سلام درست شد خیلی خوشحالم مرسی عزیزم خیلی حال دادی.........................دوست دارم عزیزم
فقط یه چیز دیگه حتما باید تو فضای ازاد باشم که برنامه رو اجرا کنم یانه بعدشم یه پیغامی میده میگه بلوتوث رو روشن کن باید روشنش کنم؟
سلام درست شد خیلی خوشحالم مرسی عزیزم خیلی حال دادی.........................دوست دارم عزیزم
فقط یه چیز دیگه حتما باید تو فضای ازاد باشم که برنامه رو اجرا کنم یانه بعدشم یه پیغامی میده میگه بلوتوث رو روشن کن باید روشنش کنم؟
خدا رو شکر...مشکل یه نفر دیگه هم حل شد..
دیگه قرار نشد همرو من دوباره بگم که...تو آموزش نوشته بعد از نصب چی کار کنی...
شاد باشی![]()
دوستان و اساتيد محترم كسي نيست بداد من برسه دوستاني كه گارمين 5 رو نصب كردن با نقشه 10 مگي هيچكدام با مشكل من برخورد نكردن گوشي من n82 ورزن 3 گارمين 4 با نقشه 7 مگي روش نصب بود و خوب كارميكرد ولي گارمين 5 رو كه نصب كردم 5 يا 6 دقيقه اول اسم خيابانهاو كوچه هارو نشون ميده و بعد از اون نشونه من ميره درست روي اون خيابون و كوچه اي كه هستم و فقط بالاي صفحه اسم خيابوني كه هستم رو نشون ميده وبقيه خيابونها اسم ندارند و جالب اينكه نشانه درست روي خيابون هم حركت ميكنه نه اين ور نه آنور بنظر شما مشكل چيست آيا با برنامه ديگري در گوشيم تداخل دارد ؟ چه برنامه اي ؟ من چند بار گارمين رو آن اينيستال و حذف كرده ام و دايركتوري رو هم پاك كرده ام البته قبل از حذف پيغام ميده قبل از حذف بايد يكسري از برنامه هارو ببنده مي خواستم بدانم كسي ميدونه اون برنامه ها چيه ؟ لطفا راهنمائي بفرمائيد متشكرم
شما restore default كردي ؟
سلام
یونس جان ، این برنامه رو اجرا می کنم ، اما هنوز باز نشده ، میاد بیرون ، چی کار کنم ؟
اصلا به 78 می خوره این برنامه ؟ نسخه ؟
مرسی
سلام
babakeyan هم همين مشكل رو داشت...پست هاش رو دنبال كن به نتيجه ميرسي...
شاد باشي
بله دوست عزيز همه اين كارهارو انجام دادم بنظر شما ممكن كه با برنامه ديگه اي تداخل داشته باشه و آيا ميدانيد چه برنامه هائي ممكن باشه؟
مرسی یونس خان
اما با پی سی سوت داداشم که نشد ، فکر کنم باید پی سی سوت خودش حتما نصب باشه ، درسته ؟
حالا تست می کنم ، باز اگه مشکلی داشت ، می گم
باز مرسی![]()
ممکنه..یه بار مستر ریست کن و مستقیما" اینو نصب کن و تست کن..
پی سی سوییت نمیخواد...data transfer وصل کن...
اگه مستر ريست كنم برنامه هاي ديگه هم پاك ميشه يانه ؟ آيا راهي داره كه برنامه هاي ديگه رو بعد از مستر ريست كردن داشته باشم؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)