سلام
خوش آمدید!خوب ما هم به جمع اور کلاکر ها پیوستیم(البته مبتدی)
هر چیزی رو میشه خنک کرد به شرطی که برای اون قطعه Waterblock داشته باشید. (یا بخرید یا بسازید...)بجز سی پی یو میشه کارت گرافیک رو هم باهاش خنک کرد
چرا فکر نمی کنی فنهای پیشرفته جوابگوی سیستم شما باشه؟
حالا بنظرتون یدونه آماده بگیرم یا خودم برم سر وقت ساختش!حوصلش رو هم دارم وقتش رو هم دارم!
فقط چیزی بلد نیستم!
فکر نمیکنم فن های پیشرفته هم جوابگوی سیستم من باشه
چون دارم به اور کلاک های بالا هم فکر میکنم!
حالا چی پیشنهاد میکنید دوستان
که هم از لحاظ کارایی عالی باشه هم از لحاظ چهره ای!
Q9400
p5q pro
2gb * 2
4870 hd
GP 535 A
tuniq3
رسیدن به فرکانس های بالا و پایدار کردنش نصف قضیه است، کنترل دما در فرکانس های معقول نصف دیگه. یعنی باید یاد بگیرید چطور اورکلاک کنید تا بالا رفتن دما به کمترین میزان برسه.
به نظر من رفتن به هیچ وجه بعد از یکی دو هفته ورود به جمع اورکلاکر ها نیازی به خنک کننده آبی ندارید. Air Cooling های خیلی خوب در بعضی مواقع از خنک کننده های آبی معمولی کارایی بهتری هم ارائه میدن با قیمت و دردسر خیلی پایین تر (50 هزار تومان!)
وقتی سراغ خنک کننده آبی برید که مطمئن باشید تنها عاملی که داره جلوی مانع پیشرفت شما در اورکلاک میشه دما هست که نمی تونید با Air Cooling یا بهینه سازی پروفایل اورکلاکتون کنترلش کنید. رسیدن به اون مرحله نیاز به چند ماه تجربه و مطالعه درباره اورکلاک داره.
Q9400 رو به 3.8 گیگاهرتز با Air برسونید (Stable و با دمای مناسب) بعد به سراغ خنک کننده آبی برید برای رسیدن به 4 گیگاهرتز و بالاتر.چون این مسئله که یاد بگیرید موقع اورکلاک دما رو کنترل کنید خیلی مهمه.