جواب همه سوالا تو همين تاپيك و چند پست بالا تر بود . اما اين جواب نه : اگه همون موقع كه ويندوز سرحال هست از اون يه بك آپ بگيري مي توني بعدا تو 5 دقيقه جايگزين ويندوزش كني . اما نصب ويندوز حدود 1 ساعت كار داره
جواب همه سوالا تو همين تاپيك و چند پست بالا تر بود . اما اين جواب نه : اگه همون موقع كه ويندوز سرحال هست از اون يه بك آپ بگيري مي توني بعدا تو 5 دقيقه جايگزين ويندوزش كني . اما نصب ويندوز حدود 1 ساعت كار داره
سلام
نسخه جدید کاسپرسکی:
kaspersky Antivirus 6.0.0.297b rc c12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Internet Security 6.0.0.297b rc c12
Activation Keys (Until 2006-04-17)
KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9
Last edited by vtn54; 10-03-2006 at 16:53.
با سلام به vtn عزيز
با توجه به اينكه ما سرعت اينترنتمون پايينه يه زحمتي براتون داشتم
ميشه لينك نسخه هاي جديد رو كه ميديد بفرمائيد كه از نظر سرعت و نداشتن باگهاي عظيم در چه وضعي هست
آخه تقريبا هر وقت شما در اين موارد در پستهاي قبلي اطلاعات داديد درست بوده
ممنونم عزيز
با سلام.
آخرين نسخه كسپرسكي 5.0.522 هست كه مثله بقيه دو مدل شخصی و حرفه ای داره.
این حرفه ای :
اینم کرک:
اینم سخصیه:
اینم کرک:
راستی متاسفانه کسپرسکی داره مثله مکافی میشه . سرعت میگیره و ...
من پیشنهاد میکنم نسخه 5.0.383 رو نصب کنید.
دوست خوبم Paypolنوشته شده توسط PayPal
فلسفه نسخه بتا همين است تمام شركت ها همين كار را انجام مي دهند تا در نسخه نهايي محصولي ارائه دهند
كه كمترين ايراد ممكنه را داشته باشد
من و شما يك كاربر هستيم و اين نسخه ها بتا براي من و شما طراحي نشده است كه بخواهيم از آنها استفاده كنيم و بگوييم چرا هر روز فلان شد بهمان شد
البته Vtn(وحيد جان ) قصد اطلاع رساني دارند و در اين كار خوب عمل مي كند
و جديد ترين نسخه هاي بتا را معرفي مي كنند
ببين دوست من مطمئن باش در نسخه نهايي 6 هم معجزه اي رخ نخواهد داد به قول قديمي ها(احمد پوده همون كه بوده) پس اشتياق دوستان در استفاده از نسخه بتا را هنوز نفهميدم
نكته انحرافي
(دوستاني كه نسخه بتا ويندوز 98 را در سال ها قبل امتحان كردند حتما خاطر شان هست كه حال اساسي به هارد ديسك مي داد*** كار عجيبي در روز معين و آن هم فرمت هارد بود***)
نسخه 5.0.391 بسيار خوب عمل مي كنه پس تا ريليز نهايي نسخه 6 بهتراست من و شما صبركنيم
ضمنا دوستاني كه صحبت از ريليز نهايي نسخه 6 در موعد معيني كرده بودند از روي حدس و گمان بوده
ولي قطعا در جمع كاربران اينجا كسي يافت نخواهد شد كه از تاريخ ريليز نهايي با خبر باشد![]()
دوستدار شما مسعود.م
سلامنوشته شده توسط masoudm989
خیلی ممنون از توضیحاتتون
ولی بنده اصولا تمام نرم افزارهایی که استفاده می کنم آخرین ورژن هستند یعنی حتی تغییرات چندانی درش حاصل نشده باشه.البته نسخه شش فکر کنم نسبت به نسخه 5xتغییرات چشمگیر و خوبی داشته از جمله تکنولوژی پرو اکتیوش.
من بعد از چند سالی که از مک افی استفاده می کردم الان حدود دو ساله که فقط از کسپرسکی و این اواخرAntiVir استفاده می کنم.
سلام خسته نباشین
دوستان من تقریبا یک ماه پیش نسخه 5.0.388 انتی ویروس کاسپر اسکای رو تو کامپیوترم نصب کردم واز اون روز تا دو سه روز پیش ازش خیلی راضی بودم چون روز به روز خیلی زود اپدیت میشد و کارش و خیلی خوب انجام میداد ...
اما تقریبا سه روز پیش بود که من سری به این تاپیک اختصاصی انتی ویروس کاسپر اسکای زدم وبعد از اینکه مطالب دوستان رو مطالعه کردم تصمیم گرفتم نسخه 6.0.292 کاسپر و دانلود کنم بعد از اینکه دانلودش کردم بدون اینکه نسخه قبلی رو که در بالا بهش اشاره شده انیستالش کنم شروع به نصب کردن این نسخه جدید زدم که مشکل اساسی من از اینجا شروع شد به اینصورت که علاوه بر اینکه این نسخه جدید نصب نشد زد اون نسخه قبلی رو هم از کار انداخت.... بعد من برا اینکه این مشکل و حل کنم ویندوزم رو عوض کردم تا بلکه بتونم نسخه جدیدش و دوباره نصب کنم اما دریغ از اینکه بدونم همون پیغام خطای قبلی رو میده ...
پیغام خطا هم به اینصورت که : میگه که نسخه قبلی برنامه در کامپیوتر شما نصب شده
حالا من نمی دونم چی کار کنم ؟
ببخشین خیلی زیاد شد سرتون و درد اوردم![]()
از دوستان تاپیک تقاضای کمک وراهنمایی رو دارم
خیلی ممنون از لطفتون![]()
![]()
![]()
با سلام به تمامی دوستان عزیز
ظاهرا شرکت کاسپرسکی مدت اعتبار Activation Key های خود را برای نسخه 6 تمدید کرده است دوستان می توانند
کدهای زیر را امتحانی بکنند(من خودم هنوز امتخان نکرده ام):
KIS: 0467FB76-AD50-4262-BD0F-B16328BB9EF5C
KAV: 5236708C-9FE3-410F-A9A9-9863538BB2C6D
در ضمن از مسعود جان و سودای عزیز به خاطر لطفشان ممنونم.در مورد این نسخه 297 باید بگم نسخه خیلی خوبی است هر چند میزان مصرف RAM&CPU نسبت به نسخه های قبلی کمی بیشتر شده است(آنهم فقط حین اسکن) ولی حتی حین اسکن هم شما وجود آن را احساس نمی کنید چون میزان مصرف CPU حین کار با برنامه های دیگر به طور اتوماتیک پایین آورده میشود(این مساله در نسخه های قبلی هم بود ولی نسخه جدید عملا روی سیستم من سریعتر اجرا می شود و از Freeze های کوتاه مدت سیستم خین کار با فایلها که در نسخه های قبلی برای من پیش می آمد در این نسخه خبری نیست) فهرست باگهایی که در این نسخه اصلاح شده است به شرح زیر است:
297b:
Kaspersky Anti-Virus 6.0
08962 KAV: errors in help manual
08965 KAV: errors in help manual
08990 Some counters on the Statistics tab in Protection do not work
09005 Icorrect error message when install wasnt completed properly
09021 Start-up: links to pif files in registry is not deleted properly
09027 kis.de: Icorrect wording translation
09030 Incorrect updater settings from PIW Wizard
09050 Help: Rescue Disk help corrections
09055 KAV: Lists Critical Applications and Trusted Modules are always empty
09057 Dialog windows are way too big (screenshot)
09060 ODS: Delayed cure on streaming scan causes errors to appear in the logs
09061 GUI, RegGuard: Turning option "Include subkey" on/off changes the option to just "Key"
09077 Extra fields for the Untreated line in main Web-Antivirus window.
09097 Error sending file for analysis from Quarantine
09099 Q&B: system error on Win98, with the same as above
09108 RegGuard: "Internet Explorer Settings" wallpaper image setting no longer monitored
09109 RegGuard: OS hangs when wallpaper settings are denied from modiciations
297a:
Kaspersky Anti-Virus 6.0
08885 Writing files can corrupt a blank CD (workaround applied)
08938 Random BSOD fixed
09034 OG Alerter closes by itself
09039 Crash when working with quarantine
09092 Anti-Spam bad words weighting adjusted
09015 OAS: startup + oas: infected files are missed when coppied (Inactive)
09056 Typo in add/remove components (Inactive)
297:
Kaspersky Anti-Virus 6.0
08945 Updater: settings and reporting are not consistent for Updater module
08990 Statistics >> Protection (some counters do not work)
09006 GUI:Reboot link does not work in the baloon, when Anti-Hacker is updated
09026 We are also scanning outgoing emails (no problems in russian builds)
09029 XPLogo: Limmited user, incorrect key management
09033 kis.de: Grammar issues in some words
09034 OG alert closes by itself
09036 Updater settings do not allow different credentials to be entered
و بیشترین موارد اشکالی که از آن نقل شده است موارد زیر است:
1.عدم نمایش صحیح بعضی از سایتها مانند download.com با فایرفاکس
2.مصرف بیشتر منابع سیستم نسبت به نسخه های قبلی
3.بعضی اشکالات مربوط به Outlook Express
خوب خود من هیچکدام از مشکلات ذکر شده در بالا را نداشته ام ولی کارکرد هر نرم افزار روی سیستمهای مختلف با هم فرق می کند.
Last edited by vtn54; 09-03-2006 at 02:41.
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط sgh888
نمی دانم چرا این مشکل برای شما پیش آمده است هر چند نسحه 5 با نسخه 6 آپدیت نمی شود و باید آنیستال شود ولی نسخه های جدید کاسپرسکی (که نسخه شما هم جزو آنها است) قبل از نصب به طور خودکار نسخه 5 را آنیستال کرده و سپس نصب می شوند ولی در صورت وجود یک نسخه بتای دیگر پیغام خطایی را که شما گفتید به نمایش می گذارند بنابراین من فکر می کنم که نسخه 5 کاسپرسکی از روی سیستم شما پاک شده ولی نسخه جدید به طور کامل نصب نشده است به هر حال نسخه بتا است و هزار مصیبت!ولی هر مشکلی راه حلی هم دارد و نیازی به دستکاری ویندوز نبود. شما لطفا فایل زیر را داونلود کن و سپس پس از استخراج فایلهای داخل آن در حالت Safe Mode فایل avp_remove را اجرا کن وپس از آن با خیال راحت می توانی هر نسخه ای را که خواستی نصب کنی:
من الان Kaspersky Internet Security 2006 6.0 اومدم نصب كنم گفت بايد آنتي ويروس رو پاك كني!
پاك كردم
دليل اين موضوع چي هست ؟
در ضمن يه سوال از اين Kaspersky Internet Security 2006 6.0 جديد تر هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)