تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 156 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    عزیزان من الان دیپلم ریاضی دارم و دارم با دروس پیش دانشگاهی ریاضی دست و پنجه نرم می کنم !
    ولی تصمیم به تغییر رشته به کامپیوتر دارم حالا چند تا سوال دارم
    ممنون ، اگه ممکنه تمام سوالارو پاسخ بدید . مرسی
    - آیا کنکور فنی با کنکور ریاضی از لحاظ سختی یکیه ؟
    ج- همه ی کنکورها سخته و به نطر من فنی از ریاضی سخت تر نیست

- من متولد نیمه ی دوم سال 1369 هستم ، بعد میخواستم بپرسم با توجه به قانون جدید کی باید برم سربازی ؟
    ج-شما اگه دانشگاه نرین باید تا اول مهر ماه سال 88 دفترچه رو بفرستین

- چطوری میشه تغییر رشته داد ، منطورم اینه که میشه بدون اینکه دوباره از اول برم رشته کامپیوتر ، جهشی بخونم ، یعنی بدون کلاس خودم کتابارو بخونم و برم امتحان بدم ؟
    ج-شما میتونین تو همین رشته ای که هستین کارشناسی پیوسته کامپیوتر در دانشگاه ادامه بدین و برای کنکورش هم باید کتابای رشته کامپیوتر رو بخونین

- با توجه به تاریخ تولدم سال تحصیلی جدید 1388-89 رو وقت دارم دیپلمش رو بگیرم بدون رفتن به سربازی چون میخوام به امید خدا سال بعد ( 1389 ) برای کنکور کاردانی همین رشته ثبت نام کنم ؟
    ج- میتونین این کار رو بکنین بدون هیچ نگرانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

- آیا کنکور فنی با کنکور ریاضی از لحاظ سختی یکیه ؟
    ج- همه ی کنکورها سخته و به نطر من فنی از ریاضی سخت تر نیست

- من متولد نیمه ی دوم سال 1369 هستم ، بعد میخواستم بپرسم با توجه به قانون جدید کی باید برم سربازی ؟
    ج-شما اگه دانشگاه نرین باید تا اول مهر ماه سال 88 دفترچه رو بفرستین

- چطوری میشه تغییر رشته داد ، منطورم اینه که میشه بدون اینکه دوباره از اول برم رشته کامپیوتر ، جهشی بخونم ، یعنی بدون کلاس خودم کتابارو بخونم و برم امتحان بدم ؟
    ج-شما میتونین تو همین رشته ای که هستین کارشناسی پیوسته کامپیوتر در دانشگاه ادامه بدین و برای کنکورش هم باید کتابای رشته کامپیوتر رو بخونین

- با توجه به تاریخ تولدم سال تحصیلی جدید 1388-89 رو وقت دارم دیپلمش رو بگیرم بدون رفتن به سربازی چون میخوام به امید خدا سال بعد ( 1389 ) برای کنکور کاردانی همین رشته ثبت نام کنم ؟
    ج- میتونین این کار رو بکنین بدون هیچ نگرانی

اگه کنکور 88 رو قبول نشم مهلت دارم سال بعد شرکت کنم ( بدون سربازی ) ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اگه کنکور 88 رو قبول نشم مهلت دارم سال بعد شرکت کنم ( بدون سربازی ) ؟
    بعد از فارغ التحصیلی فقط 6 ماه فرصت داری واسه کنکور دادن

خیر با شرایط شما . نمیتونین غیبت میخورین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم دفترچه کنکور آزاد و دولتی سال 88 کی میاد و زمان برگزاری آزمون چه موقع است؟
    اگر هرچه سریعتر جواب بدهید ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوست عزیز اگه 6 پست قبل رو ببینین متوجه میشین

پست شماره 295

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih_m2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان نظر یادتون نره. برای بهتر خواندن و تمرکز در خواندن مطالب درسی . الان مقدمه اش را می دم . اگر کسی دوست داشت . پیغام و نظر به من بدهد . تا من هم فصل اول و دوم هم بدهم .

مطالعه ی موفق با تمرکز
    مؤلف: م. حورایی

دوستانه

ازیکی ازفیلسوفان و مرتاضان هندی پرسیدند: آیا پس ازاین همه دانش و فرزانگی و ریاضت هنوزهم به ریاضت مشغولی؟

گفت: آری. گفتند: چگونه؟

گفت: وقتی غذا می خورم صرفاً غذا می خورم و وقتی می خوابم فقط می خوابم.

این شاید بزرگ ترین ثمره ی تمرکز است. آیا شما هم هنگام غذا خوردن می توانید تمام توجهتان را روی غذا خوردن و لذت و مزه ی غذا معطوف کنید، یا اینکه معمولاً از افکار مربوط به گذشته و آینده آشفته اید و چون به خود می آیید می بینید غذایتان تمام شده و جز امتلا و پری معده هیچ نفهمیده اید.

تمرکز واقعی یعنی اینکه اگرشما درطول روزبه پنج فعالیت مختلف مشغولید، درهرفعالیت صرفاً به آن فکرکنید و از افکار مربوط به کارهای دیگرآسوده باشید.

موفقیت زندگی روزانه ی ما تماماًً به میزان تمرکز ما برامور روزانه ارتباط دارد. اگر شما قادر باشید به هنگام کار فقط روی کارخود، به هنگام ورزش صرفاً روی انجام حرکات، درهنگام مطالعه فقط روی موضوع کتاب و به هنگام انجام فعالیت هنری ازقبیل موسیقی، نقاشی، خطاطی و . . . به فعالیت هنری خود توجه و تمرکز کنید، عملاً موفقیت شما به میزان چشمگیری افزایش می یابد.

تمام نوابغ جهان کسانی بودند که از قدرت تمرکز فوق العاده ای برخوردار بودند. آشفتگی و شوریدگی ذهنی، عملاً شما را به هیچ عنوان موفق نمی کند. وقتی کارمی کنید به خانواده می اندیشید، وقتی درخانواده به سرمی برید ازشغل خود نگرانید و وقتی ورزش می- کنید در اندیشه ی تحصیل هستید و وقتی درس می خوانید فکرتان هزارسو می رود. این عملاً اتلاف وقت و مؤثر نبودن است.

موفقیت یعنی تمرکز، تمرکزو تمرکز.

خواننده ی عزیز

همه ی فعالیت های انسان برای توفیق، نیازمند تمرکزاست. اما ازسلسله فعالیت های نیازمند تمرکز، مطالعه جدی ترین فعالیتی است که تمرکزدرآن نقش اساسی و محوری دارد.

خود شما بارها متوجه شده اید که پس ازمدتی که ازمطالعه تان گذشت چشمانتان روی کلمات و خطوط می دود بی آنکه حواستان به آن باشد وهمین طورشاید چند خط و یا چند صفحه را دنبال کنید و یکباره متوجه شوید حرکت چشمانتان صرفاً از زوی غریزه و عادت بوده، فوراً به عقب برمی گردید و شروع به خواندن دوباره می کنید، اما کمی جلوترمشکل تکرار می شود. این موضوع شما را بسیارخسته و کسل می کند، وقت زیادی را ازشما می- گیرد و کم کم میل به مطالعه درشما کم می شود. گاهی اوقات هم به کلمه ای از کتاب خیره می شوید و درافکارخود غوطه می خورید. پیش ازهرچیزمطمئن باشید که این مشکل و مسئله ی شما نیست و همه ی افرادی که به نوعی با مطالعه و کتاب سروکاردارند ازاین موضوع دررنجند.

برهمین اساس بخش عمده ای ازاین کتاب به راه های بهبود تمرکز درهنگام مطالعه وهنگام حضوردرکلاس می پردازد که صد البته مطالعه و عمل به آن برای تمرکز، آرامش، و شادمانی و موفقیت به همراه خواهد داشت.

درآخرذکراین نکته ضروری است که تمرکزحواس یک مهارت بی چون و چراست که نیازبه فراگیری تکنیک ها و تمرین مستمر دارد.

اینکه شما روش های کاربردی این کتاب را چند روزی تمرین کنید و بعد رهایش کنید نتیجه همان می شود که اکنون به آن گرفتارید: " عدم تمرکزحواس". تمرینات را با صبر و حوصله و متانت کافی انجام دهید. شتاب زده عمل نکنید و منظم و آرام به پیش بروید.

" لرد بایرون" می گوید: برای پیشرفت و پیروزی سه چیزلازم است: اول پشتکار، دوم پشتکار و سوم پشتکار.

این کتاب را بخوانید اگر:

مصمم هستید و اراده ی راسخ کرده اید تمرکزتان بهترشود.

تمرین ها را انجام می دهید.

و به پیشرفت خود یقین دارید.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان الآن یه خبر راجع به سربازی دیدم ولی چون انجمن متفرقه بستس، نمی تونم تو تاپیک خودش پست بدم و چون یه کم به این تاپیک هم مربوط می شه تو این تاپیک پست می دم. ممنون می شم راهنمایی کنید.
    طبق این لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متولدین 69 اعزام شدن و من هم متولد 69/08/18 هستم و پارسال قبول نشدم. حالا سوالم اینه که الآن من هم مشمولم؟ چون تا اونجایی که من می دونم، 2 بار می شه کنکور داد.یه کم گیج شدم. اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون می شم.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متولدین 69 اعزام شدن و من هم متولد 69/08/18 هستم و پارسال قبول نشدم. حالا سوالم اینه که الآن من هم مشمولم؟ چون تا اونجایی که من می دونم، 2 بار می شه کنکور داد.یه کم گیج شدم. اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون می شم.
    حتما میتونی شرکت کنی بدون هیچ مشکلی متولدین نیمه دوم 68 هم اعزامشون میخوره بعد کنکور البته شما 69 هستی سال بعد اگر قبول نشدی بازم میتونی!دفترچه اینطور درج میکنند که متولدین 69 به بعد همین.

9. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

13

قابل توجه داوطلبان آزمون ورودي دوره­هاي كارداني پيوسته سال 1388 آموزشكده­هاي فني و حرفه­اي
    به اطلاع كليه داوطلبان آزمون دوره­هاي كارداني پيوسته سال 1388 آموزشكده­هاي فني و حرفه­اي مي­رساند كه درس رياضي ‌«3» پودماني با كد 8/282 به عناوين دروس امتحاني آزمون رشته­هاي زير اضافه شده است:
    1- الكتروتكنيك 2- الكترونيك 3- الكترونيك و مخابرات دريايي 4- ناوبري 5- مكانيك موتورهاي دريايي 6- ساختمان 7- نقشه­برداري 8- سراميك 9- صنايع شيميايي 10- صنايع نساجي 11- متالورژي 12- معدن 13- تأسيسات 14- چاپ 15- ساخت و توليد 16- صنايع چوب و كاغذ 17- صنايع فلزي 18- مكانيك خودرو 19- نقشه­كشي عمومي 20- كامپيوتر

11. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یک ضد حال اساسی البته شایدم خوب شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •