مهدی جان هزینه 3 ماه اشتراک حجمی . از همون سرویس که خودت داری 2.5 در ماه چه قدره ؟
مهدی جان هزینه 3 ماه اشتراک حجمی . از همون سرویس که خودت داری 2.5 در ماه چه قدره ؟
خب هزینه خود سرویس 30.000
جمعا 9.000 تومن مالیات مخابرات
3٪عوارض هم می شه حدودا 900
درکل در میاد 39900
که می شه ماهی 13300 خوبه
![]()
شما اون 2.5 گیگ رو تو چه مدت تموم میکنی؟؟روزی 7-8 ساعت وبگردی چقدر از حجم کم میکنه؟
![]()
من یک ساله حسابگر رو گرفتم 144 تومن 40 گیگ که میشه ماهی 12000 تومن و روزی 110 مگ
من دوسالی هست از Adsl هم حسابگر استفاده میکردم هم صبا نت
اون اوایل که حسابگر بدون محدویت استفاده میکردم 128 گرفتم سرعت دانلود حسابگر پایین بود بین 10-15 بود ولی گرون ماهی 33
بعد که صبا نت اومد اشتراک یکساله گرفتم سرعت دانلودش اون اوایل کار غوغا می کرد بین 55-60 بود که به مرور زمان هی کمتر شد
ولی سرعت بازکردن صفحاتش کم تر از حسابگر بود ماهی ده تومن هم میدادم 50 گیگ در سال هر روز از کله سحر آنلاینم تا نصف شد
ماه دیگه که اشتراکم تموم میشه از 50 گیگ 33 تاش رو مصرف کردم بقیش مونده آلان سرعت به شدت افتضاحه سرعت دانلودم بین 10 - 25 میشه یعنی مثل اون آوایل نمونده
برای سال آینده نمیدونم از حسابگر این 512 رو بگیرم یا نه بچه هایی که گرفتن تست کردن جواب بدن آیا تفاوتی بین 128 و 512 احساس میکنن یا فقط طبلیغاته
حال چند سوال اساسی قبل از خرید
1- سرعت باز کردن صفحات چطوره در این سرویس 512 حسابگر آیا تفاوتی بین 128 با 512 حس کردن؟ (این مهمتر از دانلوده)
2- سرعت متوسط دانلود این سرویس چنده آیا زیاد متعییر میشه یعنی مثلا یه ساعت هایی کم کم میشه یه ساعتهایی زیاد؟
3- وضعیت قطع شدن چطوری آیا زیاد قطع و وصل میشه؟
سلام ورودترو تبریک میگم
اولا بگم که خودم 512 حسابگر دارم از صبانت هم تا حالا سرویس نداشتم
ولی باید بگم که صبانت اومده سرعت سرویس هاشو طبق قرارداد کرده حسابگر هم مثل قرارداد سرعت میده یهنی 512 چون تو قرارداد 512 مینویسه پس دیگه نمی تونه سرعت رو کم کنه
سرعت دانلود من هم 52 بالا پایین داره کمی
سرعت باز کردن سایت هاهم خوبه
دیگه تصمیم آخر با خودته
سلامشما اون 2.5 گیگ رو تو چه مدت تموم میکنی؟؟روزی 7-8 ساعت وبگردی چقدر از حجم کم میکنه؟
![]()
در حالت عادی در این مدت بین 50 تا 100 مگ دانلود خواهی داشت بدون این که فایل خاصی رو دانلود کنی و صرفا باز کردن صفحات.
من بیشتر دانلودم 3صبح تا 7 صبحه،ماه قبل که اضافه هم داشتم باید دانلودت رو مدیریت کنی،وبگردی هم روزی 7،8 ساعت بستگی به وبسایتهایی داره که باز میکنی،اگه سایت هایی که عکس داره زیاد باز کنی از حجمت کم میشه،خودت امتحان کن میفهمی!امروز صبح شبکه قطع بود از ساعت 7:10 به بعد!!
سرعت دانلودم بعضی وقتا رو 27 .31.36
..ولی معمولا رو 57 دانلود میکنم!
![]()
دوستانی که صبا نت دارن . بگن سرعت چه طوره الان. دانلود چه طور.
من یک ساله صبانت دارم آلان وضع دانلود راضی کننده نیست ! اکثر مواقع سرعت کمی دارم بین 8 تا 25 بالا پایین داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)