تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 123 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام در آبگرمکن 3118 بوتان پیلوت دار آبگرم در شیرسینک ظرفشویی ولرم است وفشارآب کم وشعله هم کوتاه است ولی در شیر حمامآب خوبست دستگاه رسوب زدایی شده ودیافراگم وشیپوره هم عوض شده وصافی شیر پیسوار سینک نیز تمیز شده ولی باز آب ولرم است علت چیست؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام در آبگرمکن 3118 بوتان پیلوت دار آبگرم در شیرسینک ظرفشویی ولرم است وفشارآب کم وشعله هم کوتاه است ولی در شیر حمامآب خوبست دستگاه رسوب زدایی شده ودیافراگم وشیپوره هم عوض شده وصافی شیر پیسوار سینک نیز تمیز شده ولی باز آب ولرم است علت چیست؟
    سلام . اگر فشار آب سرد در سینک قوی هست , شیلنگ آبِ سرد و گرم زیر سینک رو با هم جابجا کنین و نتیجه رو ببینین . به احتمال زیاد شیلنگ آب گرم رسوب گرفته . اگر با تعویض شیلنگ باز هم فشار آب گرم کمه ممکنه شیری که زیر سینک هست و شیلنگ آب گرم بهش وصل میشه رسوب گرفته و درست آب رد نمیکنه . باید موقعی که میخواین شیلنگها رو جابجا کنین , قبل از نصب شیلنگش اول خودِ شیر رو تا آخر باز کنین ببینین فشار آبش خوبه ؟ توی شیلنگ آب گرم و سرد هم قبل از نصب فوت کنین ببینین شیلنگ گرم به اندازه ی شیلنگ سرد هوا رد میکنه یا گرفته . امکان رسوب گرفتن مغزی شیر مخلوط بالای سینک هم وجود داره اما احتمالش کمه . اگر همه ی اینها درست بود اما باز هم فشار آب گرم سبنک کمه پس لوله های توی دیوار گرفته .

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستانخونه ای که بنده داخلش زندگی میکنم،مجهز به یک آبگرمکن دیواری سینجر(s16) هست که گویا این آبگرمکن از بازمانده های جنگ جهانی دوم هست(یه چیزی تو مایه های همون توپولف های روسی!!)الان 2 هفته هست که بنده رو درگیر کرده و مشکلش این هست که با این که جرم گیری کامل با اسید شده،وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم،شعله اصلی آبگرمکن روشن نمیشه(فشار آب ساختمون هم هیچ مشکلی نداره و خوب هست و پیچ شیر آب رو در هر حدی که باز میکنم،باز مشعل اصلی روشن نمیشه...ضمنا شمعک هم مشکلی نداره و خاموش نمیشه)پست ها رو که میخوندم،بعضی دوستان گفته بودن که دیافرگم کاربراتور آب هر از چند گاهی خراب میشه ،به نظر شما ممکنه مشکل از دیافراگم مربوط به کاربراتور آب باشه و با تعویض اون مشکل حل بشه؟؟بسیار ممنون میشم که کمک کنید تا مشکل رفع بشه
    سلام . بله با این اوصافی که گفتین , به احتمال 99% دیافراگم خرابه .

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . بله با این اوصافی که گفتین , به احتمال 99% دیافراگم خرابه .
    ممنون که پاسخ دادید
    ولی با اینکه دیافراگم رو عوض کردم و 2 باره سیستم کاربراتور آب رو بستم و تمیز کردم،ولی همچنان مشکل پابرجاست..

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون که پاسخ دادیدولی با اینکه دیافراگم رو عوض کردم و 2 باره سیستم کاربراتور آب رو بستم و تمیز کردم،ولی همچنان مشکل پابرجاست..
    سلام . آیا در این آبگرمکن اون میله که با فشار دیافراگم گاز مشعل رو وصل میکنه دیده میشه ؟ ( مثل عکس صفحه ی قبل ) . اگر دیده میشه باید با یک پیچ گوشی باریک تکون بدین اون میله رو و ببینین آیا مشعل روشن میشه ؟ درضمن اگر پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم هم داره ( در صفحه قبل در موردش مطلب نوشته شده ) , اون رو هم یک یا دو دور محکم کنین و نتیجه رو ببینید .

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    اول از همه خدا خیرت بده که خلق الله رو راهنمایی میکنی
    منم ازت کمک میخوام
    آبگرمکن بوتان b3115
    شعله کم یا خاموش در هنگام فشار متوسط آب
    فیســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـس صدا دادن هنگام استفاده( حتی اگه خاموش باشه و آب گرم رو باز کنم صدا میده)
    اون میله بینه 2 کاربرات هم حرکت میکنه
    عکس هم ازش گرفتم
    جرم گیری که حتما باید بشه! فکر کنم 8 ساله دست نخورده!(دست مستأجر )
    صداش خیلی اعصاب خوردکنه
    قبلاً متشکرم
    Last edited by r_ramezanpour; 04-05-2014 at 09:29.

10. این کاربر از r_ramezanpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

این چیزی که به اسم آب از طریق لوله به خانه میاید که آب نیست مخلوطی از گچ و رسوبات نمکی ... حالا با این تفاسیر چه راهی برای کاهش ورود این رسوبات به آبگرمکن دارید مثلا میشه توی لوله ورودیش توری گذاشت؟

12. این کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این چیزی که به اسم آب از طریق لوله به خانه میاید که آب نیست مخلوطی از گچ و رسوبات نمکی ... حالا با این تفاسیر چه راهی برای کاهش ورود این رسوبات به آبگرمکن دارید مثلا میشه توی لوله ورودیش توری گذاشت؟
    سلام
    تمام آبگرمکن های استاندارد اون توری رو داره ( در ورودیِ کاربراتور آب- محل نصب شیلنگِ آبِ سرد به کاربراتور آب ) .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته فقط قطعات درشت تر از تَهِ سنجاق رو میگیره و ذرات ریزتر ازش رد میشه . اگر خیلی ریز باشه اون توری باعث افت شدید فشار آب و اختلال در کار آبگرمکن میشه .
    اگر در جائی مثل اهواز هستین که آبش گل و لای زیاد داره میتونین بعد از کنتور آب یک فیلتر 5 میکرون بذارین که لازمه حداقل دو ماه یک بار عوض بشه .
    شستشوی لوله های مارپیچ ( گرم کننده ) و کاربراتور آبگرمکن هم بهتره حداقل 2 سال یک بار انجام بشه یا هر وقت که احساس کنین آبگرمکن درست کار نمیکنه و فشار آب گرم در همه ی شیرها خیلی کم شده
    اگر فقط در یک شیر فشار آب گرم افت کرده پش از آبگرمکن نیست بلکه از شیلنگِ زیر شیر هست که رسوب گرفته
    کلیپهای آموزش شستشوی آبگرمکن دیواری در سایت یوتیوب
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-05-2014 at 14:37. دليل: تصحیح

14. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    اول از همه خدا خیرت بده که خلق الله رو راهنمایی میکنی
    منم ازت کمک میخوام
    آبگرمکن بوتان b3115
    شعله کم یا خاموش در هنگام فشار متوسط آب
    فیســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـس صدا دادن هنگام استفاده( حتی اگه خاموش باشه و آب گرم رو باز کنم صدا میده)
    اون میله بینه 2 کاربرات هم حرکت میکنه
    عکس هم ازش گرفتم
    جرم گیری که حتما باید بشه! فکر کنم 8 ساله دست نخورده!(دست مستأجر )
    صداش خیلی اعصاب خوردکنه
    قبلاً متشکرم
    سلام
    ممنون از لطف شما .

به احتمال زیاد دیافراگم سوراخ ریز داره و این رسوبات به خاطر نشت بسیار کم آب از لاستیک دیافراگم هست
    پیچ 1 برایِ تنظیم حساسیت دیافراگم هست
    پیچ 2 برایِ صداگیری هست اگر که موقع باز کردنِ آب گرم , آبگرمکن صدای فیششششش میده یا صدای بیشتر مثل صدای شلیک موشک
    شما باید کاربراتور آب رو باز کنین
    توری ورودیِ کاربراتور آب رو تمیز کنین
    توی کاربراتور رو هم رسوب زدائی کنین
    دیافراگم رو هم تعویض کنین
    اصلاً به پیچهای تنظیم دست نزنین
    بعد از همه ی این کارها اگر باز صدا میده موقع بازکردن آب گرم , با پیچ 3 صدا رو برطرف کنین یعنی چند میلیمتر به چپ را راست بگردونینش
    نکات ایمنی فراموش نشه
    اصلاً به لوله ی گاز و کاربراتور گاز دست نزنین
    از همه چیز فیلم و عکس بگیرین یا چیزی رو اشتباه نصب نکنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-05-2014 at 16:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام و تشکر از دوستان ما یک مشکلی داریم همه پستها را خوندم اما چیزی پیدا نکردم کسی اگر میتونه یک راهنمایی کنه. آبگرمکن بوتان قدیمی مشکلی نداشت فقط به تازگی سرویسکار برای ترموکوپل و بوبینش آوردم که چون پیچ که بوبین داخل آن است سفت شده بود و بزور باز شد باعث شد که کاربرات گاز هم باز شود که آنرا بست و آبگرمکن هم ظاهرا همه چیزش درست شد و رفت. اما الان مشکلی که پیش آمده وقتی آبگرم را باز میکنی فشار خوبست اما بعد از 10 یا 20 ثانیه فشار آب کم میشود و مشکل دیگر هم اینکه بعد از بستن شیر شعله خاموش میشود اما اگر دقت کنی کمی صدای پت پت میدهد و کمی شعله از شعله پخش کن به چشم میخورد که روشن خاموش میشود. علت از چه میتواند باشد خواهشا یکی راهنمایی کنه کلافه شدم

17. این کاربر از kuomarss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •