یه آموزش میدین که چجوری حجمتونو حساب میکنید که چقدر مصرف کردین ؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یه آموزش میدین که چجوری حجمتونو حساب میکنید که چقدر مصرف کردین ؟!
من با برنامه ی DUMeter دقیقاً آمار حجم مصرفی را دارم و یه فایل اکسل هم مخصوص این کار درست کردم. الان زنگ زدم میگه 1.7 گیگ مصرف شده در صورتیکه من 1.5 گیگ مصرف کردم. 200 مگ پریده تا الان.
از ماه دیگه دو سیستمه باید از نت استفاده کنیم ، 128 نامحدود میگیرم. الان خط تلفن ثابت شده 50 تومن ، میگن یک روزه هم وصل میکنن. میشه اول یه خط گرفت تا رانژه بشه ، بعد شرکت را عوض کرد.
من 128 نامحدود دارم. سرعتم ثابت روی 16 یا 17 هست. گاهی تا 20 21 هم میره ولی بر میگرده از سه ماه پیش که گرفتم همیشه سرعت دانلودم از 14 15 تا 16 17 ثابت بوده.
نوسان شما مگه چجوریه؟
گفتم که ، برا من از 15 می ره رو 70 ، می ره رو 120 ، می اد رو 15 ، می ره رو 120 می آد رو 70 و ....
خلاصه وضع که خیلی خراب بود ، حالا رو دیگه نمی دونم ....
speedtest چند میزنه؟
این هم تست ، ولی نسبت به قبل خیلی نوسان پیدا کرده .... :(
دوستان من netLimiter 2pro گرفتم...ممکنه سریال یا کرک بدید؟ وایا این دقیقتره یا Du meter ؟؟؟مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما می تونی از نسخه رایگان netlimiter استفاده کنی . نسخه رایگان امکانات نسخه پولی رو نداره ولی میزان حجم مصرفی رو بهت نشون میده که فکر می کنم همین کافی باشه.
هیچ آدم عاقلی برای دانلود فیلم از این سرعتهای پایین استفاده نمی کنه و معلومه که بهترین راه خریدن است.
من که دنبال نامحدود هستم به این دلیله که روزی 8 تا بازی 50 مگابایتی (از جمله بازیهای Ds ) و 10 تا کمیک 20 مگی و چند تا چیز دیگه دانلود می کنم و گرنه مگه مرض دارم نامحدود بگیرم.
ولی حالا که گرون شده نمی دونم چکار کنم . پرداخت این پول واقعا برایم سخت است.
محدودیت دار اصلا برای من نمی صرفه چون قبلا هم حجمی داشتم - تا بیایی سرتو بجنبونی همش رفته
چون تمام آپلودها هم جزو حجم حساب می شه (فقط برای وبگردی مناسبه)
حال منتظر یک معجزه نشستم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)