اقا کسی نبود؟کارم خیلی فوری هست
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اين تاپيك رو پاك يادم رفته بود
دوست عزيز من يك سال و نيم هست كه از پارس آنلاين سرويس ميگيرم، شما dns ميخواي؟ يعني چي؟
یادش بخیر دوستان همین 3 ماه پیش پارس آنلاین کولاک کرده بود من 256 دارم وداشتم سرعت ها رو با هم مقایسه کنید:
چی بود: تست 256 ساعت 8 شب
جی شد:تست 256 ساعت 3 صبح
البته تا 3 ماه پیش در محدوده گلسار پهنای باند پارس وی توسط اندیشه سبز ساپورت میشد
Last edited by behnam.sabet; 12-09-2008 at 02:23.
دوستان گویا پارس وی ، سرویس 128 نامحدود رو برداشته و سرویس های نامحدود رو صرفا برای سرعت های بالاتر از 128 ارائه میده
دیروز که خواستم سرویس 64 خودم رو شارژ کنم، یکی از مشترکین به موضوع اشاره داشت
خط 128....سرعت 100 چیه؟؟!...
کسی ssk استفاده میکنه؟...کیفیت چجوریه؟...سرویس دهنده دیگه ندارم؟...فقط همین دوتا..!
Last edited by astm1834; 16-09-2008 at 17:06.
با سلام.دوستان اوضاع adsl تو نوشهر-چالوس که خیلی خوبه.الان 4 شرکت بزرگراه رایانه-شفق رایانه خزر-رایانت-نوشهراینترنت در شهر نوشهر سرویس adsl ارائه می دن.من الان 3 ساله که از شرکت نوشهر اینترنت adsl گرفتم.سرعت 128 نامحدود دارم ماهی 38000 تومان می دم.64 نامحدود هم ماهی 25000 تومان هستش . 512 با ترافیک 2GB هم ماهی 25000 تومان هستش.سرویسهای خیلی متنوعی داره.همین 128 که من دارم سرعت دانلودش بعضی موقع ها به 26kb/s هم می رسه پایین ترین حالتم سرعت دانلود 14 هستش.در کل عالیه واقعا" راضی هستم
منظور اینه که شما امتیاز سرعت 128 رو خریداری میکنید اما درواقع سرعت شما حول و حوش 100 می باشد
دلیلش هم اوضاع نابسامان اینتر نت در ایران هستش و Share نامناسب در ISP هاست
در مورد SSK هم دوستان چند صفحه قبل صحبت کردند و شما برای آگاهی از اوضاع فعلی ISP ها بهتره تاپیک رو یه مطالعه کوچیک بکنید
دوست عزیز این تاپیک اینترنت پر سرعت در رشت هستش چه ربطی داره به نوشهر مازندران !!!!![]()
بله دوست عزیز حق دارید.اما منظورم در نوشتن این مطلب گزارشی از وضعیت adsl در شهرهای شمالی دیگه بود.که دوستان مقایسه کنن
Last edited by ruzbeh1; 17-09-2008 at 01:39.
منظور از 100 سرعت دریافت که نیست..!
من خودم 128 محدود دارم...تا 12-13 میشه دریافت داشت...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)