منم ماشینهاشو باز نکردم
اونجایی که میگی همون میدونیه که مخصوص استانت هست....؟؟؟؟
Burnout Paradise
Burnout Revenge
منم ماشینهاشو باز نکردم
اونجایی که میگی همون میدونیه که مخصوص استانت هست....؟؟؟؟
اره ورودیش توی کوهستان نزدیک شهر سر یه پیچ خیلی تنده
البته من همیشه اول تا اونجایی که میتونستم (10 تا یا حتی بیشتر) بیرون ضریب جمع میکردم و بعد میرفتم داخل اونجا
بازی قشنگی بود ولی دو ایراد داشت.
1:پلیس نداشت.
2:تو 50% تموم میشه.
كسي ميدونه چجوري ميشه اون timeها رو بازي كرد. منظورم اون علامتهايي هست كه روشون نماد كرونومتر هم وجود داره ( نارنجي) . برا من زمان رو شروع ميكنه اما مسير رو مشخص نميكنه كه از كجا به كجا بايد بريم؟!
خب هیچ وقت مسیر رو مشخص نمی کنه ولی بالای صفحه اسم خیابون رو نوشته و وقتی باید بپیچی کنار همون اسم اسم یک خیابون دیگه رو مینویسه.كسي ميدونه چجوري ميشه اون timeها رو بازي كرد. منظورم اون علامتهايي هست كه روشون نماد كرونومتر هم وجود داره ( نارنجي) . برا من زمان رو شروع ميكنه اما مسير رو مشخص نميكنه كه از كجا به كجا بايد بريم؟!
من یه کرک گذاشتم ولی کسی دقت نکرده انگار ..
برای پچ 1.1 این کرک ساخته شده البته مشکل آنلاین هنوز به قوت خودش باقی هست!
توی این پچ ماشینی اضافه نشده فقط میشه بعد از هرمسابقه با وبکم از خودت عکس بگیری!! و یه سری تغییراتی هم هست که اصلاً مهم نیست ! (فقط فلسفش همین محرومیت از انلاینش بود)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان آنلاین برای پی سی داره این ؟
سلام به همگي .
واقعا بازي قشنگيه . بعد از اين همه nfs بازي كردن بالاخره ( به قول دوستم ) هيجان بازي رانندگي رو فهميديم .
جالبيش واسه من اينه كه رو ويندوز سون خيلي راحت اجرا شد . ( با همون config كه تو xp تنظيم كرده بودم )
من سه تا سوال داشتم
1 - من يه پچ از اين بازي گرفتم حدوده 30 مگ . ولي هنوز نصبش نكردم . كسي ميدونه كاراييش چيه ؟
2 - نسخه هاي قبلي اين بازي مثل اين نسخه باحاله ؟ ارزش گرفتن داره ؟
3 - من بازي رو تو xp نصب كردم . بعد كه رفتم تو Seven بازي اجرا ميشه ولي تنظيماتش ( config ) اجرا نميشه . احتمالا يه فايل registry لازم داره . كسي ميتوونه كمكم كنه ؟
Last edited by acc; 16-09-2009 at 15:17.
ميگم دكمه هاي بازي رو چجوري بايد عوض كرد ؟ (كيبورد)
چجوري ميشه گرافيك و ريزولويشن بازي رو تغيير داد ؟
سلام دوستان
ببخشید من می خواستم اهنگ درون بازی رو از بیرون بازی یا همون محیط ویندوز اجر کنم
کسی می دونه چطوری می تونم این کار رو بکنم ؟
ممنون می شم
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)