تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 416 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خانوم jangel girl درسته بهتره در مورد یه چیز دیگه بحث کنیم.بقول خودتون سوسک که آدم نیست.

مخصوصا حالا که فهمیدم ایتاچی رو میکشه(آخه چرا گفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا من به چه امیدی تا اون قسمت نگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

خواهشا دیگه چیزایی جلوتر از انیمه رو نگین.

من یادمه که تو قسمت 1-2 بعضی جاهاش مثلا: ناروتو - ساکورا - سوناده - جیرایا - کاکاشی میومدن و یه حرف ژاپنی رو میگفتن.می خواستم بدونم شما میدونید اون حرفا که آخرش شد یه کلمه در مورد چی بود؟
    مثلا منظورت naruto_kun یا sakura_chan یا sunade_sama یا naruto_san اگه منظورت ایناست بگو میگم اگه به صفحه 26 نگاه کنی من دلایلمون رو گفتم که چرا از سوسکه متنفریم ( برای vahaab )
    یکی جواب من رو بده درباره ی چی حرف بزنیم(برای هزارمین بار این سوال رو میپرسم) زود باشین بگین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سقز

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمام بر و بچه های باحال تاپیک ناروتو بالاخره برگشتم
    مثل ای که تو این مدت اتفاقهای زیادی افتاده ناراحت کننده ترین خبر مرگ جیرایا بود
    وقتی دیدم واقعا گریه کردم از ته دل
    دیگه ناروتو هیچ مزه ای نداره بدون جیرایای کبیر . روحش شاد
    ضمنا در باره ی بحپ بهتره درباره ی تکنیکها بحپ کنیم و قبل از همه درباره ی تکنیک های استاد جیرایا
    یه تاپیک درست حسابی برای دانلود منگاها بذارید.راستی چرا دیگه روی تاپیک قبلی نمیرید فعلا خداحافظ

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خانوم jangel girl دست شما درد نکه دیگه.یعنی ما این اصطلاحاتم نمی دونیم چیه.!!!!!!!!

مثلا اون جایی که ناروتو با ناروتو کوچولو یه رازنگان درست کردن و زدن تو یه دیوار و یه حرف ژاپنی رو نشون دادن.یا اون جایی که ساکورا با قلم مو یه حرف ژاپنی دیگه ای رو روی یه کاغذ یا یه پارچه بزرگ نوشت و ..............

منظورم این حرفا بود.شما میدونید اینا چی بودن؟

آقای vahaab شما خودتون که میگین هدفش فقط کشتن ایتاچی هست.پس حالا که ایتاچی رو کشته اگه واقعا هنوز به فکر ناروتو و ساکورا هست باید برگرده پیششون.اینطوری من دیگه ازش متنفر نیستم.(عمرا این کارو بکنه.) درست شنیدین که ساسوکه اوروچیمارو یعنی کسی که 2-3 سال براش استادی کرده رو میکشه.معلومه که چه شاگرد قدر شناسی هست.

خانوم jangel girl چرا خودتون یه موضوعی رو نمیگین که در موردش بحث کنیم.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمام بر و بچه های باحال تاپیک ناروتو بالاخره برگشتم
    مثل ای که تو این مدت اتفاقهای زیادی افتاده ناراحت کننده ترین خبر مرگ جیرایا بود
    وقتی دیدم واقعا گریه کردم از ته دل
    دیگه ناروتو هیچ مزه ای نداره بدون جیرایای کبیر . روحش شاد
    سلام

تایید میشه.الان هم که یه اتفاق دیگه تو ناروتو افتاده که مطمئنا همتون میدونید (و اون هم کشته شدن ایتاچی بزرگ بود و به طور قطع اوروچیمارو که این دفعه سومش که میمیره(؟)
    .
    .
    .

یه دفعه بیان آکاتسوکی و مادارا رو هم همینجا بکشن داستان رو تموم کنند دیگه.......
    Last edited by Genjo; 24-03-2008 at 16:47.

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

بچه ها پیشنهاد مکنم هر کسی خودشو با اسم اصلیش معرفی کنه تا در ادامه بحث هم محیط خودمونی تر باشه و هم اینکه برای خطاب کردن به همدیگه از اسم های خود بچه ها بجای یوزرهای تعریف شده در فروم استفاده بشه چون به نظر من اینجوری هم محیط دوستانه تره و هم تایپ کردنش راحتتره

اقای hpk34 قبلا عرض کردم که تا زمانی پایان داستان رو نبینیم نمیتونیم در این مورد قضاوت کنیم مخصوصا با وجود اون علاقه و عشقی که از طرف ساکورا نسبت به ساسوکه در ابتدای داستان دیدیم جون کمی ناخوشاینده که این عشق نافرجام بمونه هرچند که بنده خودم اعتراف میکنم که این سناریو نویسان چشم بادومی ید توانائی در تبدیل کردن یک داستان رومانس عاشقانه به یک داستان تراژدی غم انگیز دارن ولی باز هم این دلیل نمیشه که بگیم
    عشق ساکورا به ساسوکه هم از نوع نافرجامش خواهد بود و اما در مورد اینکه ساسوکه شاگرد قدر نشناسی بوده
    کاملا روشنه که چرا اوچیرومارو ساسوکه رو به طرف خودش کشوند مسلما عاشق چشم و ابروی ساسوکه نبوده
    بلکه عاشق میراث خانوادگی اون بوده یا بهتر بگم خواهان شارینگانه ساسوکه بوده حالا در این وضعییت تکلیف شاگرد نسبت به استادی که قصده جونش رو کرده چیه اون هم استادی که از همون روز اول به همین نییت برای اون شاگرد استادی کرده به نظر شما آیا شاگرد نباید از جون خودش دفاع کنه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها قسمت 51-52 امده. اگر می خواین برین دانلود کنید.

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان به نظر شما اگه به اسم هم دیگه صدا کنیم زیاد خودمونی نمیشه ؟ من که با jangel girl راحتم
    بعدشم حامد تو من رو خیلی مقام بالا گرفتی من که ژاپنی بلد نیستم
    بعدشم اصلا هیچ مهم نیست همه شخصیت ها بمیرن ناروتو میخواد بمیره
    به نظر من آقاترین نانازترین گل ترین باحالترین خوشگل ترین نفس ترین و.......................................
    کسی نیست جز ناروتو

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

منم از مسافرت اومدم دلم برای همه و ناروتو و تمام برو بچش تنگ شده هنوز نرفتم مانگا 394 و قسمت 51 52 رو بخونم و ببینم تا بعد از ظهر می گیرم فعلا کلی کار ناتمموم دارم باید انجام بدم و اومدم خبر رسیدم رو بدم عید همگی مبارک

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقاي vahaab فکر کنم يادتون رفت اسم خودتون رو بگين.

بله بايد از خودش دفاع مي کرد ولي وقتي که بهش حمله مي کرد و نه اينکه خودش بره بکشتش.

بهتره منتظر ادامه داستان بمونيم.شايد سوسکه آدم شد.
    ------------------------------------------
    بابا مکن دیگه طاغت ندارم.هنوز سایت crunchyroll قسمت 51-52 ناروتو رو نذاشته.هیچ سایت دیگه ای هم سراغ ندارم که حجمش کم باشه و از اون مهم تر ادامه دانلود داشته باشه.

خانوم jangel girl با شما موافقم.عشق هست و ناروتو.

آقای fswteam خوشحالم که دوباره برگشتین.ایشالا از این به بعد اینجا بیشتر فعالیت کنین.عشقتونم که بالاخره انتقامشو گرفت.ببینیم حالا آدم میشه یا نه

دوستان خواهش میکنم دیگه در مورد مانگاهای بعدی چیزی نگین.
    Last edited by hpk34; 25-03-2008 at 10:52.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم از مسافرت اومدم دلم برای همه و ناروتو و تمام برو بچش تنگ شده هنوز نرفتم مانگا 394 و قسمت 51 52 رو بخونم و ببینم تا بعد از ظهر می گیرم فعلا کلی کار ناتمموم دارم باید انجام بدم و اومدم خبر رسیدم رو بدم عید همگی مبارک
    بخونم یا ببینم؟؟؟؟؟؟

آقاي vahaab فکر کنم يادتون رفت اسم خودتون رو بگين.

بله بايد از خودش دفاع مي کرد ولي وقتي که بهش حمله مي کرد و نه اينکه خودش بره بکشتش.

بهتره منتظر ادامه داستان بمونيم.شايد سوسکه آدم شد.
    ------------------------------------------
    بابا مکن دیگه طاغت ندارم.هنوز سایت crunchyroll قسمت 51-52 ناروتو رو نذاشته.هیچ سایت دیگه ای هم سراغ ندارم که حجمش کم باشه و از اون مهم تر ادامه دانلود داشته باشه.

خانوم jangel girl با شما موافقم.عشق هست و ناروتو.

آقای fswteam خوشحالم که دوباره برگشتین.ایشالا از این به بعد اینجا بیشتر فعالیت کنین.عشقتونم که بالاخره انتقامشو گرفت.ببینیم حالا آدم میشه یا نه

دوستان خواهش میکنم دیگه در مورد مانگاهای بعدی چیزی نگین.
    144 مگ زیاده(دقت کن 2 قسمت با هم است)؟؟ شما چقدری می خواین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •