تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 506 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

داره خودمونی میشه I LOVE MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

1

میشه بگین بهترین ای سی یو . برای 206 چیه . در ضمن لوازمه تقویتش اصل هست یا ایرانی ؟؟؟؟ موتورش رو نمیشه عوض کرد ؟؟؟؟ با تقویت حداکثر سرعتش چه قدر میشه ؟؟؟؟؟؟ ممنون اگه جواب بدین

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منظورون ECU استاندارد هستش یا بقیه مارکها مثل مگا .
    میتونید براش لوازم افتر مارکت هم پیدا کنید ساخت فرانسه و اسپانیا و یا هر تیونری که روی 206 کار کرده .
    قدرت و سرعت به خیلی چیزها بستگی داره ولی با یه کار اصولی روی موتور TU5 میشه هر چقدر جیبتون اجازه میده توان بگیرید.

در آغاز فعالیت mohsen 206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

به چه معروف شدیم خودمون خبر نداشتیم
    عرض کنم خدممتون ماشین من چند باره کاری داشت
    الان هر کس بخواد ماشین جمع کنه با 4 تومن جمع میشه
    فقط یک پیشنهاد در مورد تی یو 5
    اگر میخواین روی ماشین خرج زیاد کنین مخصوصا موتور یکی از بدترین موتور هاست
    چون 206 باز های خارج از ایران و شرکت های افتر مارکت سازی برای موتور 2000 206 لوازم دارن و ملت رو اون موتور کار میکنن
    مثلا پیستون فرج حدود 1تومنه که فقط هم ویسکو براش میزنه اون هم سفارشی که حدود 1 ماه طول میکشه
    بعد تازه میرسیم به اون ای سی یو به درد نخور که چیزیش رو انگولک کنی سریع میره تو سیف مد
    ولی من کیتم رو برای فروش گداشتم و قیمتش رو هم 3تومن در نظر گرفتم100 هم شلنگ و واشر و اینا میخواد
    نصبش هم کاری زیاد نداره اگر هواستین نقشه میدم بدین مکانبک اگر هم بخواین یکی از دوستان هست 500 میگیره میبنده

خلاصه اگر هر کس سوالی چیزی راجع به 206 داشت در خدمتم و خوسحال میشم کمکی کرده باشم

4. 4 کاربر از mohsen 206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

1

من زیاد از تیونینگ سر در نمیارم . من میخوام 206 جمع کنم که بتونه زانتیارو بگیره . پسر خاله دوستم یه 206 تیپ 6 داشت . میگفت 206 بعضی چیز هاش تو یه کامپیوتری برنامه ریزی شده . میگفت برنامه ریزیش رو تغییر داده . مثله اینکه زاویه سوپاپ هارو نغییر داده بوده . میگفت تو تهران قزوین . با یه زانتیا کل انداخته . زانتیارو گرفته .حالا قیمت بهترین توربو شارزر بهترین کیفیت چنده ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

1

منظورون ECU استاندارد هستش یا بقیه مارکها مثل مگا .
    میتونید براش لوازم افتر مارکت هم پیدا کنید ساخت فرانسه و اسپانیا و یا هر تیونری که روی 206 کار کرده .
    قدرت و سرعت به خیلی چیزها بستگی داره ولی با یه کار اصولی روی موتور TU5 میشه هر چقدر جیبتون اجازه میده توان بگیرید.
    من از نظره پول هیچ مشکلی ندارم با پولم میتونم کمری بخرم . ولی تو تهران زیاد معنی نداره کمری بخری چون نمیتونی باهاش حال کنی با این ترافیک . برای همین به نظرم بهترین گزینه 206 بود ولی 206 معمولی برام کفایت نمیکنه . مثلا بهترین ecu چیه ؟؟؟؟؟ . مارک های خارجی . TU5 کجاها میتونن تقویتش کنن ؟؟؟؟ ممنون اگه بگین

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز نمیشه اینجوری کاری کرد شما رو به همین داداش محسن گلمون ارجا میدیم ایشون روی اون ماشین زیاد کار کردن خوب هم شده بود ولی خب نمیدونم چی شد فروخت رفت سراغ mk1 .

راستی محسن جان خوش امدی من خیلی وقته ناومدم تی تی دیروز بعد 2 هفته خوب نگا نکردم اون چی بود از توی کاپوت ماشین کیاوش زده بود بیرون؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اون اگزوزش بود
    در مورد تقویت تیپ 6 اگر شما مشکلی با پولش ندارین
    نمیشه گفت بهترین مارک چیه
    چون برای تی یو 5 خیلی کم وسیله ساختن
    من با همین کیت خودم که رو ماشین بود کمری و ازرا رو راحت میزدم چه برسه به زانتیا
    شما برای تقویت ردیف اول از همه یک کیت توربو شارژر میخوای که حدود 3-3.5 قیمتشه
    یک ای سی یو ادجاستبل میخوای که قابیلت پشتیبانی مالتی پلکس رو داشته باشه که در این جا موتک و یکی 2مارک دیگه هستن که حدود 2تومنی قیمت دارن
    یا مگر اینکه از پلاگ اند پلی استفاده کنی که من استفاده یمکردم و قیمتی حدود 700تومن داره و ای سی یو ماشین دست نمیخوره
    البته من شنیدم که سوپر چیپس یک برنامه برای ای سی یو داره که برای استج 2 (همون توربو) که با اون دیگه انژکتور های ماشین ساپورت میکنن و احتیاجی به اون 2 مورد بالا نداره
    اگر بخواین سمگ تموم هم بزارین و دیگه با خیال راحت گاز بدین یک دست پیستون فرج و یک دست شاتون فرج هم میخواین که حدود 2 تومن هزینه داره
    حالا اگر شما دوست دارین روی 206 کار کنین باز پیشنهاد من تیپ 5 .چون تیپ 6 گیربکسش یک کم اذیت میکنه .ولی توی منوال هاش نوشته شده که تا 200هورس پاور و 300نیوتون متر تورک رو تحمل مبکنه ولی خب موقع تعویض دنده و وقتی که توربو تو مداره یک کم ضربه میزنه.
    در مورد ماشین من میخواستم به قدرت های بالا برسم که با یک جمع بندی دیدم کار کرد ن روی 206 به صرفه نیست
    به عنوان مثال شما میتونی همین کار رو با نصف هزینه روی گلف انجام بدی.
    حالا من کیت خودم رو هم برای فروش گذاشتم
    کبت های شرکت دی پی انجینریمگ هم هست که حدود 2700یورو قیمت دارن
    که همه چیش برای استیج های بالا هم کاملا جواب میده
    در مورد اینکه زاویه ی سوپاپ رو عوض کردن
    دوست عزیز میل سوپاپ 206 یک قطعه ی ثابت و قابلیت ادجاست کردن نداره و هیچ ربطی هم به ای سی یو نداره
    و این کاری که دوستتون گفتن توهمی بیش نیست.در ضمن حتی اگر میل سوپاپ رو عوض کرده باشن باز هم به زانتیا نمیرسه
    باز هم اگر سوالی بود در خدمتم

9. 2 کاربر از mohsen 206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در مورد تقویت تی یو فایو یا در کل تقویت ماشین متاسفانه یک سری ادم ............ حیف سود جو ک بهشون بگی پاچه ی مردم رو هدف قرار دادن.
    من 2-3 نفر رو قبول دارم که واقعا پول قطعات رو میگیرن نه پول خون باباشونو و متاسفانه بعضی ها هم اصلا علم این کار رو ندارن
    کار هایی که شما میتونی انجام بدی:
    استیج 1:
    نصب هدرز سنتر و مافلر سوپر اسپرینت یا ریموس 1تا 1200
    نصب فیلتر هوای خوب مثلا کیت تایفون جی ار (این گزینه بین 100تا 300 متغییره)
    تعویض میل سوپاپ با مدلی که لیفت بالاتری داشته باشه یا به اصطلاح ریسی حدود 1 تومن
    ریمپ ای سی یو 700تومن
    نصب کمک فنر های تنظیم شونده یا به عبارتی کویل اور برای پیچیدن بهتر و پایداری بهتره ماشین حدود 1تومن برای مارک دی2
    --------------------------------
    استیج 2:
    نصب توربو شارژر یا سوپر شارژر بین 3تا5 تومن

فعلا این ها به ذهن من میرسه

11. 4 کاربر از mohsen 206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Comp Nuo

پيش فرض

تیپه 6 صفر هنوز تولید میشه ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنونم محسن جان توضیحاتت خیلی خوب و مفید بودن اگه افتخار بدی تو بخش تیونینگ از تجربه های خوبت استفاده میکنیم .
    در مورد تیپ 6 بله فکر میکنم تولید میشه و تولیدش کم هستش نسبت به اس دی.

14. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •