تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 380 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14

سلام دوستان

من Idm 5.14 استفاده می کنم ؛ یه مشکلی باهاش دارم ، من داخل تنظیماتش تعداد کانکشن ها را که خودش از اول ۸ تا هست به ۱۶ تا تغییر میدم ولی وقتی یه چیزی دانلود می کنم دوباره تعداد کانکشن ها همون ۸ تا هست !! هر کاری می کنم ۱۶ تایی نمیشه ، توی Idm 5.12 هم همینجوری بود . . . چیکارش باید بکنم ؟؟

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان.

با سپاس فراوان از همه دوستان خوبم که به بنده پاسخ مي دهيد.

خواهشا دوستان خوبم به سوالات زير نيز پاسخ دهيد.

سوالم اين است كه من خودم تا حالا از اكانت رپيدشير استفاده نكرده ام ولي سوالي كه داشتم

اين است كه الان اگر اكانت رپيدشير را بخواهم بخرم و بنده حدود 580 تا فايل لينك دارم كه

همشون پسوندهاشون مشخص هست يعني اينكه اكثرشون پسوند پاياني اين فايل ها تماما به

صورت rar يا exe هستند و يا پسوندهاي موزيکي و يا فيلمي دارند.

مثلا به صورت زير هستند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا سوال اصلي بنده اين است که وقتي لينک هاي بالا را در اينترنت اکسپلورر يا هر browser

ديگري مي زنيم صفحه اي باز مي شود که 30 ثانيه بايد صبر کنيم تا تمام شود و لينک دانلود

ظاهر شود تا بتوانيم دانلود کنيم؟ ايا در اکانت پريميوم نيز همينگونه است بايد صبر کنيم تا 30

ثانيه تمام شود و يا اينکه مستقيما مي توانيم به Internet Download Manager بدهيم و تا

صبح خودش دانلود کند؟ چه کار بايد بکنيم؟ که اين 580 تا را خودش به صورت خودکار و اتوماتيک

دانلود کند؟ لطفا کلي بگوييد براي همه سرويس دهندگان اکانتي مانند رپيدشير و مگااپلود و

غيره.

خواهشا پاسخ کامل بدهيد؟

با سپاس فراوان
    اگر شما اکانت راپید شیر بخرید دیگه لازم نیست لز براوزر استفاده کنید و 30 ثانیه که تو راپید شیر یه عمر حساب میشه! صبر کنید شما این یوزر و پس رو در قسمت
    idm>Options>Sites Logins>new
    وارد می کنید و از این به بعد هر لینکی که از سایت راپید بزارید برای داونلود به طور خودکار داونلود خواهد شد

در مورد سوال دوم هم ابتدا چند تا فایل رو برای داونلود بزارید بعد برین از منو
    Task> Export> To test file>Export all files
    رو بزنید بعد برین اون فایل ذخیره شده رو باز کنید بعد لینکای خودتون رو که 580 تا است رو مثل اون پیست کنید تو اون فایل بهد بری از منو
    Task > Import > From text file
    رو بزنید بعد خواهید دید اون 580 تا لینک ییهو!! اومدن ریختن تو لیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من از IDM 5.14 build 3 استفاده می کنم.چندین بار برام پیش اومده که وقتی یه فایل rar رو دانلود میکنم موقع باز کردن با winrar ارور میده و میگه که فایل ازدست رفته و بد دانلود شده و تو اطلاعات فایل فایل دانلود شده رو اینجوری نشون میده:

winrar نشون میده که 99 درصد فایل دانلود شده ولی خود IDM 100 درصد می زنه:

اشکال کار از کجاست؟

دیگه راهی نداره که به فایل های داخلش دسترسی داشت یا باید دوباره دانلودش کرد؟
    ببینم این مشکلو با winrar ها داری یا فقط از برخی از سایتها داری
    Last edited by hosein66; 24-08-2008 at 11:31.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من Idm 5.14 استفاده می کنم ؛ یه مشکلی باهاش دارم ، من داخل تنظیماتش تعداد کانکشن ها را که خودش از اول ۸ تا هست به ۱۶ تا تغییر میدم ولی وقتی یه چیزی دانلود می کنم دوباره تعداد کانکشن ها همون ۸ تا هست !! هر کاری می کنم ۱۶ تایی نمیشه ، توی Idm 5.12 هم همینجوری بود . . . چیکارش باید بکنم ؟؟

فکر کنم گزینه downloads limits رو فعال کرده اید

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

منم این مشکل رو دارم و دانلود لیمیت رو هم فعال نکردم.

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

14

سلام دوستان

منم این مشکل رو دارم و دانلود لیمیت رو هم فعال نکردم.
    منم Download Limit رو فعال نکردم ! آخه چرا 1۶ تایی نمیشه ؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

کسی جواب نمیده؟
    اصلا مطمئنید تو سرعت تاثیر داره ؟
    چون من سرعت دانلود تک لینکم با 8 لینکم یکیه. (14 تا 16 )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من که فکر نکنم تو سرعت تاثير بذاره تو هر دو روش امتحان کرده ام ولي فکر کنم تعيين سرعت اينترنت تو بخش

connection لازم باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از Download Accelerator 7.3 استفاده میکنم، تو این ورژن میشه فایلی (مثلا mp3) رو که یه درصدی ازش دانلود شده رو داشته باشیم؟!!!!
    مثلا یه فایل ویدئویی حجیم رو تا نصفه دان میکنه بقیشو نمیتونه دان کنه!!! همون نصفشو بخوام چیکار باید بکنم؟!!!
    Last edited by darkangel85; 03-09-2008 at 00:36.

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.دوستان ؛ من با اين برنامه اوربيت مشكل دارم.وقتي ميخوام باهاش دانلودكنم ؛ يك فايل كوچك و كم حجم دانلود ميكنه و نميتونه فايل را كامل دانلود كنه.چندين بار امتحان كردم نشد.البته با فلش گت هم همين اتفاق ميفته.اربيت 2.7.02 هست.فلش گت هم 1.9.0 هست.ممنون
    Last edited by رايانه; 01-09-2008 at 16:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •