سری اول مسابقات یه کم طول کشیده تا ردیفش کنم ، چون خیلی برنامه ها برای مسابقات دارم ، در ضمن این چند وقت سرم خیلی شلوغه ، به هر حال سعی بر اینه که تا دو سه هفته دیگه مسابقات رو شروع کنیم . هماهنگی های لازم هم با مدیریت انجام شده .
سری اول مسابقات یه کم طول کشیده تا ردیفش کنم ، چون خیلی برنامه ها برای مسابقات دارم ، در ضمن این چند وقت سرم خیلی شلوغه ، به هر حال سعی بر اینه که تا دو سه هفته دیگه مسابقات رو شروع کنیم . هماهنگی های لازم هم با مدیریت انجام شده .
الان مياي يه دست بزنيم؟؟
بيا يه دست با من بزن. يه مپ ساختم به اسم general
باشه صبر كن بيام تو بازيf
فكر نكنم از patch بوده باشه . مشكل فكر كنم اينترنت بوده .
مي توني از طريق تلفن بازي كني؟
اگه نه لينك patch را بده
من يه دونه پيدا كردم 17 mb بود
برای اولین دوره مسابقات C&C Generals Zero Hour ، در مجموع مبلغ یکصد هزار تومان تعیین شد . جزئیات بعدی درباره اینکه که چطور این مبلغ بین تیم های اول و رده های بعد تقسیم میشه ، به زودی به اطلاع خواهد رسید .
مبلغ تعیین شده حداقل مقدار جایزه هست ، ممکنه بیشتر بشه ، ممکن هم هست که با همین مقدار مسابقات دوره اول رو برگزار کنیم .
سعی بر اینه که روند مسابقات کاملا با نظارت مدیریت برگزار بشه تا مشکلی پیش نیاد .
سلام
توضیح خاصی نیست فقط هر کسی جنرال (Patch 1.04) بازی میکنه هر چند که دیگه ما قید بازی با ایرانی جماعت رو متاسفانه زدیم از بس که همه دنبال این کارتون بازی (دوتا و..) رفتن!!
به هر حال بیاد تو نتورک زیر :
user : irclan
pass : 123
این نتورک تو hamachi هست ،
اسم کلن ما -=IR=- هست ، آنلاین با جماعت بیگانه مدتهاست بازی میکنیم . امیدواریم که ببینیم شمارو آنلاین...
اینم یه پک 13 تایی هر چند جدید نیست اما دیدنش فکر میکنم بد نباشه از یه سری بازی های آنلاینی که داشتیم :
ممنون که وقت گذاشتین و پست رو خوندینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی 100 هزار جایزه میدین !!!!!!!!
جمله دوم شما نشون میده که میگین بین اعضا پخش بشه
یعنی اینکه هنوز تصمیم گرفته نشده که تیم ها چند نفره باشه ، فقط به تیم اول جایزه داده بشه یا تیم اول و دوم و ...
به نظر من به تيم اول و دوم
تيم ها دو نفره يا 3 نفره(3نفره همه بايد adslداشته باشن)باشه به نظر من بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)