من شنیدم افرادی که پوستشون سفیده چشاشون قرمز میفته.
من شنیدم افرادی که پوستشون سفیده چشاشون قرمز میفته.
'دمدت گرم cory .
این k850 رنگ سیلورش اومده؟
درسته ولی این طرف از هر کی عکس مینداخت چشم هاش قرمز می افتاد می گفت شما به فلش حساسیت دارید و از منم عکس انداخت چشمام قرمز افتاد و من با کا850 هم از خود طرف عکس انداختم و هم طرف از من عکس انداخت و چشمامون قرمز نیفتاد
داش کوری یه 5 تا عکس آپ کن دیگه !!!
نترس گوشیتو چشم نمیزنیم !
سلام من مي خوام k850 بر دارم و صدا پخش كردن آهنگ هم برام خيلي مهمه...
ولي يكي از آشناياي دوستم k850 بر داشته و دوستم مي گه صدا آهنگه گوشيش خيلي بده
و مي گه صداش از k750 هم كمتره!!!!
آيا واقعا همين طوره؟؟
صدا هدستش چه طوره؟؟
و قضيه دكمه هاي لمسيه پاينش چيه؟؟
خدايش راستشا بگين...
من دوست ندارم پولم را بندازم تو چاه
تشكر از پاسخ شما.![]()
ببخشید ناراحت نشیا ولی آشنات برات توپ خالی بسته
صداش کا850 بلندیش در حر کا750 هستش ولی کیفیتش خیلی بهتر از کا750 هست و کیفیت صداش واقعا عالیه صداش تو هدست هم بلنده و هم کیفیت داره
3تا دکمشم لمسیه و کار باهاش راحته
در مورد این اشکالاتی که میگن واسه دکمه های لمسی پیش میاد یه چیزی یادم اومد گفتم با دوستان در میون بزارم ببینن نظرشون چی هست.
زمانی که گوشی شکلات LG وارد بازار شده بود من یه ریویو ازش خوندم که نوشته بود در صورتی که دست طرف خیس باشه و به دکمه های لمسی بزنه ممکنه که اونها دچار مشکل بشن.
فکر نمیکنید همین قضیه واسه دکمه های لمسی King 850 هم صادق باشه؟
راستی در مورد کیفیت عکس فکر کنم مثل مقایسه K800 با N73 در آخر سونی اریکسون بهترین کیفیت رو بده؟درسته؟
فکر نمی کنمولی اگر دستت زیاد خیس باشه که آب به داخل نفوذ کنه حتما خراب میشه
![]()
راستش منم شنیدم که میگن خراب میشه ولی بعید می دونم راستی دکمه های دبل950 هم لمسی هستش و من تا حالا ندیدم کسی مشکلی با اون پیدا کرده باشه
در رابطه با عکسم اگه از تنظیمات دوربین کا850 به خوبی استفاده کنی عکسی میندازه که هیچ گوشی حتی ان82 و جی800 نمی تونن با اون رقابت کنن و دقیقا مثل قضیه کا800 و ان73 میمونه
ولی یه ایراد که دوربین کا850 داره که البته ایراد هم نمیشه بهش گفت اینه که فلشش مثل کا800 نور محیط حذف می کنه برای همین وقتی می خوای از فضای بسته عکس بندازی حتما باید فلش خاموش کنی در غیر این صورت عکس تیره میندازه البته اگه بخوای از portrait عکس بندازی همین مسئله باعث میشه که عکس های بهتری بندازه
سلام به همگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)