خوب شما اکه از ترینر استفاده می کنی باید قسمتی که برای ممبر شدنرو فعال کنی
من دارم دومبال یه سری کود می گردم قبلا داشتم ول الان دیگه ندارم وقتی کودو پیدا کنم براتون می زارم با اون شما میتونی بدون ممبر شدن در ترینر ایتم برای خودت ادد کنی کد اون وسیلرو که می خوای به ترینر می دی بعد ترینر اون وسیلرو به شما میده
من فعال کردم لطفا پست قبلیه من رو ببینید فکر کنم که از تنظیمات فلش باشه !!
آقا اگه از ترینر استفاده کنید راپورتتونو میدم! با لینک این صفحه (البته ترجمش میکنم!)
مزه بازی به خودشه نه ترینر!
من که به زودی قصد دارم اکانت بخرم و لباس سکرت ممبر بخرم و یه خونه ای بسازم که از کاخ سفیدم بزرگ تر باشه!
ای .......
خوب من الان امتحان کردم نمیدونم مشگل از کوجاس برای من هم چیزی نمیخره وقتی میزنم برای تحولی ایتم 10دیقه صبر میکنم ولی نمیده صبر کن کد ها را پیدا کنم بزام دیگه این مشگل ها نیست
ویرایش بعد از چند دقیقه
من هر چقد می گردم چیزی پیدا نمی کنم ولی تا فردا بعد از ظهر همه ایتم ها کدشون در این تاپیک خواهم گزاشت
Last edited by AMIRH21; 28-05-2008 at 15:59.
صبـــــــــــر می کنیــــــــــــــــــــــ ـم !!
از ترینر استفاده نکنید!!!!!
راستی یه سوال ؟
چرا من نمی تونم بعضی ها رو اد کنم ؟
طرف میگه ادم کن من ادش میکنم ولی باید طرف یه اکی بده چرا اصلا درخواست به دستش نمیرسه ؟
نمونش همین آرتس !!
این مشکلو منم دارم! یعنی مثلا به آرتاس یا امیر حرف میزنم توی اون باکس پایین نمیرسه به دستشون!
برای من که اصلا ترینر کار نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
شانسو میبینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)