همون لیزر هاایی که وقتی میری توی ساختمون سیاهه میاد جلوتو و بعد زیر اونا له میشی!!!![]()
همون لیزر هاایی که وقتی میری توی ساختمون سیاهه میاد جلوتو و بعد زیر اونا له میشی!!!![]()
يه چيزي ميگم نخندينا.....
من برگشتم سيتادل يه سر و گوشي اب بدم ... اما حالا يادم نمياد از كدوم راه بايد برم به نرماندي....هرچي ميگردم اسانسورش رو پيدا نمي كنم...ميشه بگيد كدوم منطقه بود؟؟؟سرگيجه گرفتم اينقدر چرخيدم...
میرین سر اون سیستم های حمل و نقل و انتخاب میکنین: Wards Locations >> C-sec
میشه لینک کرک رو یک جای دیگه مثل 4shared آپلود کنید .چون لینک های رپید خراب شده از گیم کپی هم نمی تونم بگیرم .
اقا چند تا سوال جون من زود جواب بدین که میخوام زود یکو تموم کنم برم 2
1-وفاداری افرادو کجا باید ببینبم که چه قدره؟
2-از کجا بفهمم توانیی هر کدوم از افرادم چیه ؟
3-من هنوز اول بازیم تازا اشلی اومد تو گروهم حالا شما مگید ماموریت فرعی اصلی داره از کجا باید برم فرع هارو انجام بدم ؟
4-talent افرادمم من باید زیاد کنم دیگه خوب واسه کی چی رو زیاد کنم بهتره؟ همینطور واسه خودم ؟
Last edited by hamhami_333; 18-03-2010 at 14:08.
من بايد چطوري اسلحه ها رو عوض كنم ؟
1 - تو این بازی از قضیه وفاداری خبری نیست. وفاداری فقط به قسمت دوم مربوط میشه.
2 - وقتی با هم تیمی هاتون هستین ESC رو میزنین و SQUAD رو انتخاب میکنین.
3 - ماموریت های فرعی رو خودتون باید دنبالشون بگردین... وقتی که وارد Citadel میشن, تا قبل از اینکه سوار نرماندی بشین میتونین 18 ماموریت (اگه اشتباه نکرده باشم) رو پیدا کنین و حدودا 14 موردشو تو همون Citadel انجام بدین... باید قشنگ همه جا رو بگردین.
4 - میتونین خودتون رو راحت کنین و Talent خودتون و هم تیمی ها رو به صورت Auto انتخاب کنین. اونی که کامپیوتر انتخاب میکنه انتخاب منصفانه ایی هست... اما Talent های مهم در طول بازی که ارتقا اونا در اولویت هست این موارد هستند: Decryption و Electronics و First Aid و Spectre Training.
جلوتر به جاهایی میرسن که علاوه بر گفتگو ها و برخورد های مثبت و منفی میتونین موارد مثبت تر و منفی تر هم داشته باشین. موارد مثبت تر رنگشون آبیه و موارد بالا دست چپ حساب میشه و موارد منفی تر هم به رنگ قرمز در قسمت پایین دست چپ گفتگو ها حساب میشه. حالا اگه میخوایین جملات مثبت تر براتون باز بشه Charm رو ارتقا میدین. اگه هم میخواهین منفی تر براتون باز بشه Intimidate رو ارتقا میدین. اگه گفتگویی رو میبینین که غیر قابل انتخابه بدونین که Charm یا Intimidate رو به انداره کافی ارتقا ندادین.
یا اسکرول موس رو میچرخونین و یا Space رو نگه میدارین و با موس اسلحتون رو انتخاب میکنین. (پایین صفحه)
اقای مدیر دستت درد نکنه حالا یه چیزی من یه مثلا یه تفنگ میگیرم دستم میگه این تفنگی که دستته اموزششو ندیدی واسه همین دقتت میاد پایین حالا اموزش این تفنگارو کجا ببینم ؟
آقا یه سوال من نسخه یک این بازیو بازی نکردم
این جوری نسخه 2 اش حال میده؟
اگه به نظرتون چیز خاصی هست هست که قبل شروع نسخه 2 باید بدونم بنده رو بی نصیب نذارید![]()
اگه بازي كني بهتره...
اخه:
1.ميتوني كاراكترت رو ببري واسه شماره 2
2.دقيق ياد ميگيري كه از وسايل وافرادت چه جوري استفاده كني
3.بازي بيشتر بهت حال ميده و ميفهمي توش چه خبره
در كل اگه دوست داري اول يك رو برو...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)