سلام
باید هارد ساب کنید اینطوری تا اونجایی که من اطلاع دارم نشون داده نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
or
سلام
باید هارد ساب کنید اینطوری تا اونجایی که من اطلاع دارم نشون داده نمیشه
or
سلام...
بالاخره من بعد از تلاش فراوان با jet audio + convert XDVD تونستم دی وی دی با زیرنویس رایت کنم
توی Dvd player خیلی خوب نشون میدهولی مشکلم اینه که الان زیرنویس بخش زیادی از فیلم رو گرفته ( یعنی خیلی پهنه!!)
چطور می تونم نوار زیرنویس که زیر فیلم نشون میده رو باریکترش کنم
مربوط به jet audio هست آیا؟
مرسی
زود زود جواب بدین لطفا...
سلام
منظورتون از
چی هستش ؟jet audio + convert XDVD
برای زیرنویس دار کردن فیلم به صورت جدا از JetAudio استفاده کردین ؟
بهتره طبق آموزش موجود تو تاپیک زیر عمل کنید ببینید نتیجه چی میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اینه که با jetaudio زیرنویس رو چسبوندم و با استفاده از xdvd هم تبدیلش کردم به دی وی دی!
الان مشکلم اینه که خیلی زیرنویس پهن شده... اگه کسی با jetaudio کار کرده میتونه کمک کنه ایا تنظیمات خاصی نیاز داره؟
خب شما میتونید همزمان موقع تبدیل فیلم به دی وی دی
زیرنویس رو به فیلم بچسبونین
سلام
من بلاخره تونستم فیلم رو رو دی وی دی بزنم اما بعد اینکه کانورت میکنم فیلم رو و رایت میکنم نمیدونم مشکل از DVDplayerهستش یا رایت کردن دی وی دیـــه حالت شطرنجی می یاد تو فیلم و بعد چند دقیقه صدا میره مشکل از چیه؟ تو PCدرست حسابی میبینم
سلام به همگی
من با km player یه مشکل کوچولو داشتم
موقعی که prison break رو میبینم زیر نویس با فیلم هماهنگ نیست FBS رو هم دستکاری کردم ولی نمیدونم درست انتخاب کردم یا نه
چطوری باید بفهمم فیلم چه FBS داره؟ فایلش mkv
ممنون
Last edited by darklord_8; 14-12-2009 at 12:58.
سلام
گرفتن کلید های ترکیبی Alt + J در این پلیر در صفحه ای که مشخصات فایل ویدیویی رو میاره Frame Rate رو نگاه کردن .
سلام
من یه مشکل توی تبدیل فیلم های دانلودی و زیرنویسشون دارم . من وقتی فیلمهایی رو با فرمت divx یا mkv رو دانلود میکنم و قبل از تبدیل توی کامپیوتر با زیرنویس نگاه می کنم زیرنویس هماهنگه ولی وقتی به فرمت mpg تبدیل میکنم و دوباره با زیرنویس توی کامپیوتر نگاه میکنم زیرنویس هماهنگ نیست . مشکل از کجاست و چه طوری میتونم حلش کنم ؟
سلام
موقعی که تبدیل میکنید فایل رو قالب و فریم ریتش میریزه به هم دیگه
باید برای این نسخه های تبدیل شدتون یا زیرنویس جدید بذارین یا قبلی ها رو موقع تبدیل هارد ساب کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)