گوشیت رو خاموش روشن کن درست می شه ولی بهتره که اسکین رو از طریق gfx تغییر بدی تا دیگه مشکلی پیدا نکنی
گوشیت رو خاموش روشن کن درست می شه ولی بهتره که اسکین رو از طریق gfx تغییر بدی تا دیگه مشکلی پیدا نکنی
منم همین کارو کردم موشکل تم بو که خیلی برای گوشی سنگین بود
اگه گوشیت پیغام insert correct sim card رو میده فقط کافیه پچ please wiat رو نصب کنی.فقط همین
مجید جان نمیدونم مشکل از کجاست.من هیچ مشکلی باهاش ندارم.
ای اس پی تو عوض کن احتمالا درست میشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان خواهشا مسائلی که مریوط به این تاپیک نیست اینجا مطرح نکنید.ممنون
به مرورگر هم ربط داره ، من با مرورگر اوانت اصلا نمی تونم اون سایت رو باز کنم ولی با فایرفاکس به راحتی بازش می کنم ...سلام آقا توحید , میبخشی شاید جاش نباشه ولی چون چند روزه با این مشکل روبرو هستم گفتم حتما شما میتونید کمکم کنید
منم از فایرفاکس استفاده میکنم.
اقا توحید من پچ please wait را نصب کردم ولی باز نشد
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پچ با stool نصب کردم پیغام هم داد که yes -no که yes زدم
حالا فقط 1 چیز مانده اون هم پچ مدیا پلیر بود که آیکون ها را ریختم دراین مسیر tpa/system/multimedia/mp/fafa.zip
اگه بخوام پاکش کنم چه طوری پاکش کنم؟؟؟
Last edited by mjey; 22-02-2008 at 23:22.
دو تومن خرج کن بده بیرون با باکس رجیستر اصلیش کنن تا برای همیشه خیالت راحت بشه
اقا توحید مچکر
درست شد
main را دوباره flash کردم
اقا میگم من پچ 4-move_menu_to_other_menu_K750_R1CA021.vkp را نصب کردم
حالا چه طوری با moby عوضش کنم؟؟؟؟
مچکرم DEVIL
Last edited by mjey; 23-02-2008 at 00:20.
سلام ,آقا اگه میشه این پک رو واسه من بفرستین , اخه من از لینک خودش که میخوام بگیرم هشدار ویروس میده , تازه بعد از داونلود وقتی باز میکنم چیزی نیست و خالیه
ممنون ...
مرد حسابی اونجا که پیغام yes-no می ده برای نصب باید no بزنی
no to apply
در ضمن اینجا تاپیک elf هست و راه حل الفی سوال دوم استفاده از elf است به نام filemanager که امکانات زیادی برای مدیریت فایل ها داره مثل کپی و ... حتی نیاز نیست اون پچ تغییر آدرس رو نصب کنی چون بعد از این الف مستقیما به این پوشه دسترسی داری
Last edited by mymail; 23-02-2008 at 13:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)