وگه نه برای بازی اینا کافیه :
خوده بازی !
پچ 1.6
پچ 1.7
کرک لازم نیست !
پانک باستر رو آپدیت کنی !
برای کی کود هم شما لطفا با کی جنریتوری که بچه ها بالاتر قرار دادند یه کی بسازید و اونو استفاده کنید !!! بعد شروع به آنلاین بازی کردن کنید !
وگه نه برای بازی اینا کافیه :
خوده بازی !
پچ 1.6
پچ 1.7
کرک لازم نیست !
پانک باستر رو آپدیت کنی !
برای کی کود هم شما لطفا با کی جنریتوری که بچه ها بالاتر قرار دادند یه کی بسازید و اونو استفاده کنید !!! بعد شروع به آنلاین بازی کردن کنید !
در تایید صحبت های استاد عرض کنم که باید از سرورهای کرک شده نیز استفاده کنید وگرنه در سرورهای کرک شده keycod in use می آِید.
سلام خدمت دوستان
من pbsetup ورژن 3.2 رو ريختم ، بازي رو شناسوندم و آپديت كردم ، رفتم توي بازي كد :
T22J WSSD WJEE 8YPE 15DE
2MY2 EJUT 24PL 28JE 6530
TE8S Y2EG Y8S8 JYG4 EB4F
را دادم هر كدوم رو زدم نوشت bevalid ....
بعد نوشتم كانكت ، اسم يك سرور رو زدم اين مشكل پيش اومد : (لطفا دوستان در همه مراحل راهنمايي كامل كنند)
چه بايد كرد؟
سلام. دوست عزیز.
اشکال باید از سرور باشد.
یک سرور دیگر را امتحان کنید.
اشتباه از منه باید پست اول رو تغییر بدم !!! اون کی کود ها دیگه کار نمی کنند ! یعنی فایده ای ندارن !
پست اول برای راهنمایی کامل مراجعه کنید !
Last edited by djmd; 23-08-2008 at 08:00.
منتظر تاپیک COD 5 آنلاین توسط بنده باشید !!!
که طریقه COOP بازی کردن و Multiplayer بازی کردن اون بازی زیبا رو هم شرح خواهم داد !
کسی در مورد Cod 5 اطلاعی داره؟ مزیتهاش نسبت به ورژن 4 چیه؟
سلام.من هر جا میرم میگه keycode in use.با کیجن زدم 100000 بار امتحان کردم ولی بازم همین رو میگه.تو بعضی سرورها ولی میتونم برم.به نظر شما ایراد از سرور هاست؟
ممنون.
باید از سرورهای کرک شده استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من همه کارا رو کردم حتی پچ 1.4 1.5 هم دارم بدون کرک و با کرک هم امتحان کردم و پانک بلاسترم هم پک کردم آپدیت هست،وارد سرور ایرانیه میشم مینویسه پانک بلاسترت مشکل داره یا از این حرفا!!!
سریالم هم همون 3 تا معروفه هست.کسی هست کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)