بالاخره بازی رو تموم کردم
بالاخره بازی رو تموم کردم
سلام دوستان ، بازي تازه رسيد دستم و يكمي بازي كردم بازي خوب و بزرگيه فقط چند نكته برام مبهمه :
1. با اينكه گرافيك بازي زياد بالا نيست ولي كند اجرا ميشه ، منم مجبور شدم رو تنظيمات پايين بازي رو اجرا كنم . خود بازي اينطوريه ؟
2. بازي آموزش مناسبي نداره با اينكه آلكس حركات زيادي رو بلده ، جايي هست كه كل حركات آلكس و نحوه ي انجام دادنش رو يك جا نوشته باشه ؟ مثل بازي ايكس من جديد
3. نقشه ي بازي فقط همونيه كه فقط Esc رو ميزنيم مياد ؟ نميشه جا به جاش كرد يا من نتونستم ؟
فعلا يك عزيز اينا رو جواب بده تا سري جديد سوالات يادم بياد !
1- اگه سیستمت خوبه 1 اشکال از بازی هست که هومان باید بیاد توضیح بده. من بلد نیستم :دي
چند تا از صفحه ها رو بگردی به جوابت میرسی.
راهنمایی برای درست کردنش گذاشتن.
2-نه جای خاصی که من ندیدم. شما باید خودت کشف کنی.
کم کم بهت قدرت ها رو میده و خودت باید باهاش کار کنی و توی هر کدوم قوی بشی یا کمبو های خاص اون قسمت رو بخری. هر کومبو رو هم که بخری تریغه اجراش رو مینویسه برات.
3-آره نقشه همینه. برای تکون دادن نقشه هم مثل بازی های استراتژیک عمل کن که مثلا موس رو میبری به سمت بالای صفحه همینجوری.
1.واسه من که کند نبود.سیستمت رو بنویس اساتید نظر بدن.
2.توی اپگرید نگاه کن شاید بدردت خورد.من تمام حرکاتش اونجا فهمیدم.
3.اره همونه نقشه.موس رو تکون به میتونی جابججا کنی.
اگه چیز دیگه بود بپرس.بلد باشم میگم واست...![]()
یکی میشه بگه این پایان یعنی چی؟؟؟؟
من که هیچی نفهمیدم؟؟؟؟!!!
اون مرد مو سفید چی شد؟؟
چرا اون یکی شد رییس اخر؟؟؟
جریان چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما سخت نگیر.مو سفید که مرد.کی شد رییس.کسی نبود.
سلام
منم بازی را تموم کردم
بازی در حد تیم ملی بود
من که خیلی حال کردم
آقا شما مشکلتون با تیم ملی چیه.تیم ملی به خاطر یه سری احمق که فامیل باجناق ... بودن اومدن رئیس کردن اینطوری شد.
(سیاسی نبود جک بود جک که سیاسی و خلاف قانون نیست.) این بازیو اصلا با تیم ملی مقایسه نکنید بازی خیلی خوبیه.
خيلي حال ميده ، آدم ياد GTA:SA ميوفته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس قشنگی گرفتی.یکم هم سیاسی هست.اگه دستگیر نکردنت (به عنوان جاسوسی) به کارت ادامه بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)