با سلام خدمت تاتار عزیز
تاتار آموزش ریجستریت عالی بود حالا یه سوال دیگه ازت داشتم چه جوری میشه نوشته های صفحه نصب ویندوز را فارسی کرد
منظورو دوفایل
Winntbba.dll
Winntbbu.dll
هست
با سلام خدمت تاتار عزیز
تاتار آموزش ریجستریت عالی بود حالا یه سوال دیگه ازت داشتم چه جوری میشه نوشته های صفحه نصب ویندوز را فارسی کرد
منظورو دوفایل
Winntbba.dll
Winntbbu.dll
هست
راستي من ويندوز mrt را خريدم.فكر كنم قديمي هم باشه.چيزي توش نبود.فقط يه winamp ما قبل تاريخ بود و چند تا فونت.نصب هم كردم چيزي نداشت.مگه نسخه جديد هم داره
تاتار توکه خیلی کارت درسته اگه اینو بگی عالی میشه خیلی ازت ممنون میشم
كار سختي فكر كنم باشه.(تا حالا تو نخش بودم)چون در خيلي از جا ها توي كد نويسي ها فونتي را معرفي كردند كه زبان اينگليسي را پشتيباني ميكنه و اگه فارسي تايپ كنيم به صورت در هم بر هم نمايش ميده.مگر اينكه بيايم تمامي اون مسير فونت ها را عوض كنيم و به جاش يه فونت فارسي بزاريم.
(خود ويندوز با صد التماس بعد نصب زبون ما را قبول ميكنه حالا بيام زبونش را تغيير بديم.مگه زبون آدميزاد ميفهمه، بد مسلك)
به زودي يه آموزش تووووپ و اساسي از نصب نرمفزار با استفاده از nlite و خود برنامه nlite ميزارم.حاشو ببريد.چيز بسيار جالبيه.خيلي از مشكلات را حل ميكنه
رضاي عزيز خيلي ممنون از آموزشت استفاده كردم راستي براي ساخت يك تم ميشه از برنامه هاي تم ساز استفاده كرد من يكي دارم ولي زياد باهاش ور نرفتم فكر كنم اسمش Skin studio باشه البته دو نوع داره يكيش pro هست و اون يكي معمولي![]()
فكر كنم بشه از فونتهاي tohama , times new roman , arial استفاده كرد
محمد صادق عزيز فكر كنم هموني كه من دانلود كردم همين لينك باشه![]()
آقا حسين با Iso Buster يه نگاهي تو I386 ويندوز كن مي بيني يه فولدر اضافه شده به اسم SVCPACK حالا اون رو extract كن توش رو نگاه كن بعدم يه نگاهي به svcpack.in_ كن البته همزمان ببين چيزي دستگيرت ميشه يا نه؟؟؟؟؟
دمت گرم تاتار اگه ميشه سريع تر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)