میگم جدی جدی ما و سوالامون رو فراموش کردی
باشه
.gif)
حالا برای سومین بار
سلام آقا محمد
حالتون خوبه؟
میگم سوالهای ما توی صفحه های قبلی رو که یادتون نرفته
چند تا سوال از خدمتتون داشتم که میدونم مثل قبل به خوبی جوابم میدی
1- می خوام توی بلوک آمار کاربران فقط 2تا فرم یوزرنیم و پسورد رو حذف کنم ( توجه بشه که نمی خوام کل بلوک رو حذف کنم) و به جای اون یک کلید ورود اعضا تعریف کنم تا به اون 2تا فرم توی یه صفحه ی خالی و جدید وصل بشه حالا باید چه کار کنم؟(فقط نگی ماژولش رو حذف کن که کار نمی کنه!!!!)
2- اگه بخواهم یه صفحه ی خالی داشته باشم که توی اون فقط بلوک ورود کاربران وجود داشته باشه باید چه کار کنم؟؟
3- می خواهم توی یک بلوک 2 تا آدرس Rss وارد کنم ( یعنی مثلا خبرهای 2 تا سایت رو، پشت سر هم نشون بده) حالا باید چه کار کنم؟؟؟
4- می خواهم در ابتدای یک بلوک Rss چند خط توضیحات ٍابت بنویسم (می خواهم بنویسم اگه میخان خبر ها رو کامل ببنینند باید کلید کنترل رو نگه دارن و روش کلیک کنن)؟؟؟؟
5- می خواهم یک قسمت آرشیو موضوعی برای خبرها و مقاله های قالب قبلی سایت توی نیوک درست کنم به نظر شما چه جوری باشه بهتره یا به طور کلی چه کار کنم؟؟؟؟؟
6- وقتی می خواهم توی قسمت اخبار یک شاخه با نام فارسی درست کنم بیشتر از 11 کاراکتر قبول نمی کنه( یعنی قبول می کنه ولی نشون نمیده) حالا دیگه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
توی قسمت نظر سنجی هم تعداد کاراکتر ها محدوده؟
7و8=>
اقا اگه ما بخواهیم توی منوی اصلی بخش خبری رو حذف کنیم چه کار باید بکنیم من تمام ماژول ها و حتی خودشو غیر فعال کردم اما بازم جا خوش کرده و نمیره
2- من وقتی یه سری از ماؤول ها رو فعال و غیر فعال میکنم توی قسمت ماژول های غیر فعال نمیرن مثلا ماؤول ارسال مطلب یا آرشیو مطالب رو از دست دادم( البته از طریق نمایش ماژول ها میتونم ببینمشون ها)
.gif)
پیشاپیش خیلی ممنونم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟