دیگه ویندوز بالا نیومد و رو لود گیر می کنه.
از safe مود رو هم استفاده کردم دقیقا بعد از جرای فایل deepfrz.sys گیر می کرد.
راهی هست بشه قبل از ورود به ویندوز غیر فعالش کرد؟
سلام
با Ctrl+Alt+Shift+F6 منوی برنامه ظاهر میشه و می تونید غیر فعالش کنید
ولی برای پاک کردنش همون Setup ای رو که باهاش نصب کردید دوباره اجرا کنید
سطح Deep Freeze پایین تر از Windows هست و اگه درایو C فریز شده باشه بهتره با یک Disk Boot از فایلهاتون بکاپ بگیرید
برای لود نشدنش باید درایورشو به همین نام پاک کنید و یک سری تغییرات در Registry بدین
می تونید با ویندوزه پارتیشن، دیسک یا سیستم دیگه ای بالا بیاید
با سلام بنده دیپ فریز رو نصب کردم ازم پسورد میخواد با انکه پسوردی ندادم براش چگونه پسوردش رو پیدا کنم ؟
v7.60.220.4298
OTP Token : 003D9700
ترو خدا راهنمایی کنید .
ممنون .
سلام(((برای حذف دیپ فریز))
همون مراحلی که برای نصب انجام میدادی دقیقا انجام بده انگار میخوای تازه نصبش کنی ولی ایندفعه خودش جای اینستال مینویسه یونستال و دیگه حذف میشه..
اینو نگاه کنید فکر کنم مشکلتون حل شه...کلا اونایی که دارن otp میدن بدردشون میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)