يعني بازيش مثل بازي من خرابه
يه در اون آخر راهرو ديده مي شه كه مي توني با بدبختي ردش كني ولي اصلا بهت توصيه نمي كنم چون مرحله هاي بعدي بازي صحنه هاي سياه بيشتري داره
يه بازي ديگه بگير
يعني بازيش مثل بازي من خرابه
يه در اون آخر راهرو ديده مي شه كه مي توني با بدبختي ردش كني ولي اصلا بهت توصيه نمي كنم چون مرحله هاي بعدي بازي صحنه هاي سياه بيشتري داره
يه بازي ديگه بگير
اي بابا نميدونم چرا جديدا هرچي ميگيرم خراب در مياد؟!
بازی خراب نیست
مشکل از سیستم شماست...فکر کنم کارت گرافیک باشه
منم همينطور!
مشكل كارت گرافيك اگه بود بازي اصلا بالا نمي اومد
بازي مياد بالا و اولشم دمو مشكلي نداره و دو قدم راه كه مي ري به در سمت چپ كه مي رسي نصف پله ها ديده مي شه نصفشون نه! اون ته هم يه در ديده مي شه. من كارت گرافيكم GeForce 9600 GSO هستش فكر مي كني با اين بازي اصلا بشه مشكل پيدا كنه؟
بازي خرابه خب!
من همچین مشکلی داشتم
ghost recon رو نصب می کرد...داخل بازی می رفت...دموها رو می دیدم
بعد توی بازی همه چیز سیاه بود...بعد که کارت رو ارتقائ دادم همه چی درست شد
از هر دو عامل که دوستان گفتن میتونه باشه ولی اگه سیستمتون خوبه شما میتونین ابدیت کارت گرفیکی رو هم استفاده کنین چون کارتهای سری 9600 و 9500 و بعضی از این نوع کارتها به ابدیت نیاز دارند .
و همینطور ویندوز شما اگه سیستمتون خوبه از یک vista استفاده کنید که ابدیت شده .
این بازی بنظر من حیف اگه بازی نشه .
دوستان من هیچ کدوم از نسخه های این بازی رو بازی نکردم بازیش چجوریاست؟برای من که طرفدار بازیهای اکشن هستم خوبه؟
ممنون میشم...
نه دوست من فکر نکنم از این بازی خوشت بیاد با توجه به اینکه طرفدار بازی های اکشن هستی
ولی ارزش بازی کردن داره
من خودم تا وسط های بازی رفتم بعد ولش کردم زیاد باهاش حال نکردم
================================================== =====
من خودم فقط این نسخه و بازی کردم اگه از ن میپرسی بازی خوبیه ولی سعی کن داستانش رو بفهمی.![]()
من این بازی رو می خوام ولی تو بازار پیدا نمی کنم کسی می تونه کمکم کنه کلی دنبالش گشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)