من تو همدانم بازیو کرایه کردو و مال شرکت Et-game است و کاملا سالمه !!!
من تو همدانم بازیو کرایه کردو و مال شرکت Et-game است و کاملا سالمه !!!
بازيو از dc in pc بگيريد هيچ عيب و نقصي هم نداره اونوقت در مورد اين بازي اظهار نظر كنيد اين اشكالاتي كه شما از بازي ميگيريد مربوط به اين شركتهاي عقب موندس كه **** تو بازي وگرنه خود بازي هيچ اشكالي نداره در ضمن فيفا چند تا نكته ي مثبت مثل ريپلي و امكانات جانبي داره كه كونامي از اونا تقليد كرده همون طور كه فيفا در نسخه ي next gen از گيم پلي و گرافيك pes تقتيد مي كنه به نظرم فيفا بيشتر داره خودشو به pes نزديك مي كنه نه pes به فيفا اين نسخه نسبت به نسخه ي قبلي 200 تا حسن داره اونوقت شما ميايد ايراد الكي از بازي ميگيريد
از کدوم مغازه کرایه کردی؟من همدان دانشجو ام فقط ادرس دقیق بده من شهرو زیاد نمیشناسم.
اقا لطفا بگویید چه گونه این کیت هایی رو که به صورت عکس هستند رو در بازی import کنیم
روي كارت 8500 جواب ميده؟آخه نوشته بودساپورت نميكنه.
بابا همه شما سر کارید ، چون این بازی هنوز ریلیز نشده(یعنی وارد بازار نشده) و تازه قراره امروز(26 اکتبر) بیاد تو بازار.
این بازی ای که دست شماست معلوم نیست ایرانیا چه جوری نصفه و نیمه دزدیدنش و یه خورده باهاش ور روفتن و یه کرک دربو داغون هم انداختن بهش و تحویل ملت ایران دادن.
قانون کپی رایت که رعایت نشه ، همینه دیگه
دوست خوب دزدی کار بدی ما میدونیم
ولی لینک رپید چیه که بیرون اومد
یا فایل تورنتش
فرض هم میکنیم ما دزد هلندی ها چی
پس خیلی خوبه برای حرف زدن دلیل هم باشه
در ضمن دوستان عزیز اگر دیدید جائی بازی رو تو 2 دی وی دی میده بدونید اون اصله
همچنین 9 سی دی هم درسته
چون من که گرفتم مستر لیگ بازه و هیچ مشکلی تو هیچ قسمتی نداشتم تا این لحظه ..........
نه باید از بیرون عکس رو تنظیم کنی.فقط صورت باشه حتی مو هم نداشته باشه.سایزشم متوسط باشه.
اینجوری درست میشه.
===========
100% حق با شماست.از اون بدتر اینه که بازیه اصلی که امروز میره تو بازار هیچوقت به ما نمیرسه.اینجا از همون لینکای رایگان بازیو میگیرن.فقطم یکبار!حالا که اومد پس تمومه دیگه.تا ساله دیگه همین بازی تو بازاره
شما نمیتونی کرکتو آپ کنی؟
=========
روی 8500 جواب میده مثل ماه![]()
setting pishraftetari pes8 nadare? man 7600 gt daram vali top mirese jolo darvaze tik mizane tasvir tik dare? chera? settings ro hige va 800*600 gozashtam .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)