تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 241 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام !
    من دو تا ویندوز ایک پی و ویستا سرویس پک 1 دارم !
    حالا ویستا امروز عصر این ویروس را گرفت ....(فولدر آپشن و ران)
    هنوز ایکس پی مشکلی نداره !
    اگه ویستا را بپاکم و دوباره بنصبم مشکل حله؟
    سلام دوست عزیز

با نصب مجدد وبندوز بله قسمتهای حذف شده درست خواهند شد . اما اگه ویروس هنوز توی داریو هاتون باشه اونوقت دوباره همه چیز مثل اول خواهد شد .
    و این مشکل به ویندوز های اکس پی شما هم منتقل خواهد شد .

پس سعی کنید ویروس را از بین ببرید . از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل اسکن کنید .

از برنامه زیر برای برگردوندن فولدر اپشن استفاده کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .

داره خودمونی میشه mbfard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    كيس خراب

پيش فرض

جونه خودتون به من هم كمك كنيد
    نمي تونم اف ها و نوشته هام رو تو ياهو مسنجر بخونم و سرچ در ويندوز از كا رافتاده باز ميشه ولي د ركنا رصفحه سرچ كزينه ها وجود نداره و فولدر اپشن فقط در منويه سرچ كار نمي كنه
    تا حالا چند دفعه اين ويروس رو گرفتم ولي نتونستم حلش كنم همش ويندوز عوض كردم
    كمككككككككككككك

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

مهدي جان من هم ويروس show hidden رو گرفتم . با nod32 و كاسپر چك كردم ، پاكش نكردن ، از روشي كه توي پست اول گفتي استفاده كردم اما اونا تغيير نكردن مثلا گفتي كه اگه مقدار فلان چيز 0 بود 1 يا 2 كنيد يا مقدار فلان چيز رو group . ولي همه اين مقدار ها هموني بود كه گفتي . چكار بايد بكنم ؟؟؟ تعويض ويندوز كاري ميكنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدي جان من هم ويروس show hidden رو گرفتم . با nod32 و كاسپر چك كردم ، پاكش نكردن ، از روشي كه توي پست اول گفتي استفاده كردم اما اونا تغيير نكردن مثلا گفتي كه اگه مقدار فلان چيز 0 بود 1 يا 2 كنيد يا مقدار فلان چيز رو group . ولي همه اين مقدار ها هموني بود كه گفتي . چكار بايد بكنم ؟؟؟ تعويض ويندوز كاري ميكنه؟؟؟
    سلام دوست عزیزم

متاسفانه کسپر و nod32 در مورد این ویروس کاری نمی تونند انجام بدن .

شما انتی ویروس بیدیفندر را نصب کنید و اونا حتما اپدیت کنید و به طور کامل سیستم را ویروس یابی کنید . بعد به اموزش رجوع کنید و کارهایی گفته شده را انجام بدید .

به فایل batch توی اموزشها گذاشتم حتما اونا بگیرید و اجرا کنید .

موفق باشید .

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

با نصب مجدد وبندوز بله قسمتهای حذف شده درست خواهند شد . اما اگه ویروس هنوز توی داریو هاتون باشه اونوقت دوباره همه چیز مثل اول خواهد شد .
    و این مشکل به ویندوز های اکس پی شما هم منتقل خواهد شد .

پس سعی کنید ویروس را از بین ببرید . از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل اسکن کنید .

از برنامه زیر برای برگردوندن فولدر اپشن استفاده کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید .
    سلام !
    من چندتا فایل از یک مموری ریختم و خودم هم می دونستم که این ها ویروسی هست !
    بعد سریع اونا را پاک کردم اما ویروس را گرفتم !
    حالا اگه ویندوز جدید ببندم مسئله رله می شه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام مهندس من بیت دیفندر رو نصبیدم آپدیت هم کردم کل سیستم رو چک کردم یه سری چیز پیدا کرد پاک کرد .اما این نرم افزاری که تو اون بخش دادی سوپر هاید بعد که اجرا میشه بعد از چند دقیقه ارور میده و کامپلیت میشه بعد که Cmd میاد اونم همه رو میزنه اکسس دیناید. کمک کنید بی زحمت ممنون

bach رو هم امتحان کردم اما این شو پروتکت سیستم بازم تا اوکی میکنم دو باره تیکش دفعه بعد میاد
    Last edited by bakbari; 24-04-2008 at 14:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

1

با سلام
    آقا مهدی خسته نباشی با مقاله ای که نوشتی مقاله ای جالبی بود ولی نمیدونم چرا هنوز من مشکل دارم
    دوست عزیز همه کارهایی را که گفته بودی انجام دادم و همه فایلهایی را که گذاشته بودی دانلود کردم ولی هنوز هم نمیتونم Show Hide Files را انتخاب کنم به صورت اتومات Do not Show میشه و همچنین هر درایوی را که باز میکنم تو یه صفحه ای دیگه باز میشه به نظر شما چی کار کنم؟؟؟ میدونم که با فورمت این درست نمیشه و یه چیزی را که متوجه شدم این که در پایین جایی که میخام Show Hide Files را فعال کنم یه علامت اضافه شده !!!
    عکس را ببین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یه چیز دیگه فلش دیسکم را فورمت کردم بعد اجراش کردم و دوباره خواستم که اسکن کنم دیدم چند تا فایل مخفی است خوب فایلهای مخفی را که نمیتونم ببینم ولی رفتم لیست اسکن شده کسپر را دیدم آپدیت هم است ولی نتونست پیدا کنه ببین اینم فایلهایی را که اسکن کرده ولی نتونسته شناسایی کنه درحالی که من فلش را فورمت کرده بودم این فایلها بعد فورمتش توش هستند
    عکس را ببین
    کد:
    ممنون میشم کمک کنی واقعا نمیدونم چطوری از شر این ویروس خلاص بشم حتی اون پچ فایل شما هم کاری نتونست
    Last edited by dost1; 24-04-2008 at 14:58.

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چند روز پيش يه فلش به سيستمم وصل كردم كه ويروسي بود بعد از پاك كردن ويروس دو تا مشكل برام پيش اومده يكي اينكه فايلهاي مخفي رو نميتونم show كنم (folder option) و دوم اينكه هر درايوي رو كه ميخوام باز كنم توي يه صفحه جديد باز ميشه با cmd دستور attrib رو اجرا کردم این دو تا فایل پیدا کردم(عکس زیر) هر چی پاکش میکنم دوباره ساخته میشه شدیدا نیاز به کمک دارم.

Last edited by reza2pars; 24-04-2008 at 15:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

1

چند روز پيش يه فلش به سيستمم وصل كردم كه ويروسي بود بعد از پاك كردن ويروس دو تا مشكل برام پيش اومده يكي اينكه فايلهاي مخفي رو نميتونم show كنم (folder option) و دوم اينكه هر درايوي رو كه ميخوام باز كنم توي يه صفحه جديد باز ميشه با cmd دستور attrib رو اجرا کردم این دو تا فایل پیدا کردم(عکس زیر) هر چی پاکش میکنم دوباره ساخته میشه شدیدا نیاز به کمک دارم.
    سلام . ببخشید آقا مهدی به جای شما یه کمکی میکنم به این دوستمون.
    شما
    کد:
    این فایل رو دانلود کن و اجراش کن . هر سوالی هم که پرسید y رو بزن و اینتر کن . خودش مشکلتو حل میکنه . بازم اگه مشکل داشتی دیگه آقا مهدی زنده باشن.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام !
    من چندتا فایل از یک مموری ریختم و خودم هم می دونستم که این ها ویروسی هست !
    بعد سریع اونا را پاک کردم اما ویروس را گرفتم !
    حالا اگه ویندوز جدید ببندم مسئله رله می شه ؟
    سلام دوست خوبم

متاسفانه ویروسیهایی که از طریق فلش مموری ها به سیستم منتقل می شن به غیر از درایو C درایو های دیگه را هم الوده می کنند .

شما از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید . چون توی این ضمینه بسیار عالی عمل می کنه .

حتما این انتی ویروس را نصب کنید و اونا اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل ویروس یابی کنید .

و بعد قسمتهای حذف شده را به طور دستی برگردونید .

اما اگه قصد تعویض ویندوز را دارید حتما ابتدا با انتی ویروس بیدیفندر یا کسپر اسکای سیستم را ویروس یابی کنید و بعد اقدام به نصب مجدد ویندوز کنید .

با نصب مجدد ویندوز مشکل حل خواهد شد . یعنی قسمتهای حذف شده درست خواهند شد .

اما اگه ویروس توی دایوهاتون ذخیره شده باشه با کلیک کردن روی یک درایو دوباره ویروس فعال خواهد شد و دوباره مشکلات شروع خواهند شد .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •