با سلام .
من تازه تو این یاست عضو شدم و می خوام با دو سه تا از دوستانم یه شبکه راه اندازی کنم.
کلا 4 تا کامپیوتره. نزدیک هم هستیم.
ارزش داره از وایرلس استفاده کنم؟
با سلام .
من تازه تو این یاست عضو شدم و می خوام با دو سه تا از دوستانم یه شبکه راه اندازی کنم.
کلا 4 تا کامپیوتره. نزدیک هم هستیم.
ارزش داره از وایرلس استفاده کنم؟
خیلی ممنون که این جوریجواب تازه وارد ها رو میدین.
سلام
چرا نمی شه عزیز..
نمی دونم تا چه حد به شبکه آشنایی!؟
باید با یک کابل cross ( کراس) کارت شبکه دوتا کامپیوتر ها رو بهم متصل کنی و تنظیمات نرم افزاریش رو انجام بدی. اگه توی تنظیمات مشکلی داشتی بگو تا راهنمایی کنند دوستان..
برای اشتراک اینترنت راحت ترین راه اینه که یک HUB (هاب) تهیه کنی. با اون دستگاه هم می تونی راحت چند تا(بسته به نوع هاب) کامپیوتر رو شبکه کنی هم اینترنت رو.
ولی بدون هاب یه نموره دردسر داره. باید روی یکی از سیستمها Win server نصب کنی ( این کامپیوتر server میشه) و کامپیونر دیگه رو Client کنی. اونوقت client می تونه از طریق server از اینترنت استفاده کنه.
موفق باشی...
من تازه اومدم ... نزنی ها !!!!
نزدیک هم هستید یعنی چقدر نزدیک؟! تصور می کنم توی یه سالن یا اتاق هستید....
کلا شبکه wireless پایدار نیست و من خودم اصلا پیشنهاد نمی کنم مگر اینکه دیگه خیلی محدودیت استفاده از کابل داشته باشیم. بهترین راه اینه که یک Hub (هاب) یا Hub switch (هاب سوییچ) تهیه کنید و از طریق اون کامپیوتر ها رو شبکه کنید. هم stable هست هم سرعت بیشتری بهتون می ده.
موفق باشید
سلام دوستان!
منم صفحه اول رو خوندم ولی آموزشی ندیدم!!
اگه ممکنه آموزششو یکی از دوستان محبت کنه!
ممنون میشم
موفق باشید
سلام به همگی.
من میخوام از منزل به کامپیوتر شرکت که در حال دانلود از اینترنت هست دسترسی داشته باشه از طریق Remote Desktop خود ویندوز اکس پی .همه ی کارها رو هم دقیق انجام دادم اما بعد از اینکه از طریق کامپیوتر منزل شماره تلفن شرکت رو که کامپیوتر شرکت بهش متصل بود گرفتم تلفن شرکت زنگ میخورد اما کانکت نمیشد.نمیدونم مشکل از کجاست.
تو شرکت از مودم ای دی اس ال استفاده میکنیم.
چی کار باید بکنم که بتونم به سیستم میزبان(شرکت) متصل بشم.
خواهش میکنم راهنمائیم کنید.
ممنونم
شما باید بری تو اینترنت و IP اونیکی کامپیوتر رو بدی به Remote Desktop و درون اونجا هم یک یوزر با پسورد از قبل ایجاد کنی و کانکت بشی
کامپیوتری که میخواهی با ریموت دسکتاپ به اینترنت وصل هست باید آی پی معتبر داشته باشه
باید تو کامپیوتر شرکت اجازه ریموت دسکتاپ رو بدی و اون یوزره هم روش تعریف کنی
Last edited by rozbeh85; 28-03-2009 at 12:54.
اگر Valid IP داشته باشی که حله. IP رو توی remote desktop می زنی و کانکت می شی. ولی اگر Static IP نداشته باشی می تونی با مودم dialup متصل شی به کامپیوتر داخل شبکه.
سلام
من لپ تاپم را با کامپیونرم از طریق وایرلس شبکه کردم
از طریق لپ تاپ می تونم به اون یکی کامپیوتر دسترسی داشته باشم و داخل درایو هش برام
اما اگر بخوام از طریق کامیپوتر وارد لپ تاپ بشم ازم یوزرنیم و پسورد می خواد
در حالیکه من یوزر و پسوردی تعریف نکردم
چه کار باید بکنم؟
با تشکر
Last edited by caspian; 30-03-2009 at 12:39.
سلام
میخوام برای کامپیوترهای محل کارم اینترنت adsl بگیرم و در عین حال، آنها را با هم شبکه کنم. اما شک دارم که از مودم معمولی استفاده کنم یا یک مودم وایرلس بگیرم و برای هر pc یک عدد کارت شبکه وایرلس هم بگیرم. لطفاً اظهار نظر کنید و همچنین به این دو سوال هم پاسخ دهید:
1- آیا با کارت شبکه ای که از طریق آن، از اینترنت پرسرعت وایرلس استفاده می کنم، می توانم برای شبکه کردن کامپیوترها هم به طور همزمان استفاده کنم؟
2- اگر اینترنت پرسرعت را از طریق پورت lan به کامپیوترها بدهم و هر کامپیوتر هم فقط 1 پورت lan داشته باشد، آیا می توانم از همان پورت lan برای شبکه کردن کامپیوترها به طور همزمان استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)