یعنی هیچ کس نمیتونه کمک کنه ؟
![]()
یعنی هیچ کس نمیتونه کمک کنه ؟
![]()
Last edited by brad pitt; 26-03-2008 at 09:43.
سخت ترین قسمت موضوع همینه متاسفانه ... واقعا مشکله تو این زمونه که ماشین دست دوم با این قیمت ولی سالم پیدا کنی .. یا با هزار کلک بهت نندازن ..
حداقل چیزی که هست خیلی خیلی سالم باشه ماشین 7 سال کارکرده یه گیربکس تعویض داره + دو سری جلو بندی و شایدم تعمیر موتور!
نمیتونی صبر کنی که بودجت بیشتر بشه حداقل یه هاچ بک صفر ثبت نام کنی؟
دمت گرم لينكشو بده من دنبال يك تميزم و 5 تومنم دارم.بيشتر كامارو خوشم مي ياد و مي خوام روش موتور همي بندازم.
دست همگی دردنکنه
ممنون از راهنمایی همگی
خودم هم قصد خرید سمند Lx مدل سال رو دارم انشاالله که تا چند روز دیگه میخرمش همین امروز هم قیمتش رو از یکی از آشنایان که مدیر یکی از بخش های ایران خودرو هستش گرفتم می گفت 15 میلیون 400 هزار بنیزین سوز و 15 میلیون و 700 هزار دوگانه سوزشه ولی من بیرون قیمت گرفتم بیشتر از این بوده ولی با این تفاسیر همون سمند Lx مدل سال رو میخرم هم داخلش راحته و هم امنیت خوبی داره سعی میکنم در اولین روزی که دسترسی آزاد بشه به همین آشنامون بگم یکی برامون سریع بکشه بیرون.
باز هم از همگی ممنون
چن در مياد؟
خودم خيلي طالبشم
دوستان معذرت میخوام
انجمن متفرقه برای من غیب شده
برا شما هست یا نه
خیلی ببخشید اینجا پست دادم
نه هست
احتمالا از متفرقه اخراج شدي !
تو سایت سایپا رفتم . متاسفانه برای تاریخ 28/12/86 که اخرین اعلام فروشش بوده تقریبا برای هیچ خودرویی ثبت نام نداره(به جز یکی دو مدل صبا) و فروشش نقدیه . مثلا برای هاچ بک ( یا همون نسیم) فروش نقدی با قیمت 250/7 برای غیر متالیک و 400/7 برای متالیک قیمت گذاشته که فک کنم شرایطش برات سخت باشه .
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
آره خيلي هم مشكله ولي خدا رو چه ديدي شايد شد
اما اين فقط از محل اماني كه تو ملاحظاتش نوشته يعني چي ؟
مو قعی که با هاچ بک یا پی کی تصادف کردی جفت پاهات رفت تو کچ اونموقع میفهمی که ماشین جمع جور همچین مالی هم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)